Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Quick Step Livyn PVC kliklaminaat - een snelle stap vooruit met dit vinyl

Ontdek de Livyn klik pvc collectie van Quick-Step, ontworpen om uw interieur op te luisteren met een natuurlijk uitzicht en warme materialen. Dankzij de beschermende bovenlaag blijft uw vloer even mooi als de allereerste dag.  De Livyn reeks bestaat uit een ruim aanbod aan erg diverse kleuren en dessins, die u keer op keer zullen verrassen.

Geen filters geselecteerd
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Quick-Step Livyn is een collectie van luxe klik vinyl die het natuurlijke uitzicht en gevoel van hout en steen combineert met alle praktische voordelen van vinyl laminaatPVC vloerbedekking onderscheidt zich door doorgaans hoogwaardige afwerking, erg goede duurzaamheid en realistisch ogende patronen. Niet alleen ziet het er natuurlijk uit, ook voelt het als echt. Dit komt door het feit dat PVC net als hout warmte opneemt en PVC heeft ook op dezelfde manier nerven.

Vinyl kliklaminaat waarbij de meerdere lagen u zonder meer zullen aanspreken

Het PVC kliklaminaat van Quick Step Livyn bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluiddempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan uw voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt.

Het begint allemaal aan de bovenkant van het vinyl laminaat: Een hoogperformance bovenlaag: deze beschermingslaag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt uw vloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt dat u ze makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden. De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijk uitzicht. Daaronder zit een zeer fijn gedrukte decoratieve vinyllaag: uw PVC laminaat heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag. Daarna komt de sterke, stootbestendige vinylkern: deze waterbestendige en geluiddempende vinylkern zorgt voor comfort en duurzaamheid. Het volgende aspect is de extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels die de vorm van de vinyl vloer bijkomende stabiliteit verlenen.  Een bijzonder efficiënte, stootbestendige ruglaag in vinyl maakt het compleet: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

De moderne designs van Quick Step Livyn klik vinyl - U kunt bijna niet kiezen

U zult versteld staan van Quick-Step's ruime keuze aan ontwerpen met natuurlijk hout en natuurlijke steen die geschikt zijn voor elk interieur. Quick-Step luxe vinyl laminaat is niet alleen prettig om op te lopen: ze zijn ook een streling voor het oog. Dat komt omdat de ontwerpers bij Quick-Step de vinger aan de pols houden van de nieuwste trends in architectuur, mode en interieurontwerp om tijdloze klassiekers te creëren. Daarnaast, dankzij geavanceerde productietechnologieën vertonen de PVC klik vloeren een ongeëvenaard niveau van realisme. Natuurlijk hout of steen? Er is een luxe vinyl ontwerp voor elk interieur. De ontwerpers van Quick-Step klik vinyl halen hun inspiratie uit verschillende bronnen: van grensverleggende architectuur en de nieuwste trends in interieurontwerp en mode tot populaire blogs, hippe steden en opkomende kunstenaars. Zo merken ze nieuwe trends op, lang voordat ze mainstream worden, en kunnen ze hype van tijdloosheid onderscheiden. Het resultaat? PVC laminaat van Quick-Step zijn de trendsetters van vandaag en de tijdloze klassiekers van morgen. Dag-na-dag werken de ontwerpers hard om unieke vloeren te creëren met nieuwe en spannende combinaties van texturen en materialen, kleuren en dessins. Aan echt alle details wordt aandacht besteed tijdens dit proces: van structuur en afmetingen tot kleur, balans en voeg. Quick-Step klik pvc bestaat uit een uiterst gevarieerd palet van kleuren en dessins, elk met een uniek en authentiek uitzicht: van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties. Dat unieke en authentieke uitzicht heeft je Quick-Step luxe vinyl kliklaminaat te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor de dessinlaag. En dankzij een assortiment perfect passende accessoires kunt u uw vloer er volkomen natuurlijk laten uitzien.

Een installatie was nog nooit zo eenvoudig met PVC click laminaat

Wat u ook kiest, Quick-Step Livyn klik PVC is combineerbaar met vloerverwarming en kan gebruikt worden om elke trap te renoveren of af te werken. Het plaatsen van uw Livyn luxevinylvloer kost nauwelijks tijd en moeite dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit for Livyn systeem. Leg uw vloer in een oogwenk en geniet er des te sneller van. Quick-Step Livyn luxe vinyl kliklaminaat zien er niet alleen natuurlijk uit, ze zijn natuurlijk ook makkelijk te plaatsen. Afhankelijk van uw specifieke situatie kunt u kiezen voor een zwevende plaatsing (zonder lijm of andere materialen) of kunt u de planken lijmen.  

