Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Joka PVC kliklaminaat – de juiste keuze voor natuurlijk mooie kamers

Die verscheidenheid van producten van natuurlijk mooi Joka vinyl bij BRICOFLOR is bijna oneindig. Opgericht in 1919 in Kassel biedt het bedrijf Jordan met het merk Joka hoge kwaliteitsvloeren, die van de tientallen jaren ervaring profiteert. Zowel in termen van optische aspecten en technische aspecten, kwaliteit die altijd en overal loont.  Laat u inspireren en vind uw eigen persoonlijke vloer!

Geen filters geselecteerd
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Met de speciale focus op de natuurlijke uitstraling van de vloerbedekking biedt Joka vloeren variaties die voldoen aan de huidige trends. Bovendien krijgt u waar voor uw geld vanwege de uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. De eenvoud van klik laminaat maakt het prettig om de vloer te installeren. Er hoeft immers niet meer gewacht te worden tot de lijm droog is. 

Design vloeren met velen facetten – Joka PVC laminaat

Joka verbergt achter haar vinyl veel meer dan gewoon een geweldige uitstraling. Het vinyl laminaat van Joka maakt een waar toonaangevend product door ook de gebruikte materialen en de technische voorbereiding van de vloer. Vooral de veelzijdige technische kwaliteitskenmerken dragen bij aan een product dat voldoet aan alle uitdagingen van het dagelijks leven. Door de combinatie van optische voordelen, geselecteerde materialen en hun technisch evenwichtig samenstelling, presenteert Joka een groot en vooral robuust alternatief voor parket, stenen vloeren en is vergelijkbaar met de selectie van vinyl. Ontdek ook de Joka vinyl vloeren met de beste waarde voor uw geld in de online shop van BRICOFLOR.

Joka vinyl - Voor elke kamer een bijpassende favoriete bodem

Bij het kiezen van een nieuw PVC laminaat, spelen niet alleen de uitstekende optische eigenschappen een rol, maar ook omdat de vloer voldoet aan alle eisen van de ruimte zelf. In het bijzonder, zijn de zogenaamde commerciële klassen cruciaal. De classificaties die gekoppeld zijn aan de privé ruimtes, 21 tot en met 23, zijn cruciaal wanneer u kijkt naar Joka, keer op keer. Zo kan vinyl met deze kenmerken zowel in woon-, eet- en slaapkamers, gangen, kinderkamers en nog veel meer worden gelegd. Joka vinyl, met name in woonkamers, is een waar multi-talent. Maar ook voor gebruik, op commercieel gebied, dus meer bezochte gebieden met name zoals werk, is er een brede verzameling van Joka beschikbaar. De bijbehorende vloer oplossingen voor commerciële ruimtes, de gebruiksklassen 31-33/34 (van laag tot zwaar gebruik) is perfect voor gebruik in kantoren, winkels, galerieën etc. Natuurlijk ook voor de woonkamer zijn hoge gebruiksklassen nuttig zodat u het kunt gebruiken in uw woonkamer maar ook in de particuliere sector. Zelfs voor het gebruik in de industriële sector (gebruiksklasse 41-43) vindt u enkele aansprekende oplossingen van Joka!

Reiniging en verzorging was nog nooit zo eenvoudig – Joka vinyl

Vooral bij een echte houten vloer wordt vaak een expliciete, vaak uitgebreide zorg en reiniging vereist. Bij Joka vinyl vloeren is dat een heel ander verhaal, omdat het een ander materiaal is. Terwijl u ook bij parket geen water of schoonmaakmiddelen kan gebruiken, kan dat dan eenvoudig genoeg bij Joka vinyl wel. Hier kunt u zonder schade door het water, de vloer eenvoudig poetsen en het zo gereinigd houden. Vanwege dit duurzaam materiaal blijft de vloer langdurig schoon. Onzuiverheden worden verwijderd door middel van een bezem, maar ook door het al eerder genoemde water en schoonmaakmiddel. Dit garandeert een langdurige materiële glans en houdt het de vloer bacterie vrij. Hoe vaak u het moet schoonmaken, ligt aan het gebruik van de ruimte en de vloer. Bij normaal gebruik is het handig om het iedere paar dagen schoon te maken, dit zorgt voor hygiënische leef- en arbeidsomstandigheden en een lange levensduur van uw nieuwe vinyl vloeren.

Kies uw persoonlijke Joka favoriet als winnaar!

De verscheidenheid aan Joka PVC laminaat in de BRICOFLOR online shop biedt u verschillende ontwerpen en oplossingen waardoor u nu uw persoonlijke favoriet kunt kiezen! Een aantrekkelijk en technisch geschikte keuze ligt volkomen in uw handen. Kijkt u naar uw behoeften en benodigdheden voor uw ruimte en kies uw vloer, zo zit u dus nooit verkeerd!

