Close icon
-27%
-20%
-20%
-24%
-24%
-24%
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 324 Producten

Rigid click PVC: Oneindige mogelijkheden dankzij verfijnde structuur

Het unieke kenmerk van Rigid click PVC is de innovatieve constructie, die aanzienlijk verschilt van conventionele PVC vloeren. Het belangrijkste onderdeel ervan is tegelijkertijd ook de naamgever: het Rigid-board aan de binnenkant van de vloerbedekking. Dit staat letterlijk voor een "stevige plaat", wat de belangrijkste eigenschap benadrukt. De stijve dragende plaat weerstaat vervormingen en geeft de PVC vloer een hoge dimensionale stabiliteit.

De speciale eigenschappen maken Rigid click PVC een echte allrounder die veruit superieur is aan andere PVC laminaat. U kunt het bijvoorbeeld installeren in uw serre, waar harde vloeren of PVC grenzen bereiken. Een Rigid vloer daarentegen kan daar gemakkelijk mee omgaan en dankzij de constructie bestand zijn tegen dreigend vocht en grote temperatuurschommelingen.

Om dezelfde reden kunt u de innovatieve PVC vloer zonder zorgen ook in kamers met vloer-tot-plafond ramen gebruiken. Door de invloed van zonlicht varieert de temperatuur van de vloer gedurende de dag sterk, wat bij gewone designvloeren kan leiden tot kromtrekkingen of deuken, afhankelijk van de ondervloer. Maar klik PVC kan het extra zonlicht gemakkelijk aan, omdat het dankzij de stijve dragende plaat zijn vorm behoudt.

Revolutionair en Stijlvol: Rigid klik PVC vloeren voor de moderne levensstijl

Met PVC kiest u niet alleen voor veelzijdige vloeren, maar kunt u ook vertrouwen op de onverslaanbare voordelen die u gewend bent van moderne PVC vloeren. De bijbehorende collecties zijn bestand tegen vocht, waardoor ze geschikt zijn voor installatie in badkamers en keukens. Bovendien is het oppervlak gemakkelijk schoon te maken en is het doorgaans bestand tegen chemicaliën. Daarnaast vormt vuur geen gevaar voor deze vloeren - ze behoren tot brandklasse Bfl-s1 en Cfl-s1, zijn moeilijk ontvlambaar en produceren bijna geen rook, mocht er toch brand ontstaan.

Rigid klik PVC biedt nog meer flexibiliteit bij het inrichten dankzij de hoge duurzaamheid. Deze producten zijn niet alleen geschikt voor particulier gebruik, maar kunnen zelfs in commerciële ruimtes worden gebruikt. Sommige collecties zijn zo robuust dat ze zelfs bestand zijn tegen de zware belasting in industriële hallen. U kunt dus volledig zelf bepalen waar u Rigid click PVC wilt gebruiken - in uw slaapkamer, in de hal of zelfs in een boetiek. U kunt erop vertrouwen dat deze PVC vloer u vele jaren lang goede diensten zal bewijzen, met minimaal onderhoud.

Rigid klik PVC: Authentiek design voor een stijlvolle ambiance

Rigid klik PVC vloeren bieden een optisch design dat perfect kan worden gecombineerd met elke interieurstijl. U kunt kiezen uit een breed scala aan decors in klik PVC houtlook of steenlook, die nauwelijks te onderscheiden zijn van hun natuurlijke tegenhangers. Op deze manier kunt u uw ruimtes volledig naar uw wensen inrichten - of het nu gaat om een strakke, moderne stijl met een donkere klik PVC steenlook, een rustieke sfeer met levendige houtdecors, of een Scandinavische touch met lichte varianten. De Rigid PVC worden nog realistischer door de omlopende kantenfase, die de individuele panelen accentueert door lichte voegen.

Ontdek de toonaangevende collecties Rigid klik PVC-vloeren

Rigid PVC is een van de meest opwindende nieuwigheden op de vloerenmarkt in 2018. Hoewel het een relatief nieuwe technologie is, heeft u nu al toegang tot een boeiende selectie van verschillende collecties die gebruikmaken van dit slimme materiaal. Maak kennis met de pioniers van Rigid PVC vloeren en laat u overtuigen door hun hoogwaardige producten!

Gerflor Rigid Lock 55 Acoustic: het stijlvolle Rigid klik PVC voor commerciële en residentiële toepassingen!

Het Rigid klik PVC uit de Gerflor Rigid Lock 55 Acoustic-collectie is niet alleen geschikt voor intensief gebruik in woningen, maar ook voor commerciële, zakelijke en zelfs industriële ruimtes, dankzij de robuuste 0,55 mm dikke toplaag. Deze duurzame PVC laminaat van Gerflor biedt een selectie aantrekkelijke hout- en steendecors, perfect voor het creëren van een stijlvolle sfeer in woonkamers, keukens, winkels en bedrijfsruimtes.

