Berry Alloc PVC kliklaminaat – De ideale oplossing voor uw renovatie project

Als de Europese grootmacht van muur-tot-muur vloeren, is Berry Alloc een voortdurend innovatief bedrijf waarbij wordt gere…

lees meer
1 - 20 z 83 Producent

Dankzij de samenstelling van de stijve kunststoffen onderkant, is weinig tot geen ondervloer egalisering nodig vóór de plaatsing. U kunt deze click PVC vloer eenvoudig bovenop uw oude vloer leggen. Berry Alloc vinyl planken zijn eenvoudig te transporteren en installeren, wat een groot voordeel heeft voor uw renovatie project, aangezien dit het proces aanzienlijk versneld. Ook heeft het vinyl laminaat een speciale akoestische laag, wat u voorziet van stille vloeren, die met een ultra-licht loopgeluid, u een warme en zachte ondergrond geven.

U kunt een hoeveelheid PVC kliklaminaat van Berry Alloc op de BRICOFLOR website vinden. Ontdek de prachtige en landelijke designs, die beschikbaar zijn in verschillende groottes die passen in uw huis, kantoor, winkel of hotel.

Een variatie van kleuren en groottes klik vinyl voor uw huis en kantoor

Niets is beter dan thuiskomen na een lange werkdag en te relaxen in een warme omgeving van een knusse woonkamer. Ieder patroon, iedere kleur en iedere nuance is verschillend en bepaalt zo de omgeving om u heen. De Berry Alloc colllecties van PVC laminaat inspireren u om keuzes van kleuren om de schoonheid van iedere kamer in uw huis of kantoor, zo te maken dat u er nog vele jaren van kan genieten.

Smaken verschillen en wanneer het op interieur design aankomt, zijn er zoveel verschillende aspecten die mensen aanspreken. Houdt u van country of van stedelijk? Heeft u liever iets modern of klassiek? Berry Alloc biedt u de oplossing, met een selectie van verschillende eik-kleuren, ook beschikbaar in XXL-formaat. Berry Alloc Pure bestaat uit twee hoofdcollecties die beschikbaar zijn in standaard en extra groot formaat.

Berry Alloc Pure Click 40 en Pure Click 40 XXL

De Berry Alloc Pure Click 40 en Berry Alloc Pure Click 40 XXL komen met een 0.4 mm bovenlaag and zijn een gebruiksklasse van 32 toegewezen. Door deze gebruiksklasse zijn deze collecties de perfecte oplossing voor uw huis, aangezien u een levenslange garantie krijgt op uw PVC kliklaminaat wanneer u dit residentieel gebruikt. Het verschil tussen de collecties is de gebruiksklasse. De Berry Alloc Pure Click 40 is meer voor een privé of commerciële ruimte met gemiddeld loopverkeer, waarbij Berry Alloc Pure Click 40 XXL vinyl kliklaminaat planken vaker worden geïnstalleerd in commerciële ruimtes met hoog loopverkeer en gebruik.

Berry Alloc Pure Click 55 en Pure Click 55 XXL

De andere collecties, Berry Alloc Pure Click 55 en Berry Alloc Pure Click 55 XXL, hebben dezelfde technische eigenschappen en tinten als de collecties Berry Alloc Pure Click 40 en 40 XXL maar met een kleine uitzondering. Het grootste verschil van deze klik PVC vloer is dat de bovenlaag, bij de Berry Alloc Pure Click 55 en Berry Alloc Pure Click 55 XXL is die namelijk 0.55 mm dik. Hierdoor slijt het vinyl laminaat minder snel waardoor het een langere levensduur heeft. Het verschil tussen de Berry Alloc Pure Click 55 en de Berry Alloc Pure Click 55 XXL collectie is de gebruiksklasse. De Berry Alloc Pure Click 55 is geschikt voor privé en kantoorruimtes met gemiddeld loopverkeer, terwijl de Berry Alloc Pure Click 55 XXL geïnstalleerd kan worden in commerciële ruimtes met hoog loopverkeer en gebruik.

