Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected].nl

PVC vloeren voor de badkamer: de langdurige en betrouwbare optie

Vinylvloeren hebben een lange weg afgelegd, niet langer het domein van onaangename en groezelige ontwerpen, het heeft een moderne transformatie ondergaan en is nu een uitstekende keuze voor elke renovatie. Een voorbeeld hiervan is voor de badkamer - met veel waterdichte ontwerpen zijn vinylvloeren nu een uitstekende keuze voor natte ruimtes.     

Lees verder

PVC vloer badkamer

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Verkrijgbaar in een aantal ontwerpen en installatiemethoden, u kunt er zeker van zijn dat uw vloer duurzaam en betrouwbaar is en zal blijven, zelfs in een natte omgeving. Uw badkamer kan profiteren van een moderne make-over met een van deze hoogwaardige vinylvloeren voor de badkamer van bekende Europese merken. Dankzij de voortdurende technologische vooruitgang zijn vinylvloeren voor badkamers een veel meer haalbare optie dan voorheen. Badkamer vinyl vloertegels en vinyl planken zijn beschikbaar. Ze zijn niet alleen slijtvast en zeer duurzaam, ze zijn zelfs eenvoudig te installeren en vormen een geweldige aanvulling op uw ruimte.  

Vier verschillende systemen: installatie van luxe vinylvloeren

Bij Bricoflor heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit een breed assortiment vinylvloeren bestaande uit talrijke stijlen en installatiesystemen. Nu we het toch hebben over de verscheidenheid aan vinylplanken en -tegels, er zijn vier hoofdtypen als het gaat om het leggen van de vloer. Deze verschillende methoden kunnen ook een algemene indicator zijn voor het te verwachten type verkeer.

Zelfklevende vinylplanken en -tegels zijn bijvoorbeeld normaal gesproken bedoeld voor huishoudelijk gebruik, en daarom is hun installatie erg eenvoudig, en perfect voor doe-het-zelvers. Aan de andere kant is gelijmde pvc meer gericht op industriële of commerciële ruimtes met meer verkeer, daarom zijn het professionals die gelijmde pvc leggen. 

Click Vinyl - Perfecte vloeren met slechts een klik

PVC-klikvloeren voor badkamers worden steeds populairder en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. De kliksysteemtechnologie onderscheidt zich door zijn eenvoudige en efficiënte installatiesysteem, waardoor het een van de gemakkelijkste manieren is om te installeren. Deze vinylvloeren met kliksysteem zijn zowel mooi, praktisch en duurzaam zonder enige elegantie of kwaliteit op te geven. Het installatieproces is eenvoudig, waardoor het een perfect doe-het-zelf-project is.   

Door simpelweg in elkaar te klikken, tand en groef, stuk voor stuk, is uw vloer in een mum van tijd compleet. Er zijn geen extra gereedschappen of geschoolde arbeiders nodig. De tegels en planken zijn ontworpen om in elkaar te klikken, waardoor het een snel installatieproces is. Het gebruik van een ondervloer of ondervloer wordt aanbevolen, omdat dit kan helpen de vloer te stabiliseren en de duurzaamheid en levensduur van de vloer te verzekeren. 

Voor een kwaliteitsvolle installatie moet de ondervloer schoon, vlak, hard en droog zijn, zodat de vinylvloer goed kan worden opgenomen. De ondervloer kan helpen om eventuele verschillen in de grond te compenseren en om een ​​aangenaam klimaat in de kamer te behouden. De installatie van het kliksysteem kan de installatietijd drastisch verkorten en laat u sneller van uw ruimte genieten.

Zelfklevende vinylvloeren: de eenvoudige en comfortabele oplossing voor uw vloer

Een andere onmiddellijke, eenvoudige en effectieve oplossing voor een vloerrenovatie is het plaatsen van vinylplanken die zijn voorzien van een zelfklevende achterkant. Ze zijn niet alleen eenvoudig en handig te installeren, maar ze zijn ook stijlvol en kunnen de perfecte sfeer toevoegen aan elke kamer. Met talloze opties voor de decoratieve toplaag, kunt u kiezen uit hout-, ijzer- en zelfs marmeren ontwerpen die zijn vervaardigd om het oppervlak een echte uitstraling te geven.    

Deze planken en tegels zijn voorzien van een lage-drukgevoelige kleefstof aan de onderkant van het product, waardoor de installatie net zo eenvoudig is als het verwijderen van de beschermfolie en het plakken van uw tegels of planken op de grond. Dit systeem vereist geen speciale apparatuur of gereedschap voor installatie. Een zelfklevende PVC vloer is perfect voor badkamervloeren en elke doe-het-zelver kan de eenvoudige installatie aan. Ze ondersteunen normaal verkeer in een gewoon huishouden, dus u kunt erop vertrouwen dat deze luxe vinyltegels lang meegaan. Een ander voordeel van deze zelfklevende vinylplanken en -tegels is dat ze eenvoudig schoon te maken, gemakkelijk te onderhouden en waterdicht zijn, waardoor ze de perfecte vloerbedekking zijn voor meerdere kamers en situaties.   

Aangezien deze planken en tegels rechtstreeks op de ondervloer worden aangebracht, is het belangrijk dat de ondervloer egaal, vlak en schoon is. Met een goed voorbereide ondervloer verloopt de plaatsing zonder problemen en zorgen uw planken en tegels voor een homogene en perfect stabiele vloer. De zelfklevende vloerbedekking is speciaal ontworpen voor eenvoudige plaatsing en biedt dankzij de zelfklevende onderkant een uitstekende hechting op de ondergrond.

Badkamer vinylvloeren: nu bij Bricoflor

Badkamer Vinyl combineert stijl en functionaliteit, om uw creatieve wensen te vernieuwen, terwijl de procedure gemakkelijk en eenvoudig. Bij Bricoflor vindt u een breed assortiment vinylvloeren om de vloer te vinden die het beste bij uw smaak en behoeften past. We hebben de beste producten de markt. Neem contact met ons op en onze medewerkers zullen u helpen de vinylvloer te ontdekken die het beste aansluit bij uw behoeften en eisen.