Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Ter Hürne Grand Velvet Collection: Een onderhoudsvriendelijk en natuurlijk parket

De Grand Velvet-collectie van Ter Hürne is gemaakt van natuurlijk hout in de vorm van traditionele lamellen die wordt…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Harmonie in uw huis met de gebalanceerde kleuren van het Ter Hürne-parket

De modellen van de Ter Hürne Grand Velvet-collectie zijn tot uw beschikking met in totaal 13 stijlvolle ontwerpen. Het kleurenschema wordt gekenmerkt door zachte beige en grijze tinten en witte elementen. De latten met aanzienlijke afmetingen van 2190 x 162 mm en 2390 x 200 mm zijn gemaakt van verschillende soorten licht hout. Er is een selectie klassiekers zoals eiken en walnoot, maar ook esdoorn, beuk en zelfs exotische bamboe zijn opties. De lichte kleuren brengen veel licht en ruimtelijkheid in huis en laten de kamers er groter en aantrekkelijker uitzien.

In overeenstemming met de moderne Scandinavische levensstijl, raden we aan om deze parketvloeren op de visuele voorgrond van de woonkamer te plaatsen en het interieur van de kamers zo minimalistisch, beperkt en flexibel mogelijk te houden. Plaats enkele heldere meubels zo centraal mogelijk en zet enkele accenten met elementen van decoratief glas of porselein. Dit zorgt voor een sfeer van ontspanning en enthousiasme.

Parketvloeren voor alle smaken

De houten vloeren van de Ter Hürne Grand Velvet-collectie bieden niet alleen een grote selectie aan kleurtinten, maar ook aan patronen en oppervlakte-ontwerpen. Het assortiment varieert van uniforme en harmonieuze rustige ontwerpen zoals Ter Hürne Grand Velvet "T01 Oak" en Ter Hürne Grand Velvet "T13 Bamboo Caramel Beige", tot expressieve en contrasterende ontwerpen zoals het Ter Hürne Grand Velvet model "T04 lichtbeige eik". Alle producten zijn verzegeld met lak, waardoor de oppervlakken van hoge kwaliteit zijn en gemakkelijk te onderhouden zijn.

Leef zonder zorgen met het gezonde parket van Ter Hürne

De vloeren van de Grand Velvet-collectie van Ter Hürne optimaliseren uw huis visueel en dragen bij aan een gezonde sfeer. Omdat de uitstekende kwaliteit van het product en de gezondheid van klanten de prioriteiten van de fabrikant zijn, zijn de producten elk jaar onderworpen aan strenge Eco-Institut-controles en verdedigen ze hun zegel jaar na jaar. Het bijbehorende zegel is een indicatie dat de bodem van duurzame bosbouw bijzonder weinig verontreinigende stoffen en emissies bevat.

Deze vloerbedekkingen zijn gemaakt van 100% natuurlijk hout, gecertificeerd door het label Real Wood. Voor u betekent dit dat u zonder aarzelen het oppervlak kunt schuren om uw eersteklas parketvloer een nieuwe glans te geven. De producten uit de Ter Hürne Grand Velvet-collectie hebben een slijtvaste 3,5 mm dikke slijtlaag die minstens twee schuurprocessen ondersteunt bij normale slijtage zonder iets aan uiterlijk te verliezen.

Snelle en veilige installatie van parketvloeren met CLICKitEASY

Deze Duitse fabrikant ontwikkelde een eenvoudige en ingenieuze installatietechnologie voor zijn parketvloeren, genaamd CLICKitEASY. Hiermee is de installatie snel en eenvoudig volgens het principe van een bout waarbij de bovenranden van de lamellen met een lichte druk worden bevestigd. Met deze methode kunt u de vloer van uw dromen plaatsen als een eenvoudige installatie in uw huis, zonder lijm of duur gereedschap te gebruiken. Houd er echter rekening mee dat bij dit type installatie geluidsisolatie nodig is om het impactgeluid in uw huis te verminderen. Om uitpuilingen in de vloerbedekking te voorkomen, moet u een afstand van 15 mm aanhouden tot alle wanden en vaste componenten. Voor meer stabiliteit kunt u ook een installatie met totale oppervlakteverlijming van het Ter Hürne-parket gebruiken. En nog een voordeel is dat de Grand Velvet-collectie compatibel is met vloerverwarming met warm water, zodat je de aangename warmte onder je voeten niet hoeft op te geven.

Ontdek de veelzijdige Grand Velvet-collectie van Ter Hürne op BRICOFLOR

Eersteklas kwaliteit en individuele optiek voor uw oase van welzijn: dit is wat de Grand Velvet-collectie van Ter Hürne u biedt. U vindt alle ontwerpen in onze online winkel en als u ze persoonlijk wilt observeren, ontvangt u met onze gratis sampleservice tot wel acht modellen in huis. Als u een beslissing neemt, kunt u met een bestelling bij BRICOFLOR profiteren van de Beste Prijsgarantie, die u hoge kwaliteit belooft tegen een redelijke prijs. Als u grote hoeveelheden van een product nodig heeft, kunt u een persoonlijke offerte bij ons aanvragen. Neem telefonisch, per mail of via ons contactformulier contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder!

Plus icon lees meer