Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Ter Hürne Bright Collection – De volledig natuurlijke parketvloer voor op uw kamers

De Bright Collectie, een lijn van parketvloeren voegt een uitnodigende kwaliteit toe aan een kamer. In beige en bruine tonen straalt het een vrolijk en harmonieus gevoel uit aan de kamer waar de mensen die er wonen zich comfortabel voelen. Met subtiele eigenschappen, de kleine details van het hout worden gebruikt om een uniek gevoel aan de kamer toe te voegen. Deze Ter Hürne houten vloeren lijn gaat zeer goed samen wanneer dit wordt gecombineerd met genaaide textielen, met heldere, en uitdagende kleuren om de kleuren van het hout te accentueren.

Lees verder

Ter Hürne Bright Collection

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De Kunst Van Ontwerp

Deze collectie heeft de nadruk liggen op meer expressieve eigenschappen en warme tonen qua kleuren schema. Eiken-, Essen-, en Larikshout worden op verschillende manieren gebruikt om bepaalde effecten te creëren, en er zijn ook verschillende afwerkingen mogelijk, die het uiterlijk en het gevoel van het eindproduct aantasten. Sommige hebben meer dan een behandeling om hun uiteindelijke uiterlijk te veranderen.

Geborsteld hout heeft 2 verschillende intensiteiten – geborsteld en diep geborsteld. In het geval van geborsteld hout, zal de behandeling de diepte en natuurlijke groeven van het hout benadrukken door met een ijzeren borstel te behandelen, bij diep geborsteld hout wordt hetzelfde gedaan maar rigoureuzer waardoor bij het eindresultaat de nadruk meer light op de natuurlijke karakteristieken van het hout.

Een andere interessante optie in deze collectie is de hand geschraapte afwerking. Deze methode houdt in dat een vakman met een licht afgeronde schaafmes in grove lijnen over het hout heen gaat om de natuurlijke patronen van een boom te imiteren. Dit creëert een enigszins verouderde look aan de toplaag van het hout. De kop van de plank wordt dan geschuurd in de laatste fases om een mooie overgang van plank tot plank te creëren.

Afwerkingen die het verschil maken

Een laklaag voegt versteviging toe aan een plank terwijl het ook een gladde oppervlak voor een comfortabele ervaring verzorgt. Deze komt in 2 varianten als het gaat om glans – ‘gelakte’ vloeren hebben een zijde glans en de ‘matte-gelakte’ vloeren hebben een matte zijden glans. Deze soorten afwerkingen zijn gemakkelijker schoon te houden en te onderhouden omdat de oppervlakten volledig afgedicht en beschermd worden. Deze multilaag coating structuur absorbeert ook impact door beide flexibel en hard te zijn.

Natuurlijke oliën worden in sommige opties gebruikt omdat dit gunstig is voor mensen die de originele textuur van het hout willen laten zien, om een meer authentieke look te creëren. Dit komt doordat de open poriën in het hout worden behandeld met een ademende olie die diep in het hout trekt, waardoor het hout van binnen versterkt wordt, die zorgt voor een natuurlijke cyclus waarbij het hout vocht absorbeert en vrijlaat in de atmosfeer. Dit zorgt voor een natuurlijk regulerende atmosfeer in de kamer. Wanneer de olie verhardt wordt de vloer sterker en gemakkelijker om te repareren. Bij dit type vloer wordt wel sterk aangeraden dat er elke 2 á 3 jaar nieuwe olie wordt aangebracht.

De Bright collectie heeft opties zoals gegroefd, rond gegroefd, en niet gegroefde zijdes. Enkele strip planken zijn beschikbaar in deze lijn en zijn vaak beter geschikt voor grote ruimtes, om de grootte van de kamer te accentueren. De 3-strip en multi-strip opties trekken de aandacht naar de vloer details en geven het een kleinere en gezellige impressie. Dit wordt gedefinieerd door de uitstraling van meerdere kleine stukken hout die elkaar doorkruisen op een plank.

Stevigheid en Resistentie

Deze lijn heeft een total dikte van 13mm met een slijtlaag van 3.5mm. Deze vloeren hebben een brandveiligheidsklasse van DF die de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften naleven.

Milieu bewuste vloeren

Alle Ter Hürne vloeren zijn milieu vriendelijk en gecertificeerd door het FSC en PEFC, als onderdeel van de initiatieven die het bedrijf voert om duurzame productie te handhaven. Dit komt door hun normen en waarden om altijd bewust te zijn van de impact die de productie heeft op het milieu en dit in balans te houden.

BRICOFLOR Voor U

Hier bij Bricoflor hebben we zorgvuldig de beste Europese vloer ontwerpers voor u uitgekozen, hiernaast kunt u ook persoonlijke aanbiedingen krijgen voor uitstekende . Hiernaast bieden wij ook een gratis sample service zodat u voordat u een bestelling plaatst, een gevoel kunt krijgen voor hoe het product bij uw interieur past. Als u vragen heeft or een persoonlijke offerte wilt aanvragen, twijfel dan niet om contact op te nemen met ons, en wij zullen klaar staan om u te helpen.