Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Forbo Enduro Click - Creër het interieur van uw dromen met klikvinyl

Iedereen die voor een renovatieproject staat, wordt geconfronteerd met veel vragen. Een vloerbedekking moet niet alleen passen bij de gewenste stijl, maar moet ook voldoen aan de kwaliteitseisen. De bekende fabrikant Forbo bespaart u de lange zoektocht met de Forbo Enduro Click collectie. Naast uitstekende technische eigenschappen heeft het praktische clickvinyl bijzonder gebruiksvriendelijke eigenschappen die de installatie en het onderhoud een stuk eenvoudiger maken. Met een breed scala aan decors biedt Forbo u de mogelijkheid om uw woonruimte in een handomdraai aan te passen aan uw individuele ideeën.    

Geen filters geselecteerd
€ 47,50 per m²
Verzend : € 29,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 29,65 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Herontwerp uw huis met de Forbo Enduro Click collectie

Voor uw eigen vier muren heeft u meestal heel specifieke visies in gedachten. Naast het uiterlijk moet een vloerbedekking ook perfect passen bij de respectieve omstandigheden van de ruimte. Terwijl een edele parketvloer indruk maakt door zijn natuurlijkheid, vereist de verzorging van het gevoelige hout meestal veel aandacht. De robuuste tegels vormen ook een bijzonder slijtvaste basis, maar zien er in het totaalbeeld nogal koel en oncomfortabel uit. Forbo heeft zijn Enduro Click collectie ontwikkeld om u de nadelen van conventionele vloerbedekkingen te besparen, maar u tegelijkertijd te voorzien van een eersteklas uitstraling.  

De authentieke oppervlakken zijn op het eerste gezicht nauwelijks te onderscheiden van hun natuurlijke tegenhangers en zijn zelf haptisch verwarrend vergelijkbaar. Voorzien van een simpele klikverbinding is het vinyl uit de Enduro Click collectie snel en eenvoudig te leggen, zodat u direct uw droomhuis tot leven kunt brengen!   

Een stijlvolle vloer van een creatieve fabrikant die aandacht besteedt aan het design

Zodat u geen compromissen hoeft te sluiten bij het kiezen van uw vloer, bestaat de Forbo Enduro Click collectie uit 20 verschillende ontwerpen die gebaseerd zijn op de natuurlijke structuren van hout en steen. Dankzij het uitgebreide reliëf van het oppervlak reproduceert het clickvinyl ook haptisch de nerf van de natuurlijke materialen. Voor een afgerond totaalbeeld kunnen de afzonderlijke decors uitstekend met elkaar worden gecombineerd en elkaar in hun kleurtinten slim aanvullen. Welke stijl u ook nastreeft in uw woonruimte, met het clickvinyl van de Forbo Enduro Click collectie kunt u de voordelen van de respectieve gebieden op een unieke manier benadrukken.      

Geniet van de natuurlijkheid - Klikvinyl met houtontwerp

Te midden van ongeveer 17 verschillende houtdecors is er voor elke smaak de juiste vloer. Vergelijkbaar met de typische plankafmetingen van fijne parketvloeren, heeft het clickvinyl met houtlook een formaat van 121,9 x 17,8 cm. Van licht grenen imitatie tot donkerbruin imitatie eiken, bijna alles zit in de Enduro collectie. Met de Forbo Enduro Click in "natuurlijk hout" creëert u een zeer natuurlijke sfeer. De bruine tint in combinatie met de zachte nerf geeft zelfs ruime ruimtes een onmiskenbare gezelligheid. Vooral voor slaapkamers of woonkamers kan dit een doorslaggevend voordeel zijn. In combinatie met een stijlvol interieur wordt het prachtige clickvinyl een trouwe alledaagse metgezel, die ook bij een herinrichting naadloos weet in te passen in uiteenlopende concepten.       

Modern wonen - Klikvinyl in tegelontwerp

Tegels geven bijna elke ruimte een tijdloze elegantie. Voor degenen die liever vertrouwen op het edele oppervlak van steen, heeft de Forbo Enduro Click-collectie ook drie tegelontwerpen. De betondecors zijn universeel inzetbaar in verschillende intense grijstinten. Dankzij hun ultramoderne uitstraling zijn ze bijzonder goed te combineren met minimalistische ruimteconcepten. De Forbo Enduro Click in donker beton past goed bij een contrastrijk interieur dankzij de donkere grijstint. Witte meubels en geaccentueerde decoratie brengen de kamer in een exclusief licht, waardoor uw vier muren een uitstekend hoogtepunt worden

Geschikt voor het dagelijks leven - Dit zijn de technische voordelen van Forbo

Naast het exterieur moeten ook de interieurwaarden kloppen bij een clickvinylvloer. De elastische vloerbedekking heeft een montagehoogte van slechts 4,0 mm. Dit maakt het tot een trouwe renovatiepartner die zachte oneffenheden in de ondergrond verbergt. Bovendien heeft het een 0,30 mm dikke slijtlaag die het beschermt tegen krassen en slijtageschade. Op deze manier krijgt u, zelfs bij intensief gebruik, een egaal oppervlak dat nauwelijks de spanningen van het dagelijks leven laat zien. Een glasvliesrug in het midden van het product vermindert het vulstofgehalte, wat leidt tot een uitstekende maatvastheid van het klikvinyl. Een PUR-oppervlakteveredeling rondt de technische allrounder af en maakt het onderhoud en de reiniging een stuk eenvoudiger.      

