Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Ter Hürne Pride of Nature Collection - Het parket voor een authentiek gevoel van natuur

Natuurlijk houtlook en geoliede oppervlakken voor een echte bosbelevenis in uw huis - dit zijn de parketvloeren van de collectie Ter Hürne Pride of Nature. Elegante en tijdloze scheepsvloeren van deze collectie overtuigen door hun uiterlijk en beloven een hoge slijtvastheid en een lange levensduur. Dankzij de eersteklas kwaliteit "Made in Germany" krijgt u een mooi en stevig parket met een fabrieksgarantie tot 30 jaar bij gebruik in privé-woonruimtes.

Geen filters geselecteerd
€ 51,40 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 53,20 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 53,99 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 57,70 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 58,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 60,40 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 62,55 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 73,90 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 79,90 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Tijdloosheid en elegantie met natuurlijk parket van ter Hürne

Elf behangsoorten zijn verdeeld in drie houtsoorten en presenteren zich in een breed kleurenpalet van natuurlijke houttinten. Naast de populaire versie in eik, kunt u kiezen tussen de nobele walnoot van de ter Hürne Pride of Nature-collectie "V06 Walnut" voor een gezellige feel-good sfeer in uw huis of ter Hürne Pride of Nature-collectie "V07 beuken" voor meer warmte, van subtiel beige tot majestueus tabakbruin - de parketvloeren vullen uw huis met vitaliteit en natuurlijke frisheid. De combinatie met andere woonaccessoires in aardetinten geeft je een rustieke flair, die vooral wordt geïllustreerd door elementen van hout en keramiek. Het grote aantal geselecteerde producten van de Ter Hürne Pride of Nature Collection garandeert dat u het favoriete parketontwerp voor uw renovatieobject zult vinden.

Het haptische en individuele uiterlijk van de parketvloeren

Verschillende soorten van de houten vloeren van ter Hürne zorgen voor een unieke natuurbeleving. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor eiken planken in evenwichtige sortering met fijne takken en geïsoleerde split-chip delen. Daarentegen is de expressieve sortering met hoog contrast met zichtbare takken en zichtbare spalkdelen beschikbaar. De klassieke scheepsvloer in een knap groot formaat van 2390 x 200 mm creëert een dynamisch en tijdloos karakter in uw huis met de collectie ter Hürne Pride of Nature. Om de naam van de collectie waar te maken, werden de oppervlakken van de vloeren behandeld met effectoliën en in verschillende mate geborsteld, waardoor ze aangenaam aanvoelen onder de voeten.

Duurzaam en gezond leven met de parketvloeren van de Hürne

De parketvloeren van de Ter Hürne Pride of Nature-collectie zijn gemaakt van 100% hout. Het bedrijf hecht veel belang aan het verantwoord en duurzaam gebruik van deze waardevolle hulpbron. De vloerexpert uit het Münsterland is FSC- en PEFC-gecertificeerd en levert een enorme bijdrage aan het behoud van de houtbossen door alleen materialen uit duurzame bosbouw te gebruiken. Het ter Hürne-parket draagt ​​het keurmerk van het eco-Institut, wat betekent dat deze collectie een bijzonder emissiearme vloerbedekking is die geen invloed heeft op de binnenlucht.

Zowel de eik, de beuk en de walnoot worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid en een enorme levensduur. Dit wordt ook weerspiegeld in de robuuste 3,5 mm dikke slijtlaag, die je tijdens normale slijtage minstens twee keer kunt schuren. Merk echter op dat de ter Hürne Pride of Nature-collectie uitsluitend geoliede producten met een speciale structuur zijn. Om langer van het authentieke gevoel te kunnen genieten, raden onze experts aan om deze parketvloeren niet te schuren en in plaats daarvan om de één tot twee jaar te oliën.

Eenvoudig parket leggen dankzij het CLICKitEASY-systeem van ter Hürne

Alle parketvloeren van de fabrikant ter Hürne zijn uitgerust met een kliksysteem genaamd CLICKitEASY. Dankzij de gepatenteerde verbindingstechnologie heeft u geen jarenlange ervaring nodig op het gebied van vakmanschap of dure gereedschappen of lijmen. Na een eenvoudig deurslotprincipe worden de bovenranden van de plank aan elkaar geklikt en de veer vergrendeld. Deze handige en eenvoudige installatie bespaart u veel tijd en geld! Voor deze zwevende installatie adviseren wij voortijdige installatie van voetgeluidisolatie voor maximale reductie van het geluidsniveau. Meer stabiliteit van uw parketvloer kan worden bereikt met een volledige verlijming.

De vloeren van de ter Hürne Pride of Nature-collectie kunnen gemakkelijk worden gebruikt met een lage hittebestendigheid samen met een vloerverwarming met warm water. Dit creëert een warm oppervlak en een prettige sfeer in uw huis zodat u elke dag kunt uitkijken naar aangename warmte onder de voeten!

Ontdek de beste kwaliteit van de natuur in de BRICOFLOR online shop!

Als u kiest voor een van de stijlvolle echt houten vloeren van de Ter Hürne Pride of Nature Collection, kijk dan naar onze beste prijsgarantie! Naast de gezonde leefomgeving en de uitstekende kwaliteit profiteert u van onze praktische diensten - bijvoorbeeld van onze gratis sampleservice. U kunt uzelf persoonlijk overtuigen van maximaal acht behangsoorten door ze als samples naar uw huis te sturen. Onze deskundige adviseur helpt u ook graag als u grote oppervlakken met de parketvloer wilt uitrusten. Hier stellen we een persoonlijke offerte voor bestellingen van grote hoeveelheden op, die bovendien uw portemonnee beschermt! U kunt ons bereiken, via e-mail of via ons BRICOFLOR contactformulier.

+ lees meer