Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Ter Hürne Unique Collection - Handgemaakt parket voor een individuele woonervaring

De parketvloeren van de Unique Collection van ter Hürne vertegenwoordigen een nieuw geherinterpreteerde originaliteit. De naam van de collectie staat voor de exclusiviteit van de vloeren door geselecteerde materialen en een speciale handverfijning. Door een verschillende behandeling van de oppervlakken krijgt het parket zijn unieke vintage look. Naast uitstekende kwaliteit, kunt u erop vertrouwen; u kunt een fabrieksgarantie van maximaal 30 jaar verwachten voor gebruik in privéwoningen!

Geen filters geselecteerd
origin-claim
€ 81,10 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
origin-claim
€ 94,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
origin-claim
€ 94,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
origin-claim
€ 94,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
origin-claim
€ 94,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
origin-claim
€ 94,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
origin-claim
€ 94,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
origin-claim
€ 94,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
origin-claim
€ 94,60 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Prachtige lange planken in vriendelijke trendkleuren met uw ter Hürne-parket

Met negen verschillende decors biedt de vloerspecialist Ter Hürne u een aanzienlijke selectie warme en vriendelijke grijstinten en bruintinten, die goed passen in elke ruimte. De focus op de nieuw geïnterpreteerde originaliteit loopt als een terugkerend thema door de hele collectie. De lichte en natuurlijke houtkleuren dragen bij aan een harmonieus huis en geven uw huis een vleugje ruwheid en een tijdloos gevoel met extra gebruik van houten elementen en licht meubilair.

Aantrekkelijke oppervlakken met een uniek gevoel

U ontvangt uw favoriete geprefabriceerde parket uit de ter Hürne Unique collection, niet alleen in uw favoriete tint, maar ook in het bijpassende ontwerp en oppervlakontwerp. Een veel voorkomend onderdeel is de afdichting met gecertificeerde natuurlijke oliën en beitsen voor een speciaal kleurenspel. Een voorbeeld is een vertakt model, hierbij ziet de parketvloer eruit als een aan de lucht gedroogde eikenhouten plank met hard hout die u tijdens het wandelen aangenaam kunt voelen.

Bovendien hebben met de hand geschaafde planken een stabiele slijtlaag van 3,5 mm, die tot tweemaal zo vaak kan worden geschuurd als nodig is. Ze hebben een zeer individueel patroon en zijn verkrijgbaar in vijf authentieke eiken tonen. Een ander belangrijk onderdeel van het unieke unieke afwerkingsproces zijn spanningsscheuren in het houten oppervlak. Terloops een klein feit: deze finishing touch is het voorbeeld in het oppervlakontwerp van ter Hürne.

Milieuvriendelijk 3-laags parket met technische voordelen

De vloerenexpert staat bij zijn naam voor de afgewerkte parketvloeren en voor een verantwoord en duurzaam gebruik van de natuur. De fabrikant heeft tal van certificaten en certificaten van de instituten voor emissie- en verontreinigingsproeven. Onlangs ontving het bedrijf ook de "Blue Angel". Dit betekent dat, met uitzondering van gerookte producten, ter Hürne vloerbedekkingen voldoen aan hoge milieu-, gezondheids- en prestatie-eisen. Het parket van de unieke collectie van ter Hürne heeft een extreem lage uitstoot en vertegenwoordigt een gezonde leefomgeving. Met de aankoop van een houten vloer van de fabrikant draagt ​​u bij aan de bescherming van ons milieu, omdat alleen hout uit duurzame bosbouw in aanmerking komt voor de productie.

Hoewel de Unique Collection een extreem resistent oppervlak heeft en is gemaakt van 100% eiken, raden onze experts aan om schuurwerkzaamheden op geoliede vloerplaten te vermijden om de speciale structuur van de vloerbedekking niet te beschadigen.

Eenvoudig leggen van uw nieuwe parketvloer dankzij het CLICKitEASY-systeem

Ter Hürne-planken hebben een eenvoudig legprincipe. Met het gepatenteerde systeem "CLICKitEASY" kunt u zonder voorafgaande technische kennis leggen. Met lichte druk worden de bovenranden van het bord eenvoudig aan elkaar geklikt, waarbij de veren veilig en gemakkelijk vergrendelen als een deurslot. In een zwevende installatie adviseren onze experts om een ​​geluidsisolatie van de voet te introduceren om het geluid te verminderen en de akoestiek te verbeteren. Je kunt natuurlijk ook de bodems van de Unique Collection over het hele oppervlak lijmen voor meer stabiliteit.

Bestel nu de Hürne Unique Collection in onze online shop

U bent overtuigd van de vele voordelen van de Unique Collection by ter Hürne? Neem dan een kijkje in onze online shop en maak uzelf vertrouwd met alle vloeren. Als u van verschillende ontwerpen houdt, kunt u onze sampleservice gebruiken. Hier kunt u maximaal acht decors samen zoeken en sturen we u bijpassende monsters comfortabel naar huis. Als u kiest voor eiken vloeren, profiteert u van de beste prijsgarantie van BRICOFLOR, die u altijd de beste en meest betaalbare prijs biedt. Als u grotere hoeveelheden producten nodig hebt, maken we een op maat gemaakte aanbieding voor u. Neem vandaag nog contact op met ons vriendelijke offerteteam en zij maken een persoonlijke offerte voor u!

+ lees meer