Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Forbo Allura Click Pro 0.55 - stabiel uiterlijk met click vinyl

U wilt uw renovatieproject snel van de grond krijgen zonder aan kwaliteit in te boeten? Met de Forbo Allura Click Pro 0,55 collectie krijgt u een hoogwaardig klikvinyl dat dankzij het snelle sluitsysteem in een handomdraai kan worden bevestigd. In combinatie met de uitgebreide reeks van verschillende structuren en ontwerpen is deze praktische vloerbedekking de ideale oplossing voor alle thuis- en hobbykamer lieden!

Geen filters geselecteerd
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Renovatie gemakkelijk gemaakt - Forbo Allura Click Pro 0.55

Het leggen van een vloerbedekking kan vaak een trekproef zijn. Het inschakelen van een professional gaat echter gepaard met enorme kosten, die men in geval van twijfel liever bespaart. Met het klikvinyl van Forbo is dit geen probleem! Dankzij het eenvoudige verbindingssysteem kunnen de elastische planken zonder hulp van een vakman op de vloer worden gebracht. Met het gebruiksvriendelijke klikvinyl kunt u creatieve vloer afbeeldingen maken met een zeer professionele uitstraling. De vinylvloer van de Forbo Allura Click Pro 0,55 collectie is de perfecte keuze voor de individuele inrichting van uw ruimtes, afgerond met tal van technische voordelen en een brede selectie van verschillende decors.

Ga creatief aan de slag met click-vinylvloeren - Decors van Forbo

De Forbo Click Pro 0,55 collectie wordt geleverd met een breed scala aan verschillende decors en ontwerpen. De ongeveer 51 ontwerpen zijn exact gemodelleerd op de natuurlijke oppervlakken van hout en steen. Dankzij de modernste druk- en embossing processen lijken ze tot in het kleinste detail op fijn parket en robuuste tegels. Visueel is Forbo's click-vinyl dus nauwelijks te onderscheiden van zijn natuurlijke tegenhangers. Bovendien zijn sommige ontwerpen voorzien van een decor synchrone embossing, die ervoor zorgt dat de fijnste korrels en delicate structuren zelfs overeenkomen met de haptische eigenschappen van de geïmiteerde materialen. Of u nu uw kamers wilt opfleuren met een vriendelijke grenenhouten replica of opvallende accenten wilt zetten met donkere imitatie-eiken, de Forbo Allura Click Pro 0,55 collectie maakt dit alles probleemloos mogelijk.

Voor degenen die de voorkeur geven aan iets bijzonders, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een van de opwindende cement-looks. De Forbo Allura Click Pro 0,55 Click vinyl in "rook cement", heeft een medium grijs oppervlak, waarvan de interessante structuur kan worden geïntegreerd in verschillende inrichtingsconcepten. Het indrukwekkende decor harmonieert met zowel donkere als lichte meubels en biedt een ideale basis voor de realisatie van uw lang gekoesterde woondromen.

Met behulp van veelzijdige technologie - kwaliteitsvinyl laminaat van Forbo

Naast een snelle installatie en een goed uiterlijk, is het belangrijkste bij een vinylvloer de technische uitrusting. Het klikvinyl van de Forbo Allura Click Pro 0,55 collectie heeft tal van voordelen waar u in bijna elke ruimte van kunt profiteren. De praktische productstructuur maakt de vloer bijzonder robuust. Een glasvlies rug in het midden van het product zorgt voor een hoge maatvastheid. Ondanks de extra bouwlaag heeft het Click vinyl een lage bouwhoogte van slechts 5 mm. Dit betekent dat u tijdens uw renovatiewerkzaamheden vaak kunt afzien van het vermoeiende opschuren van deuren, waardoor u kostbare tijd bespaart. Een 0,55 mm dikke slijtlaag beschermt het decor bovendien tegen mogelijke krassen of schuurschade. In combinatie met de PUR-oppervlaktelaag worden ook de onderhouds- en reinigings eigenschappen aanzienlijk vereenvoudigd.

De uitstekende lichtechtheid en maatvastheid zorgen ervoor dat u ook na jarenlang gebruik een vrijwel nieuw decorbeeld krijgt. Om ervoor te zorgen dat u zonder zorgen achterover kunt leunen, zelfs als er zich onverwachte spanningen voordoen, zijn de Click vinyl vloeren in de Forbo Allura Click Pro 0,55 collectie ook voorzien van een aantal veiligheidsfuncties. Een goed brandgedrag (Bfl-s1), een hoge slipweerstand en uitstekende antistatische eigenschappen helpen u om zich volledig veilig te voelen binnen uw vier muren en te kunnen vertrouwen op uw vloerbedekking in elke situatie.

