1 - 20 z 338 Producent

De selectie designs van deze vinyl laminaat vloeren bewijst dat Gerflor precies weet wat haar klanten verlangen. Zowel hout als steen designs, van heldere beuk, tot donkere keramiek, kunt u alles wat uw hart begeerd vinden in deze collecties.

De moderne Gerflor designs van klik vinyl, voor iedereen wat wils

Gerflor heeft nauwe banden met ontwerpers en grafisch vormgevers van overal op de wereld om u de laatste en grootste trends te kunnen bieden. Dit stelt hen ook in staat de anticipatie te scheppen voor “the next big thing” van Gerflor. Nieuwe kleuren, texturen, en designs zijn altijd in ontwikkeling, om een nóg completer aanbod van producten aan te kunnen bieden. De designs van dit klik PVC zijn ontwikkeld om er uit te zien alsof ze de oppervlakte structuur van echt hout of steen hebben. Deze imitatie is zo doeltreffend door de aandacht voor detail in reproductie van de textuur van de natuurlijke materialen waar de vloerdesigns hun inspiratie vandaan halen. Gerflor presenteert daarmee patronen en kleuren, die nog die sterke verbintenis met de natuur hebben, en daardoor die natuurlijke charme van warme, zachte kleuren overbrengen en zo een contrastrijke asmosfeer creëren. Met het brede palet van designs, kleuren, tinten, details, texturen, en kleuren waar in deze vinyl kliklaminaat vloeren beschikbaar zijn, bewijst Gerflor nogmaals haar toewijding naar het maken van hoge kwaliteit producten.

Clic PVC vloer van hoge kwaliteit met Gerflor eigenschappen

Gerflor biedt hoogwaardige en duurzame vloer die gebruikt kan worden in verschillende situaties. Het klik vinyl is, dankzij de hoge slijtklasse en stabiele constructie, stevig en duurzaam. De vloeren zijn slip verminderend en brandwerend, hetgeen ze een veilige en betrouwbare toevoeging maakt aan iedere ruimte. De klik PVC vloer is gecoat met een PUR oppervlaktebehandeling wat het contactgeluid en de kansen op beschadigingen, in de vorm van krassen, schuren, en deuken, verminderd. Deze oppervlaktebehandeling geeft de vloer ook een gesealde beschermlaag, waardoor een deel van de vloeren ook toepasbaar is in vochtige en natte ruimtes, zoals badkamers en keukens. Bovendien zorgt het ervoor dat de PVC clic vloer makkelijk schoon te maken is. Slechts een basis schoonmaakroutine is voldoende om uw Gerflor vloer in topvorm te houden.

Een scala aan Gerflor collecties - verschillende legmethodes voor hetzelfde resultaat

Hoewel er verschillende klik PVC collecties zijn in het brede productgamma van Gerflor, zijn er enkele die er nóg hoger bovenuit steken. Alle collecties van klikvinyl hebben de eigenschappen die Gerflor als standaard hanteert, en bieden voortreffelijke designs en complex geëmboste oppervlakken die uitmunten in natuurlijk aanvoelen. Met diverse soorten hout om uit te kiezen, is iedere collectie uniek.

Gerflor Senso Lock 20 - eenvoudig te leggen door het sluitsysteem

Gerflor’s Senso Lock 20 stelt u in staat hoge standaard kwaliteit en design in huis te halen voor slechts een fractie van de kost en moeite die daar “traditioneel” aan verbonden zijn. De Senso Lock 20 collectie ziet er natuurlijk uit en emuleert moeiteloos de unieke looks en feel van steen en hout, waardoor het zich presenteert als ideale vloeroplossing. Bovendien is dit uitstekende product uitzonderlijk makkelijk te installeren, onderhouden, en verwijderen. Gerflor heeft haar Senso Lock 20 ook uitgebreid getest op duurzaamheid en slijtvastheid. Ook kan het moeiteloos gebruikt worden in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid én brengt het de gezondheid van u en uw naasten niet in gedrang. Dankzij de geringe dikte is de Senso Lock 20 collectie een ideaal PVC kliklaminaat voor renovaties, omdat deuren niet ingekort hoeven te worden.

