Tarkett Parket: Schenkt u zichzelf een vloer met het vertrouwen in een wereldwijde marktleider

Het bedrijf Tarkett is één van de grootste vloerproducenten voor commerciële en huishoudelijke doeleind…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Architecten, bedrijven, projectservices even als groothandelaars zijn allemaal klanten van Tarkett. De Europees is uitstekend aanwezig in de handel en biedt een uitgebreide kennis over vloeren. Ze behandelen dit onderwerp zorgvuldig en voeren zorgvuldige innovatieve maatregelen bij de productie. Het overweldigende reportoire van de vloerenproducent Tarkett bevat smaakvolle en zeer praktische vloerbedekkingen waarbij voor ieder bereik wel een oplossing te bedenken is. Ze leveren namelijk: PVC laminaat, linoleum vloeren, vinyl tegels, laminaat én parketvloer. Dit toont al aan dat zij voor iedere markt thuis zijn.

Parket vloeren van Tarkett – Niet zomaar een houten vloer echter een van hoge kwaliteit

Het parket van Tarkett heeft ieder zijn individuele look, waarbij het hout hiervan wordt ontworpen door de natuur en door zijn omstandigheden op zijn eigen manier is gevormd. Het weer, de loop van de seizoenen en het klimaat geven ieder een speciaal teken van kleur en textuur aan het hout. Hetzelfde parket kan door de omstandigheden totaal anders reflecteren in het licht of bij een andere temperatuur, waardoor het vele gezichten heeft en zo uniek blijft. Hout is een schitterend materiaal, voor een vloer die authentiek en felbegeerd uit moet zien. Parket vloeren worden ook niet meer snel saai, door de ontwikkelingen bij moderne parketvloeren, dat hun een grote verscheidenheid geeft aan soorten hout en decoren. U heeft zoveel keuze uit lichte en donkere tinten, maar ook uit discreet en bonte kleuren. Dit geeft u enkel alleen maar meer keuze, waardoor het parket van Tarkett niet alledaags blijkt te zijn.

Bovendien, door de Proteco oppervlaktebehandeling presenteert Tarkett allerlei parket modellen met hoge duurzaamheid die daarbij nagewerkt kunnen worden met enkele coatings. U heeft bijvoorbeeld van Proteco: Proteco lak, waarbij u een glans over uw parketvloer wordt gestreken. Daarnaast kan er ook een zeer glanslose lak overheen worden geplaatst, namelijk de Natuur Matte Lak van Proteco. Ten slotte, om de meeste glans te creëren, kunt u de oppervlaktebehandeling Proteco Hardwax Olie kiezen. Deze diversiteit maakt het nog meer mogelijk om een perfecte parketvloer te ontwikkelen die volledig past bij uw omgeving. U kunt uw nieuwe vloer simpel combineren met elk denkbare interieur, waarbij het onderhoud en installatie van de vloer zeer eenvoudig zijn. Maak het compleet door de bijpassende accessoires waardoor uw ruimte compleet wordt. Al het hout dat gebruikt wordt komt uit duurzame bossen, om zo het evenwicht van de natuur te beschermen. Dit beleid volgt Tarkett zo nauwkeurig, dat de houten vloeren van Tarkett bekroond werden met het Cradle-to-Cradle Silver certificaat. Deze professionele behandeling toont zich niet verbaasd, aangezien Tarkett meer dan 130 jaar ervaring heeft, om zo een toonaangevend product op de markt te brengen.

