Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Joka 545 Calgary heeft extra groot parket voor een nog mooiere uitstraling

Het parket van de 545 Calgary…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

De Calgary 545 zal een goede indruk op u achter laten omdat het kant en klaar parket ook geschikt is voor in uw keuken, maar zelfs in commerciële ruimtes. Joka belooft niet alleen een lange levensduur, maar het kan ook nog eens worden geplaatst in ruimtes met verschillende doeleinden. Joka biedt u het drie-laags parket waar u altijd van gedroomd hebt.

Verschillende kleuren maken deze parket vloeren van Joka 545 Calgary tot een pronkstuk voor uw huis

Voor de koper die lastig kan kiezen, is dit een ideale collectie. Er zijn namelijk geen eindeloze verschillende structuren en afwerkingen. Het parket in de Joka 545 Calgary LDX collectie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar alleen in de structuur Barrique en geïmpregneerd met Natura Olie. Deze olie behoudt de natuurlijke kleur van het houtproduct en beschermt tegen de invloeden van buitenaf. Daarbij is deze olie ook nog milieu vriendelijk. Bovendien is dit een collectie met alleen maar milieu vriendelijk hout met een FSC zegel en een Blue Angel certificaat. Hoewel er niet zo veel keuze in afwerking aanwezig is in deze collectie zal u zeker uw favoriet vinden, er zijn namelijk schitterende kleuren aanwezig. Door de grote van het parket zal de houten vloer zeker een eye catcher zijn in uw huis.

Deluxe parket van Joka 545 Calgary is verkrijgbaar in 8 kleuren

Parketvloer van Joka 545 Calgary is voor honderd procent een echt hout product. Deze houten vloeren bestaan uit 4.5 mm dikke top laag van edel hout samen met een stabiele midden en onder laag van spar hout. De 545 Calgary LDX collectie heeft 8 kleur afwerkingen die elk een hout soort laten zien, met als favoriet eik. Daarbij biedt Joka lichtere en donkere tonen, samen met rode en bruine tinten waardoor u uw huis met een persoonlijk favoriet kunt inrichten. Wat de 545 Calgary LDX collectie zeer aantrekkelijk maakt is de beschikbaarheid met V-4 uitvoering, dit betekent dat de plank aan alle vier de kanten is afgeschuind. Dit benadrukt dan weer hoe groot de planken zijn.

Eenvoudige installatie door het veer en groef systeem van Joka 545 Calgary

Het parket van deze collectie is erg populair vanwege de eenvoudige installatie. Deze vloeren kunnen door middel van twee soorten technieken worden gelegd, namelijk het verlijmen van de vloer of de zwevende installatie. Daarbij is de vloer zeer geschikt voor vloerverwarming met een warm water systeem tot een oppervlakte temperatuur van 27 °C. Dankzij de lage thermische weerstand van deze vloer zult u niet alleen warme voeten hebben, maar is het rendement van uw vloerverwarming optimaal. Bij een zwevende installatie wordt er door de fabrikant de ondervloer JK125 of JK129 geadviseerd, zodat u optimaal kunt genieten van de vloer. Door de eenvoudige leg instructies, is het leggen van uw nieuwe parketvloer zo gedaan met het veer en groef systeem.

De grote planken uit de collectie 545 Calgary van Fabrikant Joka zullen het pronkstuk van uw huis zijn

De Parket vloeren van de Joka 545 Calgary LDX collectie wordt geleverd in de exclusieve afmeting 2390 x 252 x 14.5 mm. Deze unieke vloer is beschikbaar voor een eerlijk prijs, waarvoor u een afgewerkte en natuurlijke vloer voor krijgt. Het zal de ruimte verrijken met stijl en comfort.

Koop nu online parket vloeren bij BRICOFLOR

Niet alleen deze prachtige collectie van Joka kunt u hier vinden, maar ook vele andere collecties van Joka hebben wij beschikbaar. Neem eens een kijkje bij alle andere producten die wij in onze online shop verkopen. Wij begrijpen dat het kiezen van een vloer niet iets is wat u elke dag doet. Daarom bieden wij onze klanten een gratis sample service aan, zodat u kunt zien of uw favoriete vloer past bij uw huidig interieur. U betaald alleen de verzendkosten en wanneer u een bestelling plaatst krijgt u deze kosten weer terug. Online kunt u een calculator vinden waar u eenvoudig het aantal paketten uit kunt rekenen. Koop nu uw nieuwe parketvloer online bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer