Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Ter Hürne Pure collectie parket brengt het Scandinavische gevoel in huis

De toonaangevende vloerenfabrikant Ter Hürne houdt zich bezig met de kwaliteit van hout in detail. De combinatie van traditioneel vakmanschap, technische innovaties en hightech productieprocessen zorgen voor een prachtig resultaat dat de concurrent uitdaagt.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Ter Hürne Pure collectie parket brengt helderheid en frisheid in elke kamer en laat u zien dat uw vloer er niet alleen mooi uitziet, maar ook een stuk natuurlijke rust brengt. Waarmee u de ruimte tot een oase van rust maakt. Ter Hürne parket is een goede investering met zijn 30 jaar fabrieksgarantie. In de veelzijdige verwerking, de talrijke tinten en schakeringen die beschikbaar zijn voor de vloer is er altijd wel een geschikt voor uw ruimte.

Licht en fris: Ter Hürne Pure collectie parket straalt de rust van de natuur uit

De parketvloer collectie van Ter Hürne parket is opgebouwd met de klassieke eiken, essen en esdoorn. In lichte tinten beige-bruin over grijs vindt u alleen kleurnuances die goed uitgebalanceerd zijn en elke kamer een zekere rust geven. Bijvoorbeeld, “Old oak”, die met zijn koele tonen idealiter de Scandinavische stijl aankan en in combinatie met licht meubilair een zeer harmonieuze sfeer creëert. De collectie heeft vele uitvoeringen, daarmee kunt precies het effect kiezen dat u wilt hebben. Bijvoorbeeld de keuze uit 1-strooks plank, 3-strooks plank en multi-plank. Vooral voor grote gebouwen biedt 1-strooks plank een goede uitkomst om de sfeer rustig te houden. Dankzij de lange panelen ziet de kamer er ongelooflijk open uit, gecombineerd met houten, rustieke meubelen, waardoor u een unieke charismatische sfeer krijgt.

Verschillende oppervlaktestructuren bieden u een enorme variëteit aan mogelijkheden

Ter Hürne collectie parket is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Naast verschillende nuances, is het mogelijk om te kiezen voor een speciale oppervlaktestructuur. In deze collectie kun je kiezen tussen kalm, gebalanceerd, expressief en rustiek hout. Daarnaast zijn er de drie verschillende oppervlakteafwerkingen, mat, gelakt en met natuurlijke olie, die de respectieve uitstraling ideaal benadrukken en tegelijkertijd uw parketvloer beschermen tegen slijtage.

Daarnaast biedt de collectie onder andere de v-groef voor het parket, deze zit op alle randen van de planken. Deze groef zorgt ervoor dat vuil en zand daarin valt en zo verdere slijtage aan het parket voorkomt. Hierdoor maakt u de vloer ook makkelijk schoon. Elke vloer van deze collectie is ook geschikt voor warm water vloerverwarming.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Ter Hürne – en daar profiteert u van

De omgeving is een goed zaak om te beschermen. Ter Hürne ziet dat precies zo, en daarom doet Ter Hürne er alles aan om milieubewuster te produceren. Dit begint bij de inkoop van ruwe materialen. Het hout is afkomstig van duurzaam beheerde bossen die de PESC certificering hebben. Ook spannen ze zich in om te investeren in energiezuinige machines. Kortom, parketvloer van Ter Hürne is een goede ecologisch verantwoorde keuze.

Het leggen en verzorgen van parket maakt Ter Hürne zo gemakkelijk mogelijk

Het parket is gemaakt met de gepatenteerde installatietechniek van CLICKitEASY. Dit maakt een eenvoudige installatie mogelijk: het klikgeluid staat voor een goede verbinding waarmee de vloer goed stabiel ligt. Het is belangrijk voor de installatie de ondergrond eerst van stof, vuil en onregelmatigheden te ontdoen.

Slijtlaag van Ter Hürte parket – meerdere lagen

De slijtlaag van de Ter Hürne Pure collectie is ongeveer 3,5 cm. De opbouw bestaat uit drie verschillende lagen, allemaal gemaakt van echt hout. De centrale laag van echt hout is het middelste en breedste deel van de panelen. Deze wordt vastgehouden door de contra-laag aan de onderkant. De bovenste laag is de kostbare houttoplaag en is ook de slijtlaag. Deze zijn afgedicht met een oppervlakteafwerking en hebben daarom goede bescherming tegen water en ander vocht om in het hout te trekken.

Koop het Ter Hürne Pure collectie parket in uw BRICOFLOR online shop voor de beste prijsgarantie. In onze webwinkel vindt u alles wat u nodig heeft voor uw renovatie en opknapbeurt met een ruime selectie aan producten. Omdat we weten dat de keuze groot is en mede daarom de keuze niet makkelijk, hebben wij de mogelijkheid voor u om enkele stalen te bestellen. Zo kunt u in het echt zien wat de kleur ongeveer zal zijn en hoe de vloer voelt. U betaald alleen de verzendkosten, deze krijgt u terug wanneer u een bestelling plaatst. Hebt u grotere hoeveelheden nodig, bijvoorbeeld voor meerdere ruimtes of een project? Vraag dan gerust een persoonlijke offerte aan! Ook kunt u bij ons terecht voor vragen, wij zien uw bericht tegemoet!

+ lees meer