Forbo Enduro Click - Enorme duurzaamheid voor uw woonruimte

Net als bij een laminaatvloer is de veerkracht van een vinylvloer te herkennen aan de gebruiksklassen. De nummers zijn uitgeschreven voor drie verschillende gebieden: residentieel, commercieel en industrieel. In het woongedeelte zijn de markeringen tussen 21 en 23, waarbij 23 het hoogste niveau van duurzaamheid bevestigt. Het objectgebied wordt beschreven met 31-33, het industriegebied met 41-43.   

Omdat de klikvinylvloeren van de Forbo Enduro Click-collectie speciaal gemaakt zijn voor huishoudelijk gebruik, heeft de praktische vloer de hoogste gebruiksklasse voor woonruimtes (23). Bovendien kunnen de elastische planken zelfs worden gebruikt in minder bezochte commerciële ruimtes (31). Als u afzonderlijke delen van uw café of restaurant hiermee wilt uitrusten, kunt u dat zorgeloos doen.    

Klikvinyl - Geniet al snel van uw nieuwe vloer dankzij de eenvoudige installatie

Als een van de meest populaire legmethoden biedt het clickvinyl van de Forbo Enduro Click-collectie de gemakkelijkste hantering met de grootst mogelijke verbindingsstabiliteit. Voordat u de vloer echter gaat leggen, is het raadzaam om enkele voorbereidingen in overweging te nemen. Aangezien vinyl een thermoplastisch materiaal is, moet het voldoende acclimatisatietijd krijgen. De beste manier om dit te doen is door de planken op te slaan in de daarvoor bestemde ruimte en ze 24 uur lang te laten uitzetten tot hun werkelijke grootte. Door de verhoogde bouwhoogte hoeft u de ondergrond voor het leggen van de clickvinyl niet helemaal waterpas te maken. Het is wel aan te raden dat de ondergrond vooraf schoongemaakt wordt.   

Om de planken te bevestigen, brengt u ze in een hoek van 45° naar een reeds liggende en drukt u ze voorzichtig naar beneden met een hendelbeweging. Het gelijknamige klikgeluid symboliseert dan de precieze verankering van de twee planken. Als het verbinden moeilijk is, kunt u een rubberen hamer gebruiken om voorzichtig op de verbindingen te tikken.  

Goed voor het milieu - Duurzaam klikvinyl van Forbo

Vooral tegenwoordig krijgt de milieuvriendelijkheid van producten speciale aandacht. Om uw vier muren vrij te laten ademen, vertrouwt Forbo ook op het volledig duurzame ontwerp van zijn vinylproducten. Naast zorgvuldig gebruik van natuurlijke hulpbronnen hecht de bekende fabrikant veel belang aan een verantwoorde uitvoering van alle productieprocessen. Waar mogelijk wordt productieafval teruggevoerd in de kringloop en hergebruikt voor verwerking. Daarnaast bevat de Forbo klikvinylvloer geen schadelijke weekmakers. In plaats van ftalaten worden natuurlijke bio-weekmakers gebruikt, die ook voor een uitstekende elasticiteit zorgen.       

Forbo Enduro Click - Ontdek het praktische klik vinyl bij Bricoflor

Indien u op zoek bent naar een nieuwe duurzame vloer met een erg natuurlijke look, dan is de Forbo Enduro Click collectie, wellicht iets voor u. Wanneer u uw vloer bestelt bij Bricoflor geniet u van enkele voordelen, die u nergens anders zult vinden.

Zo geniet u standaard van onze beste prijs garantie, die ervoor zorgt dat u nooit meer te veel hoeft te betalen voor uw vloer. Indien u dezelfde vloer voor een lagere prijs ziet bij een andere winkel, passen wij onze prijs voor u aan.

Ook kunt u gebruik maken van onze gratis sample service. Hiermee kunt u tot wel 8 samples per bestelling plaatsen. Naast uw samples ontvangt u dan ook een kortingscode, deze kunt u dan weer gebruiken bij uw definitieve bestelling.

Ten slotte, indien u een grote renovatie van plan bent kunt u ook nog een individuele offerte aanvragen. Dit zal betere voorwaarden, zoals de prijs en levertermijn, kunnen bevatten. Hiervoor, en voor andere vragen of suggesties, kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn beschikbaar via de telefoon, e-mail en u kunt ook ons contactformulier gebruiken. Wij helpen u graag verder met uw renovatie en horen graag van u!

+ lees meer