Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

De Ter Hürne Moods of Provence collectie – Een natuurlijk parket voor een mediterraan gevoel

De parketvloeren van de Ter Hürne Moods of Provence-collectie zijn de perfecte oplossing voor mensen die Zuid-Franse charme waarderen. Chique planken in lichte tinten zorgen door hun eenvoud voor een harmonieuze feel-good sfeer. De elegante eiken versie heeft uitstekende kwaliteit "Made in Germany". Bij gebruik in een woonruimte profiteert u ook van een fabrieksgarantie van 30 jaar.

Geen filters geselecteerd
€ 81,10 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 81,10 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 85,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 85,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 90,10 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 93,70 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 93,70 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 93,70 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Rustiek parket voor een expressieve afwerking

De Ter Hürne-collectie biedt een duidelijke kleurlijn. Je hebt een overvloed aan atmosferische bruine tinten, van lichtbeige tot sterk diepbruin. De planken in een chique formaat van 2390 x 200 mm benadrukken subtiel de landelijke Zuid-Franse flair en zorgen ervoor dat je mediterraan wil leven. Een ronde rand rondom zorgt voor optische verbindingen tussen de afzonderlijke planken. Dit maakt de eiken parketvloeren van de collectie nog authentieker en comfortabeler. Voor een bijzonder charmante woonsfeer raden wij u aan om in het interieur rond te kijken naar meubels en decoratieve elementen in een klassieke landhuisstijl. Werk met accessoires met een vintage look en laat je inspireren door gietijzeren, keramische en houten sfeermakers en een ontspannen vakantiegevoel.

Eiken parketvloeren van Ter Hürne – Opmerkelijk robuust en duurzaam in gebruik

De planken van de Ter Hürne Moods van Provence collectie hebben een merkbaar natuurlijk oppervlak en een stevige 3,5 mm dikke slijtlaag. Door expressieve sortering heeft de eik contrasterende elementen, zichtbare takken en spinthoutdelen. De parketvloeren van deze collectie zijn verkrijgbaar in natuurlijke geoliede of gelakte afwerking. Tien van de elf producten hebben een geolied oppervlak, dat natuurlijkheid en gezelligheid verspreidt in uw woonruimte. Bij dergelijke bekledingen adviseren onze experts tegen schuren, omdat hierdoor de speciale structuur verloren gaat bij het verwijderen van de houtlaag. In plaats daarvan kunt u goed voor hun grond zorgen door de olielaag om de twee jaar te vernieuwen. Het Ter Hürne Moods van Provence Collectie model ‘’Eiken R06" is het enige product in deze collectie met een mat vernisoppervlak dat vooral scoort met zijn gemakkelijke verzorging en uw vloer effectief beschermt tegen het binnendringen van vocht en vuil.

Gezond leven met de eersteklas parketvloer van ter Hürne

Niet alleen visueel beloven de houten vloeren van de Moods of Provence Collectie van ter Hürne een verbetering van uw kamers. De in Münster gevestigde expert heeft verschillende certificeringen en onderscheidingen ontvangen voor zijn emissiearme vloerbedekkingen. De parketvloer van dit topklasse merk wordt als bijzonder gezond beschouwd en draagt ​​bij aan de altijd schone lucht in uw huis door een aangepaste luchtcirculatie. Het bedrijf streeft naar duurzame bosbouw en een schoon leefmilieu. Als u veel waarde hecht aan een gezond binnenklimaat en tegelijkertijd aan een hulpbronnenbesparende actie, maakt u de juiste keuze bij de aanschaf van een parket uit deze collectie.

Eenvoudig en snel leggen met het CLICKitEASY-systeem

Het 3-laags parket van ter Hürne kan heel gemakkelijk zwevend worden gelegd. Dankzij het gepatenteerde CLICKitEASY-verbindingssysteem heeft u geen dure parketlijm of ander gereedschap nodig. De afzonderlijke planken worden geleidelijk met een paar klikken in de vloer gemonteerd. We raden een extra installatie van geluidsisolatie aan om hinderlijk geluid te verminderen en de akoestiek in uw huis te verbeteren.

Zelfs in de koele seizoenen zijn de parketvloeren van de Ter Hürne Moods of Provence Collection uw trouwe metgezellen, omdat de houten vloeren met succes kunnen worden gecombineerd met vloerverwarming met warm water. Dit garandeert u 365 dagen per jaar een mooi leefklimaat en warme voeten in uw huis.

Koop de Ter Hürne Moods of Provence Collectie nu in de BRICOFLOR-winkel!

Een lauwe zomerdag in Frankrijk en zonder uw eigen vier muren te verlaten - de vloeren van de ter Hürne Moods van Provence-collectie maken het mogelijk voor u! En dit met alle elf versies die u comfortabel en altijd tegen de beste prijs kunt bekijken - dankzij onze beste prijsgarantie - in onze online winkel. Met onze gratis sample-service kunt u tot acht samples samenstellen, die wij zonder problemen bij u thuis bezorgen. U kunt uzelf dus persoonlijk overtuigen van de eersteklas kwaliteit van de vloer. Als u ingrijpende renovaties nodig heeft, is onze op maat gemaakte offerteservice perfect voor u en een grote hoeveelheid, neem vandaag nog contact op met het team.

+ lees meer