Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Ter Hürne Bright collection parket biedt ontspanning en brengt de balans van de natuur terug

De Duitse vloerenfabrikant ter Hürne leeft voor hout – wat vooral wordt gevoeld in de aandacht voor detail. Elk parket is uniek in zijn uiterlijk en is zo liefdevol bewerkt dat elke plank op zich al prachtig is. Ter Hürne heeft vertrouwen in hun product en dat laten ze merken door de 30 jaar fabrieksgarantie.

Lees verder

Ter Hürne Bright Collection

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Ter Hürne Bright collectie parket pakt de natuurlijke textuur van de grondstof en biedt een spectrum vol natuurlijkheid, balans en innerlijke rust dat je zelf kunt voelen. Ter Hürne parket geeft niet alleen een gezellige sfeer, maar een echt toevluchtsoord uit de natuur en brengt je thuis tot rust. Eiken hout heeft een ononderbroken populariteit. Maar alleen omdat het hout een klassieker is wil dat nog niet zeggen dat het saai is geworden. In verschillende tinten, van licht koel beige tot warm bruin, vindt u ook de juiste vloer voor het ter Hürne Bright collectie parket. Met de verschillende maatuitvoeringen, van 1 plank tot 3 planks scheepsvloer tot de multiplank, kunt u bewust andere effecten bereiken.

De Ter Hürne Bright collectie valt op met twee verschillende afwerkingen

Elk parket wordt zorgvuldig afgewerkt en onderscheidt zich zo van anderen. Met de afwerkingen mat gelakt en natuurlijke olie krijgt elke plank de juiste onderstreping van zijn natuurlijke schoonheid De matte coating geeft het hout een zijdeachtige glans, met vele structuur lagen en elasticiteit als een bescherming tegen zware schokken. Bovendien maakt het uw vloer zeer eenvoudig te reinigen. Met de ademende olie met open poriën op een natuurlijke basis, benadruk je de eigenschappen van de plank. Dit geeft u niet alleen het intense gevoel van hout, maar verfijnt ook de hoogwaardige hout uitstraling.

Niet alleen mooi verwerkt – ook duurzaam geproduceerd

Ter Hürne handelt over de kwaliteit van het hout in het totaalbeeld. Natuurlijk, want de natuurlijke materialen die gebruikt worden voor de productie van de vloeren worden duurzaam ingekocht, omdat het milieu waardevol is. Daarom is de grondstof alleen afkomstig van duurzaam beheerde bossen, waarvoor het PEFC certificaat werd afgegeven aan Ter Hürne.

Fabrieksgarantie van 30 jaar op parket van Ter Hürne Bright

Het afgewerkte parket bestaat uit een drielaagsstructuur. De kostbare houtdeklaag en de slijtlaag van het Ter Hürne lamelparket zijn gecombineerd met het houten middenstuk dat zorgt voor stabiliteit. De constructie wordt ondersteund door een onderlaag, ook gemaakt van echt hout. De slijtlaag heeft een dikte van 3,5 centimeter. De parketvloeren van deze collectie zijn geschikt voor warm water vloerverwarming. Met het gepatenteerde installatiesysteem CLICKitEASY ervaart u een techniek die indruk maakt door zijn eenvoud. Bovendien is het mogelijk om uw parket over het gehele oppervlak te verlijmen, hetgeen bijdraagt aan de weerstand.

Koop Ter Hürne Bright parket bij de online winkel van BRICOFLOR

Krijg de beste prijsgarantie bij ons en profiteer van de natuurlijke rust die Ter Hürne Bright collectie parket in uw ruimtes uitstraalt. Vind de producten voor uw renovatie tussen het grote aanbod op onze website. Omdat we weten dat de keuze groot is en de beslissing niet gemakkelijk is, bieden wij u een stalenservice aan. Hiervoor betaald u alleen verzendkosten die u terug krijgt wanneer u een bestelling bij ons plaatst.

Mocht u grotere hoeveelheden nodig hebben voor meerdere ruimtes of voor een project dan kunt u gerust een offerte aanvragen bij ons. Dan zullen wij een persoonlijke offerte opmaken voor u. Wanneer er vragen zijn dan kunt u ons gerust een bericht sturen of even bellen!