Veelzijdig in gebruik - de allrounder van Forbo

Net als bij een laminaatvloer wordt het draagvermogen van een vinyl ook bepaald door de gebruiksklassen. De Forbo Allura Click pro 0,55 collectie heeft de hoogste gebruiksklasse certificering (NK 23/33) voor zowel de residentiële als de contractsector. U bent dus volledig vrij in de keuze van het oppervlak waarop u het multifunctionele Click vinyl wilt leggen. Of het nu gaat om een veelgebruikte hal, een woonkamer, café of kantoor, Forbo's elastische vloerplanken zijn bestand tegen vrijwel elke belasting. Ook niet zonder het prachtige ontwerp van de Forbo Allura Click Pro 0,55 collectie in uw magazijn? Het Click vinyl is zelfs geschikt voor matig bezochte industriegebieden (NK 42) en ondersteunt u ook hier met de beste stabiliteit en onverzettelijke houvast.

Van doe-het-zelvers tot professionals - Laying click-vinylvloer

Click vinyl is nu een van de meest populaire installatiemogelijkheden op de markt voor vloeren. Bijna geen enkele andere vloerbedekking kan zo nauwkeurig en snel worden gelegd zonder dat de stabiliteit en de nauwkeurigheid van de pasvorm verloren gaan. Dankzij de innovatieve kliktechnologie kan de Forbo Allura Click Pro 0,55 collectie worden geïnstalleerd zonder gebruik te maken van lijm. Voor de installatie begint u met de tongzijde van de eerste plank naar de muur toe. Leid de volgende plank er dan onder een hoek van 45° naartoe en hef hem voorzichtig onder. Het klikgeluid dat de plank zijn naam geeft, bevestigt dat de tong en de groef precies verankerd zijn. Een zachte rubberen hamer kan helpen om de planken beter te verbinden en het klikken te vergemakkelijken.

Voordat u begint met het leggen van de planken is het echter raadzaam om een paar stappen van voorbereiding te volgen. Aangezien vinyl een thermoplastisch materiaal is, moet het minstens 24 uur voor de eigenlijke installatie in de daarvoor voorziene ruimte worden geplaatst. Bij een temperatuur tussen 18° en 25° C kan hij uitzetten tot zijn oorspronkelijke grootte en op de juiste manier acclimatiseren. Grove oneffenheden in de ondervloer moeten ook voorzichtig worden geëgaliseerd. Kleinere gaten kunnen voorzichtig worden weggewerkt door de constructie iets op te tillen, maar grotere onregelmatigheden moeten van tevoren nog worden rechtgezet. Op deze manier kunt u uw vloer beschermen tegen mogelijke schade en een gelijkmatig en aantrekkelijk uiterlijk van de vloer verkrijgen.

De toekomst in zicht - duurzaam klikvinyl van Forbo

Als een van de toonaangevende fabrikanten van veerkrachtige vloeroplossingen besteedt Forbo bijzondere aandacht aan de duurzaamheid van haar vinylproducten. De voortdurende optimalisatie en aanpassing van alle processen draagt bij aan het behoud van de integriteit van het milieu voor toekomstige generaties en aan de vervaardiging van producten die volledig veilig zijn voor mens en natuur. De Forbo Allura Click Pro 0,55 collectie wordt geproduceerd met behulp van 100% duurzame energie en heeft bovendien een recyclingpercentage tot 60%. Bovendien vermijdt de merkfabrikant het gebruik van schadelijke ftalaten ten voordele van de gezondheid en gebruikt in plaats daarvan alternatieve biologische weekmakers. Doe iets goeds voor uzelf en het milieu en rust uw pand uit met het milieuvriendelijke klikvinyl van Forbo.

Forbo Allura Klik Pro 0,55 - hoge kwaliteit click vinyl kopen bij bricoflor

Wilt u vandaag de dag de juiste vloerbedekking vinden voor de renovatie van uw pand? Bekijk dan het uitgebreide aanbod van de Forbo Allura Click Pro 0,55 collectie zeer overzichtelijk in onze online shop. Als u vragen heeft over uw verbouwing, helpen onze vriendelijke en competente medewerkers u graag. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier en een uitgebreid advies ontvangen.

Als u van plan bent om een groter oppervlak uit te rusten met Forbo's uitstekende click-vinylvloer, neem dan contact met ons op voor een individuele aanbieding tegen onze beste prijsgarantie. Maak van de gelegenheid gebruik om de ontwerper van uw droomhuis te worden en zet vandaag nog de eerste stap met klik-vinyl bij Bricoflor!

+ lees meer