Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Ter Hürne Heaven Collection - Parket voor een harmonieuze leefomgeving

Het huis is de ideale plek om los te komen van de drukte van het dagelijks leven. Voor degenen die hun appartement willen ontwerpen als een oase van rust en ontspanning, is de Ter Hürne Heaven collectie de ultieme oplossing. Het anti-reflecterende oppervlak zorgt voor een rustig beeld dat de kamer een aangename sfeer geeft. Bovendien kunt u een fabrieksgarantie tot 30 jaar verwachten bij gebruik in een woonomgeving.

Geen filters geselecteerd
€ 83,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 83,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 83,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 83,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 83,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 83,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Natuurlijke esthetiek en gevarieerde ontwerpen met het parket van Ter Hürne

De parketvloeren van de Heaven Collection van Ter Hürne worden gekenmerkt door hun natuurlijkheid en een kalmte. Dit wordt bereikt door de combinatie van het geborstelde en extra zachte oppervlak, met een verscheidenheid aan lichtgekleurde tinten in grijs en bruin. Het lichtblauwe kleurenpalet vangt het authentieke kleureffect van eikenhout en reflecteert het met stijl en natuurlijkheid. Het geeft uw ruimte een gevoel van leven en comfort als u de grijs-bruin-witte tinten combineert met andere kleurrijke elementen, u kunt in dit geval bijvoorbeeld denken aan het "K04 bruine oker eiken" ontwerp van Ter Hürne Heaven Collection. Aan de andere kant krijgt u een vloeiend en evenwichtig beeld als u, uw meubels en eenvoudige accessoires in wit of kapucijnbruin combineert met het model "H024 lichtgrijs eiken" uit de Heaven-collectie van Ter Hürne. Met de Ter Hürne Heaven-collectie bereik je de zevende hemel!

Een aangename omgeving met de parketvloeren van Ter Hürne

Om de beslissing over de belangrijke productselectie te vergemakkelijken, koppelt de fabrikant zijn parketcollecties vakkundig aan elkaar. Daarom zijn de elegante gelakte oppervlakken van de Ter Hürne Heaven-collectie verkrijgbaar in de Ter Hürne Flemish Heritage collectie, een verzameling nieuwe latten met Hongaarse en Engelse tips met een tal van plaatsingspatronen. Eiken latten zijn verkrijgbaar in een aantrekkelijk formaat van 2390 x 200 mm, meerlaags gelakt. Naast een aangenaam gevoel, beschermt de oppervlaktecoating uw parket tegen dagelijkse slijtage, omdat de extra matte laklaag de sterkste schade absorbeert, terwijl hij elastisch en flexibel blijft. Gemakkelijk onderhoud is een ander voordeel van dit niet-geoliede oppervlak. En de 3,5 mm dikke slijtlaag zorgt voor nog meer stabiliteit en hoge kwaliteit. Het parket kan tot twee keer geschuurd worden zonder de vloer zelf te beschadigen.

Het Blauwe Engel label - een hemelse en milieuvriendelijke collectie

Een verantwoorde benadering van het milieu is een onmisbaar onderdeel van de moderne mindset geworden. Met het parket van Ter Hürne bent u veilig omdat deze fabrikant alleen hout gebruikt met duurzame verwerking. Het bedrijf is meerdere malen gecertificeerd en heeft aan populariteit gewonnen vanwege de hoge kwaliteitsnormen. Deze grondspecialisten ontvingen onlangs het Blauwe Engel label - een Duits label voor milieuvriendelijke producten - voor hun drielaagse parketvloeren. Daarom zijn deze producten bijzonder emissiearm en milieuvriendelijk. Als u het belangrijk vindt om een ​​gezonde thuisomgeving te hebben, is de Ter Hürne Heaven-collectie de juiste keuze voor u.

Installeer het parket eenvoudig met het CLICKitEASY-systeem

Als u niets aan het toeval wilt overlaten en de teugels van uw renovatieproject in eigen handen wil nemen, ga dan voor de Ter Hürne Heaven-collectie! De fabrikant heeft een kliksysteem met de naam CLICKitEASY gemaakt en gepatenteerd. Zonder complicaties: de bovenranden van de lamellen passen eenvoudig in elkaar met een klik, volgens het principe van een bout. Geen dure gereedschappen of lijmen nodig! Gedurende deze zwevende installatie adviseren wij de installatie van een akoestische impactisolatie die een optimale geluidsomgeving garandeert.

Koop nu de Ter Hürne Heaven-collectie bij BRICOFLOR!

Als u overtuigd bent van de talloze argumenten rondom de functionaliteit en het unieke aspect van het eiken parket van de Ter Hürne Heaven-collectie, bezoek dan nu onze online winkel! Met onze beste prijsgarantie kunt u er zeker van zijn dat u onze producten tegen een betaalbare prijs ontvangt en profiteert van onze gevarieerde diensten! Maak ook gebruik van onze gratis sampleservice! U kunt hier een selectie van maximaal acht samples kiezen die u interesseren en vervolgens sturen we de samples gemakkelijk naar uw huis. Naast de gratis sampleservice kunt u bij grote bestellingen een persoonlijke offerte aanvragen, waar we u vaak nog een betere prijs aan kunnen bieden! Gebruik ons ​​handige contactformulier, bel ons of stuur ons een e-mail. Wij wachten op u!

+ lees meer