Close icon

Wineo Klik PVC: Elke renovatieproject wordt kinderspel

In het assortiment van Wineo, vindt u voor iedere ruimte, iedere smaak en iedere stijl de juiste vloer, die u bij uw renov…

lees meer
-8%
In stock:
12,72 m²
1 - 20 van 119 Producten

De veelzijdigheid van Wineo Klik PVC - Praktisch én stijlvol!

Ontdek de hoogwaardige Wineo Klik PVC vloeren en geef uw interieur een nieuwe look. Bij Wineo vindt u een ruim assortiment aan klik PVC in diverse ontwerpen. Van houtlook tot betonlook en van tegellook tot marmerlook. Met zoveel keuze is er altijd wel een vloer die past bij uw stijl en interieur.

Het Wineo-assortiment biedt niet alleen visueel aantrekkelijke klik PVC vloeren, maar ook technisch hoogstaande vloeren die bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en gemakkelijk te onderhouden zijn. De vloeren zijn waterbestendig en daardoor geschikt voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer of keuken.

Daarnaast is het leggen van Wineo Klik PVC vloeren heel eenvoudig dankzij het praktische kliksysteem. Hierdoor kan het PVC kliklaminaat snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder lijm. Bovendien zijn de vloeren geschikt voor vloerverwarming en dempen ze het geluid.

Wineo PVC vloeren met kliksysteem – de beste manier om uw PVC te leggen

Het klik-systeem dat gebruikt wordt bij Wineo PVC laminaat heeft een eenvoudig principe, dat snel en gemakkelijk zelfs door hobbyisten, met slechts een beetje oefening kan worden uitgevoerd. Om dit te doen, moet de ruimte eerst worden voorbereid om de renovatie te kunnen visualiseren. Ten eerste, moet de kamer schoon worden gemaakt, er mag geen vuil op het oppervlak liggen. Als er oneffenheden zich voordoen, waardoor de vloer schuin zou komen te liggen, moeten deze oneffenheden worden geëgaliseerd worden. Een schone en egale ondergrond is de basisvoorwaarde voor een renovatie. Daarna moet u de ruimtes opmeten en de planken al proefleggen.

Hierdoor komt u erachter hoeveel u moet snijden aan de planken om ze passend te maken voor de ruimte. U moet daarbij ook rekening houden met verwarmingspijpen, erkers en dergelijke, zodat deze ook in de planning worden meegenomen voor het snijden. Vanaf nu hoeft u alleen nog maar de PVC vloer te leggen en bent u snel klaar met het project. U kunt simpelweg aan een kant beginnen en zo het verleggen tot aan de andere kant, omdat het mes-en-groef systeem goed in elkaar past. Zodra de volledige vloer ligt, kunt u de kamer weer inrichten zoals u wilt. De Klik PVC ligt al volledig was zodra de kamer gevuld is. Met slechts een paar stappen, kunt u zo eenvoudig de ruimte een nieuw beeld geven die u voor de komende jaren zal kunnen gebruiken.

Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone – Vloeren die hetzelfde zijn, maar toch anders

Bij de collectie Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone heeft u twee verschillende PVC kliklaminaat vloeren om uit te kiezen. Als u liever een houten uitstraling hebt voor uw vloer, dan zult u bij de Wineo Ambra Wood collectie goed uitkomen, aangezien deze zachte en imitatie hout PVC klik vloeren hun gezellige decoren tussen uw vier muren zullen uitspreken. Deze verschillende hout designs zullen in uw huis en kantoor, met een goed gevuld assortiment van elegante vloeren, echt toespreken.

Als u een vloer zoekt voor bijvoorbeeld uw keuken of badkamer, dan komt de Wineo Ambra Stone voor u te pas. Hieruit bestaan zes verschillende kleuren en tinten van verschillende mineralen. Dit, als tegels uitziende, klik PVC kunt u natuurlijk ook gebruiken in uw woon- en woonruimtes, dit komt door de gezonde natuursteen uitstraling van het PVC laminaat. Hierdoor is Wineo Ambra een optisch allrounder, die kwalitatief een van de beste is.

Sterk en duurzaam PVC, zelfs mogelijk in de industrie - Wineo Bacana Stars en Wineo Bacana Wood

U heeft, net zoals bij de Wineo Ambra collectie, ook bij de Wineo Bacana twee collecties. Hierbij bestaat dit assortiment uit de Wineo Bacana Stars en Wineo Bacana Wood varianten. Bij deze twee collecties ligt de gebruiksklasse heel erg hoog, wat betekent dat deze vloeren zelfs geschikt zijn om te plaatsen in een industriële omgeving. Dit PVC kliklaminaat is bestaat uit verscheidene decors, van hout tot aan stenen en metaal looks.

Hierbij kunt u van een groot aantal verschillen, om zo de juiste indruk te wekken in uw ruimte. Door de hoge gebruiksklasse zijn deze vloeren ook bestand tegen het gebruik van bureaustoelen met zwenkwielen, u kunt dit dus in uw drukke kantoor leggen, zonder dat deze beschadigen. Het PVC laminaat geniet ook van nog meer technische aspecten, het zijn er simpelweg te veel om op te noemen. Heeft u een heel sterk klik PVC nodig, die tegen hoog gebruiksverkeer bestand is, neem dan een kijkje bij de Wineo Bacana collecties.