Berry Alloc PVC kliklaminaat – Ideaal door waterbestendig vinyl

De Berry Alloc PVC klik vloeren zijn voorzien van veel technische voordelen, waardoor het een ideale optie is voor uw renovatie project. Dankzij de revolutionaire samenstalling van de kunststoffen stijve onderkant en de geweldige egaliseer eigenschappen kunt u Berry Alloc bijna op iedere ondervloer of bovenop iedere bestaande tegel vloer leggen. Weinig tot geen egalisering is vereist en u kunt het vinyl kliklaminaat eenvoudig stofvrij installeren. De samenstelling van het stijve kunststof die gebruikt wordt bij de productie van Berry Alloc click PVC zorgt ervoor dat deze vloeren 30% lichter zijn dan ander PVC kliklaminaat, wat resulteert in een eenvoudigere transport en installatie.

Ondanks hun lichte gewicht, zijn de vinyl planken extreem duurzaam en water bestendig, wat het juist zo ideaal maakt voor uw badkamer of keuken ruimtes. Of u nu de hele dag rondloopt op hoge hakken, of u nu zin hebt om rond te lopen op slippers, Berry Alloc klik pvc vloeren blijven geluidstil. Met een ideale geluidsabsorptie van 10 dB, is dit vinyl laminaat 50% stiller dan andere PVC vloeren. Dit is, voor u en uw buren, zeer aangenaam.

Berry Alloc vooziet u van een uniek en sterk “Dreamclick” sluitsysteem , wat uw installatie proces verandert in kinderspel. Niet alleen komt dat door het feit dat de installatie Berry Alloc zeer eenvoudig en snel te doen is, maar ook is het stofvrij en milieuvriendelijk. U heeft bij de installatie van dit vinyl laminaat alleen een Stanley-mes nodig om de lengtes aan te passen van de planken, verder heeft u geen gereedschap of lijm nodig. De Berry Alloc collecties zijn ook verkrijgbaar in XXL formaat en bieden u een levenslange garantie bij privé gebruik, waarbij ze 10 jaar garantie geven bij commercieel gebruik.

Snelle en eenvoudige installatie van klik PVC met het Dreamclick sluitsysteem

Berry Alloc is onverslaanbaar wanneer het aankomt op installatie, dit komt door de identieke 4 zijden die zo perfect in elkaar passen. U hoeft niet heen en weer te lopen naar iedere zijde in uw kamer, om zo een volgende rij te beginnen. Start met de installatie van het click PVC in een hoek van de kamer, en klikt zo uw weg naar de andere kant. De volgende rij begint bij het einde van de vorige rij die u geplaatst hebt. Dit innovatieve vergrendeling systeem zorgt ervoor dat verschillende installateurs tegelijkertijd eraan kunnen werken, waardoor de duur van het installatieproces aanzienlijk wordt verkleind.

Het Dreamclick PVC maakt niet alleen de installatie van Berry Alloc PVC click laminaat snel en makkelijk, maar het biedt daarnaast ook extreme duurzaamheid. Als een van de beste sluitsystemen voor PVC laminaat, kan Dreamclick een zware belasting weerstaan van maximaal 500 kg. Berry Alloc vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, als de verwarmde vloer niet hoger dan 27 graden Celsius is.

Berry Alloc vloeren kunnen aanzienlijk sneller worden geinstalleerd, door de egalisatie eigenschappen van de onderste laag van de vloer. Bijna elke ondervloer is geschikt om erop te plaatsen. U kunt het Berry Alloc vinyl laminaat direct plaatsen bovenop een bestaande tegelvloer of andere oppervlakten die kleine residuen hebben, zoals bijvoorbeeld lijm of oneffenheden, vanwege de uitmuntende eigenschappen van de egaliserende onderste laag. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geavanceerde technologie van de samenstelling van het stijve kunststof.

