Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

BerryAlloc Pure Click – Kwaliteit innovatie met luxueuze ontwerpen

Als een van de grootste namen in de industrie, blijft BerryAlloc hoge kwaliteit PVC laminaat vloeren produceren waar bij de laatste technologieën worden toegepast. hoge kwaliteit afwerkingen, duurzame ontwerpen, die zijn afgemaakt met het Dreamclick Locking systeem, hiermee kan u uw interieur ruimtes eenvoudig en snel renoveren.

Lees verder

Berry Alloc

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Met verschillende afmetingen, een grote selectie aan kleuren en stijlen om uit te kiezen, biedt BerryAlloc een fantastische selectie aan PVC laminaatvloeren die aan uw ontwerp behoeftes voldoen. Ontdek de collectie en wordt geïnspireerd door het potentieel die deze vloerbedekkingen hebben voor bij uw thuis of commerciële ruimtes.

De ideale partner voor uw renovatie projecten – BerryAlloc Pure Click

Iedere Pure Click collectie van BerryAlloc komt in verschillende slijtlagen, die een indicatie geven voor welke ruimten ze geschikt zijn om te leggen. Afhankelijk van uw eisen, zijn er selecties ontworpen voor intensief thuisgebruik, en zelfs voor commerciële ruimtes met hoog verkeer. Onafhankelijk van de ruimte, de Pure Click PVC laminaat vloeren van BerryAlloc zijn zo gemakkelijk te leggen, dat zelfs amateur hobby vakmannen deze vloeren met gemak kunnen leggen.

De BerryAlloc vloeren zijn uitgerust met het Dreamclick Locking Systeem, de vinyl planken en tegels van BerryAlloc hebben een klik systeem aan alle vier de zijden van de plank. Dit vergroot de eindeloze mogelijkheden van hoe u uw vloer kunt leggen! Laat u fantasie zijn gang gaan en ontdek unieke leg patronen voor uw interieur.

Dankzij de stugge kernplaat, hoeft de ondergrond niet geëgaliseerd omdat de PVC planken hun stevige en robuuste vorm behouden met een fantastische vormvastheid. De vloeren van de Pure Click collecties zijn zeer sterk en tot 30% lichter ten opzichte van andere klik vloeren, daarom zijn ze eenvoudiger te gebruiken en nog gemakkelijker te leggen. Hiernaast heeft deze vinyl vloer ook uitstekende geluiddempende eigenschappen tot aan 10 dB, dit biedt uw ruimte een aangename ambiance.

Een uitstekende manier om een klein beetje natuur in uw huis te nemen

De ontwerpen in de BerryAlloc Pure Click lijnen omvatten authentieke en naturalistische hout en steen decors die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Elke stijl, kleur en nuance van natuur is verschillend en uniek, en de BerryAlloc Pure Click collecties zijn ontworpen om de unieke schoonheid van elke kamer te bevorderen ongeacht of het uw huis of kantoor is.

De PVC kliklaminaat vloeren omvatten velen interieur stijlen. Bent u geintereseerd in een platteland of stedelijk stijl? Of misschien bent u op zoek naar een strak en moderne stenen tegels? Wellicht is een klassieke en tijdloze eiken uitstraling de beste optie voor uw woon ruimtes. BerryAlloc Pure click biedt 95 ontwerpen aan die uw helpen uw interieur visie te bereiken.

Om hieraan toe te voegen, zijn de BerryAlloc PVC vloeren gemaakt van gerecyclede materialen in een energie efficiënt productie proces. De PVC vloeren hebben een goede hittegeleiding, hierdoor zijn ze ideaal geschikt voor vloerverwarming, en voegt extra voetwarmte toe. Ecologisch verantwoordelijk en comfortabel, deze collecties zullen aan uw eisen voldoen.

BerryAlloc Pure Click 40 Standard & 40 XXL

De BerryAlloc Pure Click 40 en BerryAlloc Pure Click 40 XXL komen met een 0,4 mm slijt laag en Gebruikersklasse 32. Door zijn Gebruikersklasse zijn de collecties de ideale oplossing voor uw huis, dit komt doordat de vloeren met een levenslange fabrieksgarantie komen bij thuisgebruik. Het verschil tussen deze twee collecties zijn de afmetingen. De Pure Click 40 heeft de afmetingen 20,4 x 132,6 cm.