Wineo Kingsize Connect – Klik PVC voor ieder bereik

Wineo Kingsize Connect is een collectie klik PVC die geschikt is voor verschillende toepassingen. Deze PVC vloeren zijn sterk en duurzaam en zijn verkrijgbaar in twee commerciële collecties met laagdiktes van 0,30 en 0,55 mm. Het Kingsize Connect  met een slijtlaag van 0,3 mm is ideaal voor privéruimtes zoals de woonkamer, evenals commerciële ruimtes met licht loopverkeer. De klik PVC vloeren met een slijtlaag van 0,55 mm zijn geschikt voor commerciële ruimtes met hoog loopverkeer en zelfs industriële ruimtes met normaal loopverkeer.

Dankzij deze twee verschillende collecties is het mogelijk om voor elk gebied een geschikte Wineo Kingsize Connect klik PVC te vinden, van slaapkamer tot fabriek. Beide collecties bieden prachtige houtdecors die visueel en tactiel bijna niet te onderscheiden zijn van conventioneel laminaat. De natuurlijke charme van het houtdecor geeft uw ruimte een nieuwe uitstraling. De diverse natuurlijke optieken bieden niet alleen een esthetische waarde, maar ook technische kwaliteiten die de duurzaamheid van de vloer garanderen. Met Wineo Kingsize Connect heeft u een PVC vloer voor elk renovatieproject.

Wineo Multi-layer Ambra Wood en Wineo Multi-layer Ambra Stone – klik PVC met gelaagd voordeel

PVC kliklaminaat, met niet alleen gelaagde opbouw, maar ook met gelaagd voordeel. U kunt dit vinden bij de collecties Wineo Multi-layer Ambra Wood en Wineo Multi-layer Ambra Stone. Bij deze twee versies van de Ambra-serie, vindt u nogmaal allerlei hout en steen decors. Geschikt voor zowel de privé en commerciële sector (Gebruiksklasse 23 en 31), heeft u hierdoor verscheidene toepassingsmogelijkheden.

Naast de plaatsing in woon-, eet- en slaapkamers, kunt u deze vloeren ook plaatsen in vochtige ruimtes. Buiten de standaard kwaltieits technische kwaliteiten, zijn ook de PU-afdichting, de gelaagde structuur, geluidsisolatie en het vergrendelingssysteem zeer belangrijk bij dit click PVC. Kies uit de talrijke decoren uw nieuwe vloer. Of u nu van hout of steen decoren hout, deze Wineo Multi-layer Ambra Wood en Wineo Multi-layer Ambra Stone PVC laminaat collecties hebben voor ieder wat wils.

Voor ieder geval een oplossing – Klik PVC van Wineo 800

De collectie Wineo 800 kan u overtuigen met de vele technische voordelen. De PVC vloer, voorzien van een kliksysteem, kan door de duurzame constructie in vele gebieden geplaatst worden. Het kan namelijk in iedere sector terecht, of het nu privé, commercieel of industrieel is. (Gebruiksklasse 23, 33 en 42) De mogelijkheden zijn hierdoor heel erg groot geworden, waarbij het visueel ook nog een multi talent is. De subcategorieën zijn: Wineo 800 Wood, Wineo 800 Wood XL, Wineo 800 Stone, Wineo 800 Stone XL, dit zijn ieder PVC klik vloeren. Met variaties in grootte, kleuren en soorten optieken, spreekt dit klik vinyl ieder op zijn eigen manier aan.

Door enkele klikken een nieuwe vloer dankzij Wineo

Klik PVC van Wineo is een favoriet op de markt van dit soort vloeren. De onderdelen kunnen eenvoudig worden aangesloten op elkaar door middel van het mes en groef systeem, dat op ieder plank of tegel aanwezig is. Door het gebruiksgemak is deze PVC kliklaminaat zeer aan te raden voor iedere ruimte. Mensen die weinig ervaring hebben met deze vloeren of überhaupt vloeren leggen kunnen dit ook, aangezien het eenvoudige kliksysteem ervoor zorgt dat het eenvoudig wordt gemaakt. Het klikgeluid duidt erop dat de planken in elkaar zitten en ervoor zorgen dat uw vloer stevig en vast zit. Uw ruimte zal er zeer mooi uitzien met deze nieuwe PVC vloer van Wineo, door het welbekende kliksysteem.

Een nieuwe klik PVC vloer van Wineo – Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

Bij BRICOFLOR vindt u verschillende soort PVC laminaat, té veel om uit te kiezen! Bij ons vindt u eenvoudig zoveel designs, soorten en kleuren, dat er zeker ook voor u een keuze ertussen zit die u bevalt. Met onze beste prijsgarantie, krijgt u voor ieder product de beste prijs op het ieder klik PVC. Naast onze garantie, bieden wij u ook een gratis stalen service, waarbij u de vloer al van tevoren kunt ervaren, zodat u de beste keuze kunt maken. Wij zitten klaar om u te helpen met eventuele vragen, en bij grotere bestellingen maken wij voor u ook een persoonlijke offerte aan!

Plus icon lees meer