De zwevende plaatsing zorgt voor een enorm comfort - Quick Step Livyn klik vinyl

Gaat u voor een zwevende plaatsing? Dan zal u eerst een ondervloer moeten kiezen. Dat zal een grote invloed hebben op het uiteindelijke uitzicht, de kwaliteit en het comfort van uw Quick-Step PVC kliklaminaat. Daarom raden onze deskundigen de speciaal ontworpen Quick-Step Livyn ondervloer aan. Als u de ondervloer eenmaal gelegd heeft, dan is het tijd om aan de slag — of aan de ‘klik’ — te gaan. Het gepatenteerde 'Uniclic Multifit' voor het Livyn kliksysteem zorgt ervoor dat het plaatsen van Livyn luxe vinyl laminaat van een leien dakje loopt. Dankzij het stevige systeem van tand en groef kunt u de vloerplanken met een eenvoudige ‘klik’ op hun plaats leggen. Daarbij heeft u geen druppel lijm of andere materialen nodig. Makkelijker kan haast niet!

Quick Step Livyn PVC kliklaminaat - Kwaliteit met een milieuvriendelijk ontwerp

Een hypermoderne polyurethaancoating en robuuste bovenlagen: het luxueuze Livyn klik vinyl heeft alles in huis om een leven lang mee te gaan. Uw vloer beschermen is de specialiteit bij Quick-Step. Door al onze energie, know-how en toewijding te bundelen, kan Quick-Step u een Livyn luxe klik PVC vloer bieden met minstens 20 jaar garantie. Zo wordt kwaliteit voor Quick-Step Livyn de basis van elke vinyl vloer die zij maken.

Een duurzame bovenlaag en een ultrabeschermende polyurethaancoating: dat zijn de hoofdbestanddelen van al het Quick-Step Livyn PVC laminaat. Het zijn twee cruciale eigenschappen die de Quick-Step PVC klik vloeren perfect geschikt maken voor intensief gebruikte kamers en ruimtes als een woonkamer, keuken of hal. Livyn klik vinyl is gemaakt uit hoogwaardige synthetische materialen. Daardoor zijn ze 100 % waterbestendig. En dat maakt hen natuurlijk de perfecte keuze voor je badkamer of keuken. De materialen die Quick-Step Livyn gebruikt om uw vinyl laminaat te maken zijn volledig geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. Daarom dempt uw Livyn vloer niet alleen het geluid van voetstappen maar voelt hij ook comfortabel aan, wat er op lopen heel aangenaam maakt. Klik PVC van de allerhoogste kwaliteit garanderen … dat doe je niet zomaar! In het Quick-Step onderzoekscentrum voert Quick-Step nauwgezet technische tests uit om te zien of de Quick-Step vloeren aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Alleen een vloer die de test in allerlei omstandigheden doorstaat, komt bij u thuis te liggen.

Het schoonmaken van uw vloer was nog nooit zo eenvoudig - Quick Step Livyn PVC kliklaminaat

Frequentie speelt een belangrijke rol in het bepalen van hoeveel water je mag gebruiken. Als u uw vloer herhaaldelijk blootstelt aan grote hoeveelheden water — van een open douche, bijvoorbeeld — dan kunnen de voegen en randen dit niet aan en bestaat de kans dat u uw PVC kliklaminaat en ondervloer beschadigt. Zorg er bij het schoonmaken voor dat uw dweil niet drijfnat is om te voorkomen dat vocht door het klik PVC van de vloerbekleding dringt. Kortom, gebruik uw vinyl planken niet als zwembad en u heeft een nieuwe beste vriend voor uw keuken en/of badkamer.

De perfecte afwerking van uw Quick Step Livyn PVC laminaat zorgt voor een groot comfort

Alsof Quick-Step Livyn PVC laminaat nog niet genoeg in het oog springt, voegen we nog enkele opties toe om het plaatje compleet te maken. De details maken immers het verschil. Kies een passende plint of bijhorend afwerkingsprofiel en laat uw gasten versteld staan met een unieke look die u volledig op het lijf geschreven is. Livyn luxe klik vinyl bestaan in zeer uiteenlopende kleuren en dessins, elk met hun eigen unieke en authentieke uitzicht. Van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties: met dit uitgebreide aanbod wordt uw favoriete vloer uitkiezen niet makkelijk! Livyn luxe vinyl laminaat zijn buitengewoon dun, waardoor ze perfect zijn voor vernieuwingen. U kunt ze gewoon bovenop reeds bestaande, egale vloerbekleding leggen.

Koop uw nieuwe Quick-Step Livyn PVC nu online bij BRICOFLOR

Quick-Step Livyn werkt al jaren met de aller beste kwaliteit om hun beste producten voor de beste prijs aan te bieden. U kunt gebruik maken van de free sample service om kennis te maken met de kleur, het design en om de vloer in het echt aan te kunnen voelen. Aarzel niet om ons een email te sturen of om ons te bellen als u enige vragen heeft wat betreft de Quick Step PVC laminaat. Ons team staat altijd klaar om u te helpen!

+ lees meer