Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Ter Hürne PVC vloeren—een vloer voor iedereen

Met de PVC vloeren van de merkfabrikant Ter Hürne kunt u nu een hele nieuwe kant ontdekken van PVC laminaat. Ter Hürne biedt met haar collectie vloer-, wand- en plafondproducten aan voor iedereen die hier naar vraagt. Wees creatief en richt uw kamer precies in hoe u dat zelf wilt met de Ter Hürne collectie.

Geen filters geselecteerd
€ 31,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 41,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 47,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,99 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,99 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,99 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,99 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,99 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,99 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,99 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,99 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Met de selecties van Ter Hürne heb je de mogelijkheid om je eigen persoonlijkheid in je ruimtes te weerspiegelen en een geweldige sfeer te creëren. Met een scherp gevoel voor design en een hoge standaard van producties, kunt u kiezen voor een vloer die aan uw behoeften voldoet. Zonder het comfort van hoogwaardige technische kwaliteitskenmerken. De online shop van BRICOFLOR biedt een verscheidenheid aan Ter Hürne-collecties.

PVC laminaat—geef uw kamer een uniek karakter: ontwerpvloer van Ter Hürne

PVC laminaat is een echte comfortvloer die overtuigt met veel geweldige functies. Er is een onbeperkte selectie van uitstekende ontwerpen in de huidige markt van hoogwaardige vinylvloeren, die claimen de natuurlijke modellen van de ontwerpen zo goed mogelijk na te bootsen. Met het pvc laminaat van Ter Hürne kun je een designvloer kiezen die niet alleen beschikt over een mooi design en goede technologie, maar ook over geweldige functies beschikt die een aantrekkelijke atmosfeer creëren. Met de grote collectie Choice heeft een uitgebreide selectie die niet alleen uw kamer een mooi uiterlijk geven, maar ook een uniek karakter.

Ter Hürne pure choice—vinyl vloer in heldere en frisse kleuren

Met het vinyllaminaat van de Pure Choice-collectie van Ter Hürne hebben stoffige, donkere kamers geen kans meer. Dankzij een selectie van lichte houtlooks staat het designoppervlak van deze collectie in het zonnetje, zodat uw kamers kunnen profiteren van de geselecteerde kleuringen en eruit zien alsof ze worden overspoeld met licht. Zoals de titel van de “Pure Choice” collectie belooft, vertegenwoordigen de ontwerpen een verfrissende lichtheid die de Scandinavische stijl in al uw ruimtes kan dragen. Met de tijdloze ontwerpen, zoals de Ter Hürne Pure Choice-versie “A01 Oak Riga White”. De lichte eikenlook is een perfect voorbeeld van een tijdloze stijl die niet uit de mode zal raken en uw kamers laat schitteren. Hier ligt de focus op het decor zelf. Door de natuur-realistische illustratie van de nerf, die het ontwerp zeer authentiek en moeilijk te onderscheiden van echt eiken. Ontdek de het tijdloze design van de selectie Ter Hürne Pure Choice.

Ter Hürne bright choice—de wereld van houten decoren

In de Bright Choice-collectie van Ter Hürne is de hele wereld omringd met beige, vriendelijke kleuren. Met een aantrekkelijke selectie van natuur gerelateerde hout decors presenteert deze selectie authentieke eiken decors die down-to-earth zijn en tegelijkertijd een positief ruimtelijk uiterlijk bieden. Voorbeelden van deze selectie zijn decors, zoals Ter Hürne Bright Choice “B06 Oak Bristol Brown”. Deze variant weerspiegelt met de medium bruine kleur een nuchtere levensstijl met eenvoudige elegantie.

Vinyl laminaat in verschillende decors—Ter Hürne straight choice

Met een selectie van klassieke elegante houtmotieven in verfijnde kleuren, staat de Ter Hürne Straight Choice-collectie voor elegantie, passie en traditie. De verfijnde decors hebben donkere en opvallende kleuren en benadrukken zo het karakter van uw kamers. Met varianten, zoals Ter Hürne´s Straight Choice “D02 Oak Lima Brown” straalt uw kamer een en al elegantie en kracht uit. Dankzij de donkere kleuren kan het PVC kliklaminaat worden benadrukt door lichter decor. Hierdoor ziet uw kamer er zowel traditioneel als modern uit.

