Project Floors Click collectie – slechts in enkele stappen PVC kliklaminaat leggen

Voor decennia konden PVC kliklaminaat vloeren alleen maar gelegd worden door vakmannen. Maar tegenwoordig kunt u ook zelf …

lees meer
20 / 81 Producent

Het klik vinyl van Project Floors wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit materiaal samenstelling, aantrekkelijke ontwerpen en vooral door haar milieuvriendelijk ontwerp. Een aantrekkelijk PVC laminaat vindt u in deze collecties, terwijl zij ook nog een gezonde bouw hebben voor uw omgeving. 

Ontdek uw favoriete collectie – Project Floors PVC kliklaminaat zorgt ervoor

Het assortiment van de fabrikant Project Floors bestaat uit uiteenlopende designs van vinyl laminaat, die allemaal zijn voorzien van het klik-systeem. Project Floors is een van de toonaangevende aanbieders van PVC kliklaminaat, die met hun designs ver boven de rest uitsteken. Met een breed palet aan kleuren en toepassingsgebieden, kunt u de uitstralingen van hout en steen combineren met de schoonmaak gemakken van de klik vinyl vloeren. Het bereik is voor de doe-het-zelver, bedrijven en architecten ideaal, aangezien het hierbij mogelijk wordt gemaakt voor een optimale interactie van design en gebruik te verwezenlijken. Naast het vinyl om te verlijmen of is vinyl laminaat een gebruiksvriendelijk alternatief, dat gekenmerkt wordt door de snelle installatie en de onmiddele bruikbaarheid door middel van het kliksysteem. Meerdere collecties, zoals de Click Collection 30 en Click Collection 55, zijn te vinden in de online shop. Hierbij kunt u een kijkje nemen naar de ideale klik PVC vloer.

Project Floors Click Collection 30 – De ideale klik vinyl vloer voor nieuwbouw en renovatie

U vindt in de collectie Click Collection 30 van Project Floor uw ideale partner voor een renovatie, bouw of wederopbouw. Het vinyl laminaat is, vanwege de gebruiksklassen 23 en 31, ideaal voor in uw huis, aangezien het bestand is tegen hoog loopverkeer in de woonruimtes en tegen licht loopverkeer in de commerciële sector. Hierdoor kunt u thuis vanalles uitproberen met de brede selectie van hout en steen decoren die in vele verschillende kleuren beschikbaar worden gesteld, waardoor u altijd wel iets vindt. Het 5 mm dik, sterk vinyl laminaat, met een 0,3 mm topkwaliteit bovenlaag. De verschillende hout- en steendecors hebben een klassieke uitstraling, die daarbij dan wel zelfs in een moderne ruimte te plaatsen is. Van frisse lichte kleuren tot aan donkere gezellige tinten bruin, de collectie van Project Floors heeft het allemaal. Op het gebied van steen designs, varieert de collectie van klassiek beige, grijs en antraciet gekleurde ontwerpen. Uitgerust met het UNIFIT-systeem, en talrijke technische kwaliteitskenmerken, is het PVC kliklaminaat een betrouwbare partner, wanneer het geplaatst wordt, in de woon- en commerciële ruimtes.

Breng gezelligheid en kracht samen in iedere ruimte – Project Floors Click Collection 55 PVC laminaat

De vinyl laminaat collectie Click Collection 55 van Project Floors doet zich voor geen enkele ruimte onder. Door de mogelijkheid om geplaatst te worden in iedere residentiële, commerciële en voor een industriële ruimte met middelmatig loopverkeer is deze klik PVC vloer van Project Floors passend voor bijna ieder gebied. (Gebruiksklassen 23, 33, 42) Met een uitgebreide selectie van hout en steen decors, is de kleurvariatie zo verschillend dat u voor ieder renovatieproject wel een passende kleur vindt. Dankzij de natuurlijke ontwerpen, die daarbij ook de groeven en deuken hebben van de echte variant, vult u iedere kamer met een aantrekkelijke sfeer en creëert u een ideaal comfort voor niet alleen uwzelf maar ook uw naasten. Het PVC laminaat is voorzien van een extreem sterke bovenlaag van 0,55 mm dik, alleen zijn dit natuurlijk niet de enige technische voordelen. Dit zorgt ervoor dat dit klik vinyl met bijvoorbeeld de slijtageklasse T, brandwerend klasse van Bfl-s1 en een oppervlakte behandeling, erg duurzaam is en nog lang zo blijft. Zoek hier dus snel uw kracht die uw ruimte nodig heeft, die tegelijkertijd ook een groot comfort geeft, met de Project Floors Click Collection 55 collectie van vinyl laminaat.

Een klik vinyl vloer van Project Floors – Gemakkelijk gemaakt door het UNIFIT-systeem

Het leggen van nieuwe vloeren hoeft tegenwoordig niet meer met de hoogste inspanning gedaan te worden, aangezien het PVC kliklaminaat van Project Floors dat bewijst. Het vinyl laminaat is voorzien van een UNIFIT-kliksysteem, dat ervoor zorgt dat de planken eenvoudig in elkaar passen, wat zo het leg proces versneld en nog simpeler maakt. Hierdoor is het voor iedere doe-het-zelver een ideaal proces. Dit gepatenteerde kliksysteem is eenvoudig legbaar zonder dat er speciaal gereedschap aan te pas moet komen. Het enige dat u nodig heeft, om de groottes aan te passen van de planken, is een Stanley-mes. U heeft ook geen lijm nodig, wat voor een zwevende vloer zorgt en zo het idee nog makkelijker te realiseren maakt. Voor de installatie moet er wel voor worden gezorgd dat de vloer geen vuil, oneffenheden en stof bevat. Het vinyl laminaat kan daarna eenvoudig op elkaar aangesloten worden. U kunt dit op vershillende manieren doen, door eenvoudig de van boven het op elkaar aan te drukken, of door de planken horizontaal aan elkaar aan te drukken. Door het eenvoudige kliksysteem, kunt u nadat u de vloer hebt gelegd, meteen gebruik maken van deze vloer en weer zo inrichten als voorheen. Dus, op dezelfde dag dat de vloer is gelegd, kunt u ook er meteen al van gaan genieten.

PVC kliklaminaat van Project Floors: Nú beschikbaar bij BRICOFLOR!

In de online shop van BRICOFLOR vindt u een groot aanbod van Project Floors PVC laminaat. Wij van BRICOFLOR bieden u een beste prijsgarantie, zodat u waar krijgt voor uw geld. Met onze sample service kunt u voordat u de vloer kiest, al genieten van de kwaliteit en hierdoor weet u ook zeker welke kleur écht past bij uw interieur. Verder maken wij u ook een persoonlijke offerte aan voor grotere bestellingen. Maak gebruik van deze services en bestel nu uw nieuw klik vinyl bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer