Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Ter Hürne Contours Collection – Parketvloeren Collectie

Een parketvloer is tijdloos en altijd up-to-date. Dit is bewezen door de expert ter Hürne en met de Contours Collectie brengen zij een gevoel van intimiteit in elk huis. De scheepsdek stijl en de traditioneel gevlochten patroon Contura vieren zij hun comeback in vijf natuurlijke tonen. Achter de nostalgische look schuilt kwaliteit van de hoogste klasse en krijgt u een fabrieksgarantie tot aan 30 jaar bij residentieel gebruik.

Learn more

Ter Hürne Contours Collection

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tijdloze comfortabele ruimtes met kleuren en texturen van ter Hürne parket

Met de ter Hürne Contours Collection, kunt u de klassiekers terugvinden onder voorbewerkt parket. De fabrikant brengt op elk lamel een Contura chamfer aan, waardoor er een natuurlijke plank look wordt gecreëerd. In combinatie met geselecteerde hout contrasten, vormt dit parket een totaal concept en vormt het een nobel en hoogwaardige vloer voor uw leeft ruimte. De Contura scheepsdek vloeren zijn beschikbaar in 10 geselecteerde kleuren. Het kleuren palette varieert van de natuurlijke eiken hout toon tot aan diplomatiek donker zand grijs en bruine nuances. De natuurlijk gewoven patroon Contura maakt het de meest opvallende eigenschap van uw woonruimte. Rustieke meubels en gedurfd gekleurde muren zijn vooral effectief in combinatie met deze vlecht en de decor ter Hürne Contours Collection “P08 Eik Design Zand Bruin”.

De parketvloer is een all-rounder en is beschikbaar in de royale afmetingen van 2390 x 200 mm en opent discreet de ruimtes in elke leefomgeving dankzij de strakke lijnen. De afgewerkte parket past zich vrijwel aan elk interieur ontwerp aan met zijn zacht geborstelde en natuurlijk geoliede afwerking. Deze zacht geborstelde techniek en de omringende veiling creëren een trendy “shabby chic” en naast de uitstekende uitstraling, biedt het ook een authentiek gevoel. Met de ter Hürne Contours Collections haalt u een stevige vloer in huis met stijl en klasse.

Eenvoudig en innovatief leg proces van uw parketvloer met ClICKitEASY

Omdat er steeds meer mensen bereid zijn om hun eigen renovatiewerk te doen, hebben de vloerenexperts bij ter Hürne een simpele doe-het-zelf technologie ontwikkeld voor hun parket. CLICKitEASY werkt met een sleutel-slot principe waarbij de bovenste randen aan elkaar bevestigd worden met enige druk. Met behulp van dit systeem kunt u eenvoudig een zwevende installatie gebruiken zonder lijm of speciaal gereedschap nodig te hebben. Echter, moet er wel op gelet worden dat er voetstap geluiddemping wordt toegepast bij dit type installatie, dit is om de kamer akoestiek te optimaliseren. Voor meer stabiliteit, kunt u natuurlijk de vloer volledig verlijmen. Een ander voordeel die bij deze vloer komt is dat het geschikt is om te combineren met warm water vloerverwarming, hierdoor hoeft u niet de aangename warmte aan uw voeten.

Leef een gezond leven dankzij de uitstekende kwaliteit van de parketvloer.

Het elegante parket brengt niet alleen visuele verbeteringen aan uw kamers. Het eco-institute kenmerkt geeft ook aan dat deze vloer bijzonder lage uitstoot heeft, en hiernaast heeft de in Münster gebaseerde vloeren expert ook de Blue Angel onderscheiding. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u bij het aanschaffen van deze parketvloer van ter Hürne aan de hoogste vereisen voldoet als het gaat om het behoud van het milieu. Ook de materialen die gebruikt zijn bij de productie van deze vloeren komen uitsluitend uit duurzaam bosbeheer. Comfortabel, veilig, en gezond – dit zijn de parketvloeren van ter Hürne.

Haal de stijlvolle Contours Collection van ter Hürne at BRICOFLOR!

Bent u overtuigt van de herontdekte klassiekers van de ter Hürne Contours Collection en wilt u uw leef omgeving een nieuwe life style touch geven? Neem dan een kijkje in onze online winkel en verken alle ontwerpen. Als u enthousiast bent over meer dan een variant, dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample service om een aantal voorbeelden in huis te halen, u kunt tot acht samples bestellen. Hierdoor kunt u het juiste model met uw eigen ogen zien, en kunt u ook voelen of de textuur goed aanvoelt.

Als een van de gezonde en tijdloze en elegante ontwerpen u aanspreekt, dan kunt bij het online bestellen van nog meer voordelen genieten – bijvoorbeeld, de beste prijs garantie, deze garandeert u altijd de laagste prijs. Als u verder nog vragen hebt, dan kunt u die stellen per email, telefoon of via ons contact formulier.