Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Ter Hürne Grand Naturals Engineered Wood Flooring Collection - Pure Nature For Your Home

Het parket van de Te…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Een kleurrijke variëteit aan natuur in uw huis met de parketvloeren van ter Hürne

De hoogwaardige planken van de ter Hürne Grand Naturals Collectie worden gepresenteerd in een tal van natuurlijke kleuren, die in vrijwel elke inrichtingsstijl passen. U kunt kiezen uit negen vloeren gemaakt van eiken en walnoot, die er bijzonder elegant en stijlvol uitzien vanwege de grijsachtige en donkerbruine nuances. Het speciale kenmerk van deze collectie ligt in de natuurlijke look en feel door afdichting met natuurlijke olie en verschillende oppervlaktebehandelingen. Donkere en levende walnoot is al decennia lang een van de meest kostbare houtsoorten. Het model ter Hürne Grand Naturals Collection "S08 Walnut" geeft uw vier muren een bijzonder indrukwekkende en luxueuze ambiance. Ondersteund door een contrastrijke zilveren decoratie en heldere elementen, is deze koninklijke vloer bijzonder voordelig.

Sorteervariëteit voor een merkbaar natuurlijk gevoel bij uw parket

Terwijl de natuurlijke geoliede oppervlakken en een omringende V-voeg voor een charmant installatiebeeld van het echte houten parket worden gespecificeerd door de uitgever, je creeërt een hele speciale woonsfeer door een verscheidenheid aan optische en tactiele eigenschappen van de vloer. Vooral fans van het rennen op blote voeten zullen genieten van de drie verschillende kwaliteiten van de vloer: expressief, evenwichtig en kalm. Afhankelijk van de stijl van inrichting, kunt u kiezen tussen een verhoogd of verlaagd aantal zichtbare takken en split-chip delen. Het grote formaat van de planken in 2190 x 162 mm en 2390 x 200 mm is natuurlijk, tijdloos en benadrukt duidelijk de warme en natuurlijke aanraking van de ter Hürne Grand Naturals Collectie.

Indrukwekkende stabiliteit en leefomgeving met Grand Naturals-collectie

Het ter Hürne-parket belooft niet alleen een visuele verbetering van uw leefruimte, maar draagt ​​ook bij aan een gezond leefklimaat dankzij de 100% houtcomponent. Dit wordt gedaan door de luchtvochtigheid in de kamer te regelen door deze van de eiken- of notenvloer op te pakken en weer vrij te geven. De vloerenexpert van het Münsterland heeft het eco-Institut-zegel toegekend gekregen voor dit bijzonder emissiearm parket. Bovendien worden er alleen hulpbronnen uit duurzame bosbouw gebruikt voor de productie, dit weerspiegelt de kwaliteitsnormen en hoge normen van het bedrijf.

Hoewel de planken van ter Hürne een echt natuurlijk product zijn, hoeft u zich geen zorgen te maken over hun veerkracht en sterkte. In het geval van de Grand Naturals-collectie kunt u vertrouwen op een stevige 3,5 mm dikke laag parketvloeren die tegen een stootje kunnen. Juist omdat de producten van deze collectie worden gekenmerkt door hun natuurlijk geoliede oppervlak, raden wij u aan om om een ​​belangrijke reden af ​​te zien van slijpen. In plaats daarvan kunt u de planken onderhouden door de olielaag om de één tot twee jaar te vernieuwen.

Parket leggen zonder veel moeite met gepatenteerd kliksysteem

De parketvloeren van de ter Hürne Grand Naturals Collectie kunnen zwevend worden gelegd of volledig worden gelijmd. De eerste die u zelf kunt doen, want met het speciaal ontwikkelde installatiesysteem CLICKitEASY zijn er slechts enkele bekwame handgrepen nodig, zodat uw droomvloer in de nabije toekomst de juiste vorm krijgt. Door de geluidsisolatie aan te leggen voordat u met de werkzaamheden begint, bent u beschermd tegen irritant gekletter. Nog een leuke eigenschap van deze vloerbedekking - het parket van ter Hürne is compatibel met een vloerverwarming met warm water, die u permanent aangename warme voeten garandeert!

Ontdek de Ter Hürne Grand Naturals Collectie in de BRICOFLOR Shop!

Met de stijlvolle planken van de ter Hürne Grand Naturals Collectie kunt u de pure natuur binnen uw eigen vier muren krijgen. In onze online shop kunt u een idee krijgen van elke afzonderlijke uitvoering. Dankzij de gratis sampleservice hebt u de mogelijkheid om tot acht decors samen te stellen, die we u praktisch en veilig naar uw huis of kantoor sturen. Als een of meerdere modellen u overtuigt hebben, dan kunt u profiteren van onze Beste Prijsgarantie tegen een aantrekkelijke prijs wanneer u de hoogwaardige parketvloeren bij BRICOFLOR bestelt. Als u grote renovaties plant en een grote hoeveelheid koopt, neem dan contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Plus icon lees meer