“The ultimate flooring experience” – Tarkett’s slogan wordt voortdurend nageleefd

De individuele behoeften van iedere kant heeft een eigen betekenis voor Tarkett. Voor bijna ieder probleem geeft het wel een oplossing, waarbij Tarkett zorgt voor de juiste. Haar producten zijn uniek te noemen en leveren allen een bijdrage aan de kwaliteit van leven, of het nu thuis, op commercieel gebied of in de industrie is. Waar gebouweigenaren en bedrijven zoeken naar hoge prestaties en winstgevendheid van de parketvloer, zoeken particulieren juist naar een vloer die comfort, gezelligeheid, veiligheid en vertrouwen biedt aan uw ruimte. Tarkett heeft voor iedere optie, dankzij haar veelzijdige productgamma, een oplossing. Het parket beheert ongeëvenaarde kwaliteit waarbij ze u de ervaring willen bieden, ondertussen in meer dan 100 landen! Of u nu een vloer nodig heeft voor commerciële gebouwen of bij renovatie van huizen, Tarkett biedt u een optie voor allebei. Door de functionele, haptische en ecologische voordelen wordt uw renovatie een succes door deze parket vloeren.

Verschillende collecties parket vloeren van Tarkett – voor ieder bereik een oplossing

Tarkett heeft allerlei collecties, wanneer u kijkt naar de parket vloeren. Echter zij hebben ze opgedeeld in verschillende categorieën, om het zo voor u makkelijker te maken om ze te onderscheiden. Zoekt u de collectie met mooi design parket, dan kunt u bijvoorbeeld kijken naar de collecties: Tarkett Elegance, Tarkett Heritage, Tarkett Noble, Tarkett Prestige en tenslotte Tarkett Vintage. Deze collecties bevatten exclusieve houten vloeren dat een nieuw niveau van vakmanschap, kwaliteit en expressie naar interieur design brengt. Atelier reflecteert een trend, dat klassieke stijlen met luxe behandeld. Deze collectie aan houten vloeren biedt u een uniek gevoel die alle natuurlijke details met zich mee brengt. Door speciale behandelingen, kan iedere plank een levend kunstwerk worden met een schitterende patina-laag, die het na langere tijd alleen maar mooier maakt. Daarnaast zijn alle vloeren geproduceerd in Europa en ook Cradle-to-Cradle gecertificeerd.

Verder zijn er nog drie basis-collecties waarbij ieder een schitterende vloer ontvangt, zonder dat hier verf of andere toepassingen aan worden toegevoegd. Deze houtsoorten zijn van hoge kwaliteit, waardoor u een hoogwaardig parket ontvangt, zodat u langdurig kunt genieten van uw nieuwe vloer. Onder deze beschrijving vallen de collecties: Parkett Pure, Parkett Play en Parkett Shade. Ieder collectie heeft zijn eigen designs waarbij u nog meer keuze heeft om de juiste sfeer te creëren.

Tenslotte is er nog de Viva-collectie van parket. U krijgt bij deze Viva collectie een vloer, waarbij de planken kunnen bestaan uit meerdere stukken hout, dit is voor het oog ook een hele andere ervaring. U heeft hierdoor nog meer keuze bij uw vloer en maakt het voor u ook alleen maar eenvoudiger om juist dé kleur te vinden die u wilt. U kunt deze vloeren behandelen met een oppervlaktebehandeling, waar u met lak mat of glanzend nog verschillendere optieken van parket ontwikkelen kan.

Tarkett parket vloeren in vele soorten en maten: Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

Heeft u de nieuwe parketvloer van Tarkett kunnen vinden? Dan kunt u zeer eenvoudig bij BRICOFLOR bestellen. Wij bieden u ten eerste de beste prijsgarantie, dat wil zeggen dat u nooit te veel betaald voor uw nieuwe vloer. Daarnaast staat ons competente service-team ook altijd voor u klaar, die u willen helpen met al uw vragen. Weet u nog niet zeker of de kleur past bij uw interieur, maak dan gebruik van de gratis sample-service! U ontvangt hierbij een voorbeeld van de vloer, wat u een indicatie geeft over de kleur en structuur. Mocht u een grotere bestelling willen doen, dan is er ook nog de mogelijkheid dat u een nóg scherpere prijs krijgen kan! Bestel daarom nu nog uw nieuw parket bij BRICOFLOR en maak gebruik van al deze voordelen!

Plus icon lees meer