Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Joka 535 LD Calgary parketvloer – het multifunctionele parket

Het Joka 535 LD Calgary parketvloer heeft goede kenmerken: het ongecompliceerde en innovatieve ProConnect 5G installatiesysteem, een rijke selectie van ontwerpen en een geweldige 30-jarige garantie. Bestel nu uw parket van het topmerk Joka!

Lees verder

Joka 535 LD Calgary

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De Calgary parket collectie is niet alleen geschikt voor de exclusieve woonruimte vanwege het uiteenlopende ontwerp, maar ontvangt ook van de fabrikant een aanbeveling voor commercieel gebruik of meer gebruikte huishoudelijke ruimtes zoals de keuken en gang. Als u kiest voor Joka 535 LD Calgary parket dan krijgt u een stevig 3-laagse vloer dat goed bestendig is tegen omstandigheden van uw omgeving.

Een veelzijdige designdroom in 30 kleurenvarianten – het Joka 535 LD Calgary parket

Zoals elke parketvloer is de Joka 535 Calgary LD van 100% hout. Het product overtuigt met een ongeveer 3,5 mm dikke toplaag van edel hout en een solide middenstuk. Een onderlaag van hout maakt het geheel af. Qua ontwerp zijn er 30 verschillende kleuren en afwerkingen beschikbaar in de populaire houtsoorten eiken, walnoot en essenhout. Van lichte tinten zoals room of vanille tot klassieke houttinten zoals donkerrode en bruine tinten, alles is inbegrepen in het assortiment.

De juiste look voor iedereen: sorteringen en structuren van de Calgary parketvloer collecties

Deze kunnen worden aangepast aan uw smaak, van subtiel elegante Elegance en Nature tot de meer natuurlijke, rustieke Villa en Country. Alle soorten van de Joka Calgary parket collecties hebben ook vijf verschillende textuursoorten, waaruit u ook kunt kiezen welke het beste bij u past. Voor het zachte en overzichtelijke kunt u het beste voor geborsteld of een uniforme kleur gaan. Wanneer de voorkeur meer uitgaat naar een speelse stijl dan is het goed om te kijken naar planken met meer knoesten en wellicht scheurtjes. Afhankelijk van uw decor kan uw Joka 535 LD Calgary parket worden geleverd in maximaal drie verschillende impregnatiestadia, die de hoogwaardige parketvloer op een bijzonder slijtvaste of zelfs ademende manier verzegelen.

Goed beschermd of volledig natuurlijk – de impregnatie van de Joka Calgary 535 collectie

Joka weet dat een goede vloer een levenslange investering is en heeft daarom de Calgary parketvloer voorbereid op alle eisen die u aan het product stelt. Dat is de reden waarom de Joka 535 LD Calgary geweldig geschikt is. Of u nu simpelweg een prachtige natuurlijke vloer wilt, of dat de vloer tegen stoeien en huisdieren bestand is, met deze lamelparket zit u goed. Het parket kan in drie afwerkingen geleverd worden; satijn, fluweel en natuurlijke olie. Satijn en fluweel zijn de glanzende en doffe afwerkingen van de duurzame vloer, die bijzonder geschikt zijn voor het huiselijke maar levendige gezinsleven. Natuurlijke olie daarentegen is de bijzonder milde variant op de Joka 535 Calgary vloer, deze beschermt het hout op een ademende en milieuvriendelijke manier. Welke optie u ook kiest, het volledige Joka assortiment is FSC gecertificeerd en ontworpen voor duurzaamheid.

Eenvoudige installatie – Joka’s ProConnect 5G installatiesysteem

De collectie LD 535 Calgary kan door middel van zijn eenvoudige en innovatieve ProConnect techniek snel en eenvoudig gelegd worden. Maar voor beter contact met de vloer om geluid te dempen en vloerverwarming efficiënter te maken kan de vloer ook verlijmd worden. Het bijzondere van de Joka 535 LD Calgary landelijk parket is de mogelijkheid om het te installeren op vloerverwarming. De vloer is geschikt voor de drijvende als voor de volledig gelijmde montage op warmwater vloerverwarming (tot 27 ° C). De lage thermische weerstand van de planken maakt een economische werking van de vloerverwarming mogelijk. Gebruik in principe altijd een aanbevolen onderlaag (bijvoorbeeld JK125 of JK129) voor de zwevende installatie. De eenvoudige toepassing van het parket wordt verklaard door de specifieke installatie van afzonderlijke planken met de flexibele ProConnect installatietechniek. Dit proces geeft tijdsbesparing om vele redenen, niet alleen is er geen gereedschap nodig voor de installatie, maar het is meteen hoorbaar of een vloer goed vastgeklikt is.

Drie verschillende maten, een redelijke prijs – de Joka 535 LD Calgary collectie

De Joka parketvloer collectie is verkrijgbaar in drie verschillende maten: 2200 x 209 x 14 mm, 2200 x 181 x 14 en 2200 x 138 x 14 mm. Elke maat heeft zijn eigen uitstraling en zal dat helpt bij het perfect afstemmen van de vloer op de smaak in de ruimte of uw huis. De mooie houten oppervlak zal uw leefruimte voor een lange termijn verfraaien.

Koop nu Joka 535 LD Calgary in de online webshop

Het is een hele uitdaging om de perfecte vloer te vinden voor uw interieur. Daarom beschikken wij over een gratis stalenservice. Daarmee kunt u in het echt ervaren hoe de vloer eruit ziet en voelt. Wanneer u een staal bestelt betaald u de verzendkosten. Deze krijgt u terug wanneer u een bestelling plaatst. Mocht u een grotere hoeveelheid nodig hebben dan kunt u een offerte aanvragen, wellicht kan het voordeliger uitpakken voor u. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!