Ter Hürne stone choice—chique vinyl laminaat

Gekenmerkt door het bijna eindeloze spel van kleuren van natuursteen en mineralen, biedt de Stone Choice collectie van Ter Hürne warme kalksteendecors naast koele betonlooks. Met ontwerpen zoals Ter Hürne Stone Choice “E06 Stone Girona antraciet”, kunt u een elegante, natuurlijk-realistische pvc laminaat in uw huis laten stralen. Het antracietstenen decor geeft de kamers een heldere structuur en heeft een kleur die kan worden gecombineerd met vele inrichtingsstijlen. Dankzij de eenvoudige elegantie is het PVC laminaat zowel koel als helder en kan het bijzonder goed worden gecombineerd met felle kleuren of witte meubels om geweldige blikvangers te creëren. Degenen die het uiterlijk van steen op prijs stellen, zullen Stone Choice geweldig vinden!

Vinyl laminaat met kliksysteem: Ter Hürne voor al uw kamers

Pvc laminaat met een kliksysteem zijn verkrijgbaar in verschillende varianties. De grote collectie Choice van Ter Hürne is een echte allrounder. Met classificatie in de serviceklassen 23,33 en 42 kan het PVC kliklaminaat wereldwijd worden gebruikt. Of het nu in een privéruimte is of in je kantoor, de Choice collectie van Ter Hürne is overal voor geschikt. Dit resulteert in een breed scala aan toepassingen, variërend van woonkamers, eetkamers en slaapkamers tot kantoor-en conferentiezalen, hotels, winkels en vele andere gebieden. Dankzij een slijtlaag van 0,55 mm, weerstaat de vloer vele uitdagingen. Ontdek de kracht van de Choice-reeks en leg dit pvc kliklaminaat in al uw ruimtes.  

PVC vloer met een kliksysteem maakt de renovatie een kinderspel 

Pvc laminaat is verkrijgbaar in de online shop van BRICOFLOR in verschillende uitvoeringen. Er zijn verschillende installatiesystemen die de renovatie of inrichting van uw kamer makkelijker maken. Om de renovatie zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn vloerbedekkingen met een kliksysteem vaak het aandachtspunt. Met deze systemen kan iedereen pvc laminaat leggen zonder professionele hulp. Ter Hürne beschikt ook over dit kliksysteem. Dankzij het KlickitEasy-systeem zijn renovaties kinderspel.

Heeft u al een "klik" met het PVC laminaat van Ter Hürne

Met het kliksysteem van Ter Hürne wordt het plaatsten van de vloeren supermakkelijk. Het enige dat gedaan moet worden, is het oppervlak klaarmaken door oneffenheden te compenseren, stof en vuil verwijderen en dan kan het plaatsten van de vloer beginnen. Hiervoor moeten de individuele planken of tegels worden aangepast aan de bestaande ruimteafmetingen. Vervolgens kan het pvc laminaat eenvoudig op de grond worden aangebracht. Zodra de tand en groef met elkaar verbonden en het zo vaak heeft “geklikt” dat het oppervlak volledig is bekleed, is de renovatie voltooid.

Ontwerp en technologie in perfecte harmonie—PVC vloer van Ter Hürne

Het pvc laminaat van de marktfabrikant Ter Hürne overtuigt niet alleen dor de verscheidenheid aan ontwerpen, maar ook door de technische kwaliteitskenmerken. Het vinyllaminaat heeft een brandgedrag Bfl-s1, het slijtagegedrag van de groep T en de DS-slipweerstand (R9). De pvc vloer kan worden gereinigd met standaard huishoudelijke reinigingsmiddelen. Ook kunnen de pvc vloeren op vloerverwarming worden gelegd. Met deze en nog veel meer handige functies is de vloer van Ter Hürne een geweldige alledaagse partner, met overtuigd  design en technologie.

 

+ lees meer