Voor een authentieke houtlook bij het click PVC zorgen de rondom lopende V4-voegen. Doordat het Gerflor Rigid Lock 55 Acoustic PVC vrijwel op elke ondergrond los gelegd kan worden, is het ideaal voor installatie op tegels. Bovendien is dit Rigid klik PVC voorzien van geïntegreerde geluiddemping, waardoor u kunt genieten van een hoogwaardige vloer met optimale akoestische eigenschappen.

Ter Hürne PerForm: Veelzijdige vloeren uit het Münsterland

"Uniek zoals het leven" is het motto van de bekende fabrikant uit het Münsterland, en dit motto wordt ook gevolgd bij het ontwerpen van hun Rigid PVC collectie genaamd ter Hürne PerForm. Hierachter gaan vier collecties schuil, samengesteld op basis van kleurwerelden. De lichte decors van Pure Choice beloven frisheid en lichtheid.

Bright Choice daarentegen trekt de aandacht met diepe kleuren die open en vriendelijk ogen. Houdt u van donkere tinten en expressieve ontwerpen? Dan is Straight Choice de juiste collectie voor u! Naast de veelzijdige houtdecors is er ook een selectie van verschillende PVC tegels met een klik PVC steenlook uitstraling verkrijgbaar in de Stone Choice collectie. De hoge lichtechtheid van deze collectie garandeert dat de vloer ongeacht uw keuze altijd vol kleurkracht zal zijn. Dankzij de vooraf geïnstalleerde kurkonderlaag kunt u direct beginnen met de installatie, zonder dat u eerst verschillende isolatie materialen hoeft te vergelijken.

Eenvoudige installatie van Rigid click PVC

Bij de installatie biedt Rigid PVC tal van voordelen. Het volgt het concept van het populaire PVC kliklaminaat en maakt gebruik van gemakkelijk te begrijpen kliksystemen waarmee doe-het-zelvers zelfstandig de installatie kunnen uitvoeren. De afzonderlijke panelen of tegels worden eenvoudig samengevoegd met behulp van de zijdelings aangebrachte verbindingen, en in een mum van tijd ontstaat er een aantrekkelijke vloer. In tegenstelling tot traditionele PVC vloeren is een uitzetvoeg pas nodig bij een ruimtegrootte van 400 m², waardoor de benodigde planning wordt verminderd.

Wilt u een ruimte renoveren en voorzien van een nieuwe vloerbedekking? Met Rigid vloeren kunt u kostbare tijd besparen. Dankzij de rigide kern kunnen deze vloeren op bestaande ondergronden worden gelegd zonder dat er vervormingen optreden. Tegelijkertijd maakt de geringe opbouwhoogte de vloer bijzonder renovatievriendelijk en vermindert het risico dat u de onderkant van deuren moet schuren om de vloer te kunnen plaatsen. Natuurlijk hoeft u met hoogwaardige PVC laminaat niet af te zien van het comfort van vloerverwarming. U kunt het klik PVC gebruiken in combinatie met warmwater-vloerverwarming en uw voeten op die manier verwennen met aangename temperaturen.

Voor het beste resultaat wordt het gebruik van een ondervloer aanbevolen. Bij Rigid klik PVC met geïntegreerde geluiddemping kunt u de aanschaf en installatie van een extra ondervloer besparen. Als u kiest voor een variant zonder vooraf geïnstalleerde geluiddemping, let dan bij de aankoop van de ondervloer op de specificaties van de fabrikant: de ondervloer moet absoluut geschikt zijn voor gebruik in combinatie met PVC vloeren.

Ontdek nu Rigid klik PVC in de BRICOFLOR webshop!

Hoewel Rigid PVC nog niet zo lang op de markt is, kunt u vandaag de dag al profiteren van de eerste collecties en de innovatieve technologie. In onze online shop vindt u de belangrijkste fabrikanten waaruit u uw persoonlijke favoriet kunt kiezen. Als u moeite heeft met het maken van een beslissing, kunt u gebruikmaken van onze gratis stalenservice. Hiermee kunt u staaltjes aanvragen voor verschillende decors en ze vervolgens comfortabel thuis vergelijken.

Als u al weet welke variant geschikt is voor uw ruimtes, kunt u geld besparen door te bestellen bij BRICOFLOR. Dankzij onze beste prijsgarantie krijgt u het klik PVC tegen een aantrekkelijke prijs. Als u een uitgebreid renovatieproject wilt uitvoeren waarvoor u grote hoeveelheden vloerbedekking nodig heeft, kunnen wij zelfs een individuele offerte voor u maken. Neem gewoon contact met ons op - telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier. Ook als u vragen heeft, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Ons competente team van experts staat klaar om u te helpen en van advies te voorzien!

Plus icon lees meer