Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Joka 535 Kingston parket vloeren: De edele houten vloeren voor uw perfecte ruimte

De collectie Joka 535 SB Kingston is de moeite waard in vele opzichten: niet alleen een grote selectie van afgewerkte ontw…

lees meer
€ 53,91 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 53,91 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 62,01 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 64,71 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 66,51 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 66,51 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 66,51 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 66,51 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 80,91 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 116,91 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

De Kingston-parket collectie presenteert een veelzijdige collectie die zich in veel verschillende situaties kan aanpassen, omdat het parket van Joka zowel in de woonkamer als in de keuken kan worden geplaatst. Daarbij is het ook nog eens geschikt voor het gebruik in commerciële ruimtes. Als u kiest voor de Joka 535 Kingston scheepsdekvloeren, het robuuste drie-laags parket, kunt u zich verzekeren van een kwaliteits vloer in uw woning.

Een veelzijdige parketvloer van Joka in 14 hout kleurige designs

De Joka 535 Kingston lamelparket collectie is een 100% houtproduct. Het bestaat uit 3,5 mm toplaag van fijn hout in combinatie met een massieve midden en onder laag van spar hout. Voor de houten toplaag, kunt u kiezen tussen 14 verschillende kleuren en beits afwerkingen. De kleuren van de houtsoorten zijn tinten van esdoorn, beuken, eiken, kersen en walnoot. Ook kleuren zoals heldere crème tinten, vanille, rode en bruine nuances zijn aanwezig in de Joka Kingston collectie. Wat deze collectie nog aantrekkelijker maakt is de keuze tussen 2 of 4 afgeschuinde kanten, de zogenaamde V-2 of V-4 uitvoering. Deze afgeschuinde kanten zullen de houten vloeren een schitterende toevoeging geven en zullen visueel groter maken, ook zal een hal langer lijken.

De juiste keuze voor elke smaak: grootes en structuur van het Kingston parket collectie

De Joka Kingston vloeren zijn verkrijgbaar in vier maten. U heeft de keuze tussen de rustige en lichte Elegance en Nature of de meer ouder gemaakte Villa en Country. Ter aanvulling van de verschillende soorten kleuren kunt u ook nog kiezen tussen drie verschillende structuren, namelijk: gepolijst, geborsteld of uniek. Ook kunt u kiezen tussen verschillende soorten lak en oliën, wat de parket vloeren bijzonder slijtvast maakt.

Beschermende lak of afdichtende olie: De verschilllende impregnatie keuzes voor Joka 535 Kingston

Het bedrijf Joka is vastbesloten ervoor te zorgen dat de parketvloer die ze leveren zo duurzaam mogelijk is en aan de hoge verwachtingen voldoen, die hun klanten hebben. Daardoor is Joka de beste keuze als het gaat om duurzaam en sterke houten parket vloeren, ook als u een druk gezinsleven heeft met veel loopverkeer in huis. Het is namelijk sterk en slijtvast. Joka Kingston zal voeldoen aan uw verwachtingen als het gaat om stijl en kwaliteit. Onder andere door de verschillende type oppervlaktes, satijn, fluweel en natuurlijke olie. De satijn en fluweel gelakte uitvoeringen zijn met een glazende en een matte afwerkingen, en die worden vooral voor situaties met gezinnen geschikt zijn. De behandeling met Natura Oil behoudt de natuurlijke kleuren van het hout, zorgt dat het kan ademen en het is de meest milieu vriendelijke optie. Ongeacht welke afwerking u kiest, is de vloer een milieuvriendelijke keuze omdat het hout uit het assortiment van Joka FSC-gecertificeerd is en zeer duurzaam.

 Snel, veilig en gemakkelijk: Het Joka ProConnect 5G legsysteem voor parketvloeren

Heeft u liever zwevende verlegging of een van het parket? De parket vloeren in de Joka 535 Kingston collectie kunt u met beide systemen plaatsen. Door het innovatieve systeem ProConnect van Joka kunt u eenvoudig het parket aan elkaar vast leggen, maar aanvullend kunt u het verlijmen met de JK 24 – MPS. Ook hoeft u bij Joka 535 Kingston collectie zich geen zorgen te maken over vloerverwarming, de parketvloer kan een oppervlakte temperatuur aan tot 27°C bij het warmwater systeem. U kunt daarbij kiezen uit de zwevende of de klevende verlegging, denk bij een zwevende verlegging eraan dat u gebruikt maakt van een speciaal daarvoor bestemde ondervloer van Joka (Ondervloer JK125 of JK129). Om Joka parket te gebruiken over uw vloerverwarming spreekt de lage thermische weerstand van de vloer u zeer aan, dit betekend namelijk niet alleen een comfortable woonsituatie, maar ook energie besparende kwaliteiten. De technieken voor het verleggen betekenen veel tijdsbesparing, want met de zwevende plaatsing van de Joka 535 Kingston heeft u helemaal geen gereedschap nodig en kunt u de installatie controleren door de klik die de vloerdelen geven.

Parket vloeren voor een goede prijs van Joka 535 Kingston

De collectie van Joka 535 Kingston is leverbaar in een maat, met de afmetingen: 2200 x 209 x 14 mm. De basis versie van de Kingston collectie heeft u al voor een eerlijke prijs, daarvoor heeft u een belastbare, karakteristieke en elegante geprefabriceerd parket, dat uw woonruimte op lange termijn verfraait en u constant blijft verrassen.

Joka parket vloeren en nog veel meer bij BRICOFLOR

Parket vloeren van Joka 535 Kingston is een uitstekende keuze voor elk huishouden. Ook hebben wij nog vele andere collecties van Joka en nog meer parket vloeren waar u uit kunt kiezen. Wij snappen dat het niet makkelijk is om te kiezen, daarom bieden wij onze klanten een gratis sample service aan waarbij u een idee krijgt van de kleuren en het materiaal. Hierbij kunt u zien of de vloer past bij uw huidige interieur. Ook hebben wij een handige online calculator, waarbij u kunt uitrekenen hoeveel pakketten u nodig heeft voor het aantal vierkante meters die u graag wilt verleggen. Neem een kijkje in onze online webshop en bekijk het grote aanbod aan vloeren. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het BRICOFLOR team.

Plus icon lees meer