Het sluitsysteem dat u veel moeite afneemt - Gerflor Creation 30 Lock

Gerflor Creation 30 Lock is een veerkrachtig klik vinyl dat makkelijk te installeren is. Deze moderne vloer is beschikbaar in 14 uitstekende hout en steen immitaties en heeft een innovatief kliksysteem voor makkelijke installatie. Eerder bekend als “Artline Lock”, is deze collectie al vele jaren een populaire keuzen voor in huizen over de hele wereld. Dankzij een 0,3 mm dikke slijtlaag en PUR+ oppervlak behandeling, zij deze PVC klik vloer uitzonderlijk veerkrachtig en makkelijk schoon te houden. Niet alleen zijn deze vloeren uiterst degelijk, ook zijn ze ecologisch verantwoord, omdat Gerflor er voor zorgt dat haar producten 100% recycleerbaar zijn en lage VOS uitstoot hebben.

Gerflor Creation 55 Clic - het klik vinyl dat makkelijk te leggen is

De Creation 55 Clic is een collectie bedoeld voor onbeperkt, industrieel gebruik. Met een slijtklasse van 43 kan deze vinyl kliklaminaat vloer overal gebruikt worden. Geen last is te zwaar, en geen belasting te hoog voor deze vloer. De Creation Clic collectie deelt het innovatieve installatiesysteem met haar zustercollecties, en omvat meer dan 40 designs en kleuren om uit te kiezen. Van klassiek houten designs zoals eik, tot moderne donkere hardsteen, is er de meest passende sfeer voor iedere ruimte beschikbaar.

Gerflor PVC kliklaminaat is ecologisch verantwoord door de vele milieuvriendelijk aspecten

Gerflor legt de lat hoog op het gebied van een ecologisch verantwoorde, hoge kwaliteit producten afleveren. Haar PVC laminaat bevat géén zware metalen of formaldehyde, en ook voor het oppervlak zijn géén inkt en weekmakers op basis van oplosmiddelen. Alle producten zijn ontworpen met een natuur vriendelijke insteek, om de belasting van het mileu door de gehele levenscyclus te minimaliseren. Gerflor is ook toegewijd aan het gebruik van zuivere, en verantwoordelijk gewonnen grondstoffen, wat bijdraagd aan de 100% recycleerbaarheid van de eindproducten, en zo de ecologische voetafdruk minimaliseerd. De fabrieken waarin Gerflor haar producten maakt zijn opvallend ecologisch verantwoord, en voldoen volledig aan de Europese standaards en wetgeving. Bovendien hebben de vloeren van Gerfor een A+ emissie label, wat wil zeggen dat ook de VOS-emissie tot een absoluut minimum beperkt blijft. De weekmakers die gebruikt zijn in het productieproces zijn biologisch afbreekbaar en ecologisch verantwoord. Ook heeft Gerflor een speciaal programma op poten gezet dat haar klanten helpt bij het weggooien van oude vloerpanelen, wat niet alleen de recycleerbaarheid van de producten ten goede komt, maar ook u zelf de touwtjes in handen geeft, zodat u er zéker van kan zijn dat uw vloer minimale impact heeft op het mileu.

Snelle, makkelijke, en innovatieve installatie van Gerflor klik vinyl 

Zowel betaalbaar als makkelijk te installeren. Dat komt door het innovatieve kliksysteem wat Gerflor toepast in haar kliklaminaat, wat de preparatie van de ondervloer tot een minimum beperkt. PVC kliklaminaat is modern, trendy, en innovatief, en daarom ook uiterst populair bij doe-het-zelf renovaties. Maar makkelijke installatie is natuurlijk niet het enige wat Gerflor te bieden heeft. Ook de kwaliteit van het oppervlak en de algehele contructie zijn uitstekend. Door simpelweg de mes-en-groef verbinding goed te leggen ten opzichte van elkaar, kunt u in no time een hele ruimte van een nieuwe klik vinyl vloer voorzien. Er zijn geen speciale lijmen of gereedschappen nodig, en kan gedaan worden zelfs door iemand met weinig of geen voorgaande ervaring in het installeren van vloeren. Het inhuren van een vakman is dus verleden tijd. Gerflor legt zich toe op het méér bieden dan slechts een vloer: een product dat aangenaam en gebruikersvriendelijk is door de hele productcyclus.

BRICOFLOR verkoopt Gerflor PVC kliklaminaat collecties met ieder aspect

In de online shop van BRICOFLOR vindt u de nodige materialen voor al uw renovatieprojecten. BRICOFLOR levert hoge kwaliteit klik vinyl, gemaakt met toewijding, expertise, en innovatie. Deze eigenschappen komen ook terug in de Gerflor collecties die u vindt in onze online catalogus. Omdat wij alle collecties leveren die Gerflor op dit moment in haar assortiment van PVC laminaat heeft, heeft u keuze uit zo veel kleuren, tinten, patronen en texturen, dat wat u zoekt, er zeker tussen zit.

Plus icon lees meer