Deze ontwerpen zijn geschikt voor residentiële ruimtes met hoog verkeer en kantoor ruimtes met gemiddeld gebruik. De antistatische eigenschappen laten het toe dat de PVC laminaatvloeren geïnstalleerd kunnen worden in kamers met computers. Hiernaast, hebben de ontwerpen ook een vlam vertragende klasse Bfl-s1 met een fantastische chemische resistentie, waardoor het onderhoud proces een makkie is.

BerryAlloc Pure Click 55 Standard & 55 XXL

De BerryAlloc Pure Click 55 en BerryAlloc Pure Click 55 XXL hebben dezelfde technische eigenschappen als de Pure Click 40 collectie met extra karakteristieken. De eerste bevat een iets dikkere slijtlaag van 0,55 mm, die maken het zeer robuust en goed geschikt voor intensief commerciële ruimtes en zelfs gemiddeld industrieel gebruik. De Gebruikersklasse 23, 33 en 42 versterken de geschiktheid van de twee Pure Click 55 collecties om in verschillende residentiele, commerciële en industriële ruimtes gelegd te worden.

De antistatische eigenschappen van de PVC kliklaminaatvloeren maken het de perfecte oplossing voor uw kantoor, dit komt omdat het voorkomt dat statische ladingen uw elektronica verstoren of andere speciale machines. Hiernaast biedt de Pure Click 55 een stilistische en moderne stenen tegels met een indrukwekkende kleuren pallet. Ontdek de collecties en vindt het juiste ontwerp voor u.

BerryAlloc Pure Click: Waterbestendige PVC planken

De RCB technologie die is gebruikt bij de productie van de BerryAlloc Pure vinyl planken, maken ze tot 30% lichter dan andere klik vloeren, dit resulteert in een eenvoudige transport en installatie proces. Ondank het lichte gewicht, hebben de PVC planken een uitstekende levensduur en zijn ze waterbestendig, dit maakt ze ideaal voor badkamers en keukens. Om de uitstekende prestaties van de PVC laminaatvloeren te versterken, biedt BerryAlloc een levenslange garantie bij thuisgebruik.

De BerryAlloc Pure Click vinyl vereisen zeer weinig onderhoud. Er is een beschermende polyurethaan lak laag, die het gemakkelijk maakt om de vloer schoon te houden en beschermt het tegen dagelijks gebruik. Alles wat nodig is om de Berry Alloc PVC vloeren in goede conditie te houden, is af en toe schoonmaken met een bezem een dweil en andere standaard schoonmaak producten. De BerryAlloc Pure Click vinyl planken zijn antistatisch, dit maakt het schoonmaakproces nog eenvoudiger en sneller, en vereist geen wax behandeling.

BerryAlloc Pure Click PVC Laminaatvloeren nu beschikbaar in de BRICOFLOR online winkel

Naast de beste prijs garantie die we aanbieden, die overigens geldig is voor al onze producten, kunt u alle BerryAlloc Pure Click producten snel en eenvoudig bestellen van onze online winkel. Dus ongeacht van wat uw idee is, of hoe u uw huis wilt herontwerpen, wij BRICOFLOR kunnen u helpen met uw visie een realiteit. De PVC laminaat vloeren van de BerryAlloc Pure Click lijnen bieden u grote verschillende ontwerpen en kleuren met hoog technische prestaties die elke standaard zullen naleven, zelfs in de industriële sector!

Als u het lastig vindt om te kiezen tussen verschillende ontwerpen, maak dan gebruik van onze gratis sample service, en krijg persoonlijk een gevoel van de vloer die u in huis wilt halen. Natuurlijke ontwerpen, gemaakt van duurzame processen, en ontworpen om comfort en stijl in uw huis en kantoor ruimtes te brengen. De BerryAlloc Pure Click collecties laten niets de wens over.