Met de los leg vinyl vloer van Joka tot een perfect concept – Joka Vinyl 555 Click

Een concept voor de perfecte ruimte – dat is de droom van iedere renoveerder? Met de vinyl laminaat collectie Joka 555 Click is dit niet langer meer een probleem. Met het vinyl laminaat van Joka 555 Click kunt u gewoon niet beslissen welke vloer u hebben wilt. U kunt van uw privé kamer een eenvoudig concept maken. Er zijn veel opties beschikbaar met deze collectie. Ontdekt u zelf bijvoorbeeld de variant Joka 555 Click “413G Bleached Elm”, de natuurlijk realistische Ulm hout look. Deze lichte beige-grijze kleuren baden iedere ruimte in een lichte kleur, dat een modern alternatief eiken decor vertegenwoordigt. Maar ook het bereik van het eiken decor van deze collectie laat niets te wensen over! Decoraties, zoals de Joka 555 Click “410G Misty Oak” harmoniseert perfect met rustieke meubels. Ontwikkelt u zelf het beste gevoel bij een van de Joka 555 SL concepten die het beste passen bij uw individuele ruimte!

Joka 330 – net zo veelzijdig als het leven zelf

Met deze zelfklevende vinyl vloeren van de collectie Joka 330 kunt u nu van elke kamer een klassieke elegante ruimte construeren. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan verschillende houten en stenen ontwerpen. Ontdek bijvoorbeeld de Joka 330 Click “820 Natural Oak” (17,81 x 124,46 cm), deze vloer heeft een elegante eiken afwerking. Het natuurlijke hout decor maakt elke ruimte een zee van rust, dat perfect met natuurlijke elementen harmoniseert. Maar niet alleen de verscheidenheid aan decor zijn belangrijk. Deze collectie is ook als eenvoudig te leggen kliklaminaat te krijgen om te renoveren in een handomdraai.

Joka Vinyl laminaat – Iedere klusjesman wordt koning

Sinds de komst van verschillende renovatie programma’s is de Do-It-Yourself koorts uitgebroken in Nederland. Met een beetje technische vaardigheid is tijd en het juiste materiaal voor bijna elk technisch begaafde amateur kundig om een vinyl vloer te leggen. Er zijn verschillende installatiesystemen die aanzienlijk de praktijken onderscheiden van elkaar. De lijm vinyl vloeren en de klik PVC vloeren zijn de meest innovatieve manieren om deze vloeren te leggen. Ontdek uzelf of u de klusjesman of –vrouw kan zijn en installeer uw nieuwe Joka vinyl zelf!

De klassieke techniek – PVC laminaat met lijm leggen

Het leggen van PVC laminaat met lijm is een klassieker onder de legmanieren. Door de toepassing van lijm op de desbetreffend ondervloer kunt u eenvoudig de vloer leggen. De lijm moet zorgvuldig worden gladgestreken zodat bij het leggen van deze vinyl vloer, de vloer op het zelfklevende bed kan worden gelegd en er geen of effenheden bestaan bij de vloer. Na het drogen zal dan de laag niet meer bewegen of slippen. Deze inspanning was dan de moeite zeker waard!

Snel en gemakkelijk te hanteren – “Klikt” het al met u?

Met PVC klik vloeren kunt u altijd er zeker van zijn dat de overdracht een succes is. Het verbinden van ieder item kan door de messing en groef in elkaar te klikken, als dit is gedaan dan is een vast en sterk product zeker gerealiseerd. In eerste instantie moet u ervoor zorgen dat de ondervloer egaal en schoon is. Dit voorkomt zoals ook bij het vorige systeem, oneffenheden en voor een succesvolle renovatie! U moet daarna de kamer opmeten om zo de juiste hoeveelheid vloer te gebruiken en daarmee hoeft u het alleen nog maar in elkaar te klikken en de renovatie is voltooid. Door de afzonderlijke planken of tegels aan elkaar te koppelen, blijft een consistent vloer-concept dat voldoet aan alle uitdagingen van het dagelijks leven.

Joka vinyl laminaat bij BRICOFLOR – Een top kwaliteit voor een eerlijke prijs

Met de collecties van Joka vindt u, bij BRICOFLOR, een grote verscheidenheid aan structuren en varianten PVC laminaat. Daarnaast bieden wij alle producten ook aan tegen de mooiste prijs, vanwege onze beste prijsgarantie. Als u de kleur en de vloer eerst wilt ervaren, is dat ook mogelijk. Wij bieden ook een gratis sample-service aan, waardoor u het product kunt aanvoelen en in het echt bij uw interieur kan houden. Heeft u vragen? Contacteer ons BRICOFLOR service team dan eenvoudig via e-mail of via het telefoonnummer. Wij horen graag van u!

 

+ lees meer