Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Ter Hürne Earth Collection – Een frisse eiken parket met een natuurlijke look

Als u uw huis een speciaal gevoel van natuur en levendigheid wilt geven, dan maakt de nieuwe Earth Collection van ter Hürne uw hart sneller kloppen! De expressieve parketvloer is gekenmerkt door zijn brede reikwijdte van authentieke natuurlijke kleuren. Geniet van een eerste klas vloerbedekking met een fabrieksgarantie tot 30 jaar, als u besluit om de parketvloer in uw eigen huis te leggen.

Geen filters geselecteerd
€ 85,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 85,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 85,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 85,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 85,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Natuurlijk gevoel in uw huis – met de aarde kleurige kleuren palette van ter Hürne parket

De Ter Hürne eiken parket van de Earth Collections biedt u een uniek en authentiek hout look in aardse tonen voor een aangename en ontspannend gevoel. Vergeleken met de zuster collectie, ter Hürne Heaven Collection, biedt de contrast tussen warme tonen grijs en bruin een harmonieus en een echt natuurlijk karakter. De “echte” en nuchtere kleuren van de planken, samen met de ruime afmetingen van 2390 x 200 mm geeft u uw kamer een tijdloos, en rustieke flair. De meest donkere decor van ter Hürne Earth Collection “L05 Oak Azur Brown” heeft patina en krijgt daardoor een volwassener uitstraling, deze geeft uw kantoor een atmosfeer van concentratie en comfort.

De natuurlijk geoliede oppervlakte van de parket geeft het een kalmerende en zachte aanraking. De aardse tonen van de ter Hürne Earth Collection kan ideaal gecombineerd worden met ongewone patronen van de ter Hürne Flemish Heritage Collection. Een slimme combinatie van beide collecties staan  toe dat u een aanzienlijke keuze heeft aan parket afwerkingen. Laat u inspireren door een opgewonden vlecht patroon in de L02 eik zand bruin of een geraffineerde 3-laagse vlecht in de ter Hürne Earth Collection “L01 Eik Zand Grijs”. Woonkamers die aangekleed zijn met een parketvloer bieden duidelijk een knusser en vriendelijker ambiance.

Resistent en zeer stevig dankzij de hoge kwaliteit slijtlaag

De parket is zoals elke andere vloerbedekking die onder constante stress staat. De ter Hürne Earth Collections heeft een stevige en duurzame slijtlaag van 3,5mm, en deze kan een grote lading weerstaan. De oppervlakte van de vloer is bewerkt met hoge kwaliteit olie om een mooi effect te geven, die gedetailleerd is en natuurlijk aanvoelt. Wij raden af om de planken te schuren zodat de speciale oppervlakte behandeling van de vloer niet beschadigd raakt. In plaats daarvan raden wij aan om de olie laag een keer per jaar of 2 jaar te verversen.

Gecertificeerde kwaliteit van duurzaam bosbeheer

Ter Hürne staat voor een hoge kwaliteit standaard en een duurzaam productie proces om zo min mogelijk natuurlijke bronnen uit te putten. Het bedrijf onderwerpt zijn parket aan regelmatige test processen om er zeker van te zijn dat de producten uitstootvrij zijn, en jaar na jaar slagen ze voor de test. Als een langdurige houder van de eco-Institut seal, heeft de vloeren expert voor de eerste keer de vereisten van het test instituut voor de incubatie en reactieve behandelingen met de Earth Collection. De vloeren worden gemaakt van 100% eiken en worden als zeer gezond beschouwd en dragen bij aan de schone lucht in uw huis. Als u waarde hecht aan een verantwoordelijke aanpak als het gaat om natuur, dan zijn de ter Hürne houten vloeren de juiste keuze voor u.

Eenvoudig parket leggen dankzij het CLICKitEASY systeem

Hoge kwaliteit betekent niet automatisch dat het ingewikkeld hoeft te zijn. De ter Hürne Earth Collection vloeren hebben een simpel klik systeem en vereisen geen dure gereedschappen voor de installatie. De bovenranden van de planken zijn aan elkaar verbonden met het CLICKitEASY systeem en doen denken aan een deurslot systeem. Als u ervoor kiest om een zwevende installatie te gebruiken, dan raden wij het aan om extra geluiddemping te installeren voor reductie van het geluid. Dankzij de lage thermische resistentie die de parketvloer van ter Hürne heeft, is deze vloer geschikt voor warm water verwarming. Hierdoor kunt u zelfs in de winter met blote voeten genieten van deze natuurlijk aanvoelende vloer.

Ter Hürne Earth Collection nu beschikbaar bij BRICOFLOR!

Ervaar puur natuur met de stijlvolle vloerbedekkingen van de ter Hürne Earth Collection. Krijgt u verfijnde patronen en verhoogde kleuren tegen een onverslaanbare prijs, dankzij onze Beste Prijs Garantie. Als de product afbeeldingen onvoldoende zijn voor u om een keuze te maken, dan kunt u tot acht gratis samples bestellen via onze gratis sample service. Wij zullen de samples naar uw huis sturen, zodat de samples voor zich kunnen spreken, aan de hand van de eerste klas kwaliteit product. Neem contact met ons op als u op zoek bent naar een grote hoeveelheid om uw huis te renoveren, en dan zullen wij u een persoonlijke offerte aanbieden!

+ lees meer