Er komt geen stof, geen rommel bij de plaatsing van deze vloer te pas, alleen heeft u een Stanely-mes nodig aangezien de planken op maat moeten worden gesneden. De Berry Alloc PVC klik vloeren zijn geluidsabsoberend en volledig waterdicht, dit is ideaal voor in uw keuken of badkamer. Deze klik PVC collecties zijn ook verkrijgbaar in XXL-maten, dit heeft echter geen invloed op de levenslange garantie wanneer de vloeren worden gebruikt in residentiele omgevingen.

Onderhoud van een klik vinyl vloer was nog nooit zo simpel met Berry Alloc

Zoekt u een nieuwe vloer die tegen natte en vuile schoenen kan of kinderen die uw badkamer in een zwembad veranderen? Dan is de Berry Alloc Pure Click vloer de beste optie voor u, aangezien het PVC kliklaminaat waterdicht is. Hierdoor zijn ze ideaal voor uw badkamer, keuken of andere natte kamers. U kunt de vloeren eenvoudig stofzuigen, bezemen of dweilen wanneer het nodig is. Hierbij moet u wel in het achterhoofd houden dat u reinigingsmiddel gebruikt om de klik PVC vloer zo schoon mogelijk te houden. Voor de beste resultaten biedt Berry Alloc speciale reinigingsproducten, aangezien andere sterke chemicaliën of zwaar wasmiddel de vloeren zouden kunnen beschadigen.

Het Berry Alloc klik vinyl vereist zeer weinig onderhoud. Er ligt een beschermende PUR-laag overheen, die ervoor zorgt dat de planken beschermt zijn tegen normale dagelijkse slijtage. Het enige wat van u wordt vereist, is dat u de vloer af en toe veegt of dweilt met standaard reinigingsproducten. De Berry Alloc click PVC vloer is antistatisch, waardoor het schoonmaakproces gemakkelijker en sneller gaat, het hoeft ook niet gepolijst of gewaxt worden. De antistatische functie van dit klik PVC maakt het de perfecte oplossing voor uw kantoor, aangezien het verstoren van elektrische apparaten of speciaal apparatuur wordt voorkomen.

Om uw vloer in goede conditie te houden, is het belangrijk dat u geen deurmatten met rubberen achterkant gebruikt, aangezien er anders vuil of grind op uw vloer blijft liggen. Het plaatsen van deurmatten elimineert het vuil dat mee naar binnen wordt genomen door schoenen en zal zo de schade verkleinen. Gebruikt u geen matten met rubberen achterkant, aangezien door het langdurige contact met het rubber, er vlekken kunnen ontstaan.

Berry Alloc vinyl vloeren – duurzaam en sterk PVC laminaat

Met respect voor de natuur en het milieu, worden de Berry Alloc producten en productieprocessen continu verbeterd en aangepast om zo de invloed van de levenscyclus op het milieu te verbeteren. Hun verantwoordelijke houding leidt tot de producten, zoals Berry Alloc Pure Click, vinyl kliklaminaat dat 100% recyclebaar is, wat het een duurzaam product is, waarbij aan de toekomst is gedacht.

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Berry Alloc PVC kliklaminaat

Heeft u het geschikte product voor een renovatie gevonden? U zult bij ons de beste prijs krijgen, aangezien wij onze beste prijsgarantie naleven. Deze geldt natuurlijk voor ieder product. Eenvoudig en snel zult u uw product bij ons vinden, in onze online shop! Het enorme scala aan vinyl laminaat bieden wij u, zodat u er zeker een juiste keuze tussen vindt! U kunt eenvoudig bij ons een offerte aanvragen bij een grotere bestelling. Ons service-team zit voor u klaar om u tot uw dienst te staan. Vindt vandaag nog uw nieuwe vloer bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer