Wineo PVC kliklaminaat: Een renovatieproject wordt kinderspel

In het assortiment van Wineo, vindt u voor iedere ruimte, iedere smaak en iedere stijl de juiste vloer, die u bij uw renov…

lees meer
20 / 125 Producent

Er zijn vele designs die u kunt vinden in het Wineo-assortiment. Met deze omvangrijke keuze vindt u zelf voor de meest opmerkelijke ruimtes en zullen ook avontuurlijke verbouwers een aantrekkelijk PVC laminaat vinden, die niet alleen visueel maar ook door technische en materialistische aspecten u overtuigen zal!

Wineo PVC vloeren met kliksysteem – de beste manier om u PVC laminaat te leggen

Het klik-systeem dat gebruikt wordt bij Wineo PVC laminaat heeft een eenvoudig principe, dat snel en gemakkelijk zelfs door hobbyisten, met slechts een beetje oefening kan worden uitgevoerd. Om dit te doen, moet de ruimte eerst worden voorbereid om de renovatie te kunnen visualiseren. Ten eerste, moet de kamer schoon worden gemaakt, er mag geen vuil op het oppervlak liggen. Als er oneffenheden zich voordoen, waardoor de vloer schuin zou komen te liggen, moeten deze oneffenheden worden geëgaliseerd worden. Een schone en egale ondergrond is de basisvoorwaarde voor een renovatie. Daarna moet u de ruimtes opmeten en de planken al proefleggen. Hierdoor komt u erachter hoeveel u moet snijden aan de planken om ze passend te maken voor de ruimte. U moet daarbij ook rekening houden met verwarmingspijpen, erkers en dergelijke, zodat deze ook in de planning worden meegenomen voor het snijden. Vanaf nu hoeft u alleen nog maar het vinyl laminaat te leggen en bent u snel klaar met het project. U kunt simpelweg aan een kant beginnen en zo het verleggen tot aan de andere kant, omdat het mes-en-groef systeem goed in elkaar past. Zodra de volledige vloer ligt, kunt u de kamer weer inrichten zoals u wilt. De vloer ligt al volledig was zodra de kamer gevuld is. Met slechts een paar stappen, kunt u zo eenvoudig de ruimte een nieuw beeld geven die u voor de komende jaren zal kunnen gebruiken.

Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone – vinyl laminaat dat hetzelfde is, maar toch anders

Bij de collectie Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone heeft u twee verschillende PVC klik laminaat vloeren om uit te kiezen. Als u liever een houten uitstraling hebt voor uw vloer, dan zult u bij de Wineo Ambra Wood collectie goed uitkomen, aangezien deze zachte en imitatie hout PVC klik vloeren hun gezellige decoren tussen uw vier muren zullen uitspreken. Deze verschillende hout designs zullen in uw huis en kantoor, met een goed gevuld assortiment van elegante vloeren, echt toespreken. Als u een vloer zoekt voor bijvoorbeeld uw keuken of badkamer, dan komt de Wineo Ambra Stone voor u te pas. Hieruit bestaan zes verschillende kleuren en tinten van verschillende mineralen. Dit, als tegels uitziende, klik vinyl kunt u natuurlijk ook gebruiken in uw woon- en woonruimtes, dit komt door de gezonde natuursteen uitstraling van het PVC laminaat. Hierdoor is Wineo Ambra een optisch allrounder, die kwalitatief een van de beste is.

Sterk en duurzaam vinyl, zelfs mogelijk in de industrie - Wineo Bacana Stars en Wineo Bacana Wood

U heeft, net zoals bij de Wineo Ambra collectie, ook bij de Wineo Bacana twee collecties. Hierbij bestaat dit assortiment uit de Wineo Bacana Stars en Wineo Bacana Wood varianten. Bij deze twee collecties ligt de gebruiksklasse heel erg hoog, wat betekent dat deze vloeren zelfs geschikt zijn om te plaatsen in een industriële omgeving. Dit PVC kliklaminaat is bestaat uit verscheidene decors, van hout tot aan stenen en metaal looks. Hierbij kunt u van een groot aantal verschillen, om zo de juiste indruk te wekken in uw ruimte. Door de hoge gebruiksklasse zijn deze vloeren ook bestand tegen het gebruik van bureaustoelen met zwenkwielen, u kunt dit dus in uw drukke kantoor leggen, zonder dat deze beschadigen. Het vinyl laminaat geniet ook van nog meer technische aspecten, het zijn er simpelweg te veel om op te noemen. Heeft u een heel sterk klik vinyl nodig, die tegen hoog gebruiksverkeer bestand is, neem dan een kijkje bij de Wineo Bacana collecties.

Wineo Kingsize Connect – Vinyl laminaat voor ieder bereik

De Kingsize Connect collectie van Wineo is een koninklijk genot, waar u op kan rekenen dat het een sterke vloer is. De twee commerciële collecties, met de laagdiktes 0,30 en 0,55 mm, zijn voor ieder renovatieproject te realiseren. Zo is het PVC kliklaminaat met 0,3 mm slijtlaag van Wineo Kingsize Connect aan te raden in privé ruimtes zoals uw woonkamer, maar ook in een commerciële ruimte met licht loopverkeer. Daarnaast zijn de klik vinyl vloeren met 0,55 mm slijtlaag te gebruiken in commerciële ruimtes met hoog loopverkeer of zelfs in industriële ruimtes met normaal loopverkeer. Door deze twee verschillende collecties vinyl laminaat, is het mogelijk om op ieder gebied een Wineo Kingsize Connect klik PVC vloer aan te leggen. Van slaapkamer tot fabriek, het maakt niet uit! Beide collecties overtuigen u met prachtige hout decoren, die optisch en tastbaar samen met het gevoel voor detail, bijna niet te onderscheiden zijn van conventioneel laminaat. De natuurlijke charme van het hout decor laat u een nieuwe uitstraling geven aan uw ruimte. Overtuig uzelf van de diverse natuur optieken waarbij de technische kwaliteiten naar voren komen, zodat u nog langer kan genieten van uw vloer. Wineo Kingsize connect – een vinyl laminaat voor ieder renovatieproject.

Wineo Multi-layer Ambra Wood en Wineo Multi-layer Ambra Stone – klik vinyl met gelaagd voordeel

PVC kliklaminaat, met niet alleen gelaagde opbouw, maar ook met gelaagd voordeel. U kunt dit vinden bij de collecties Wineo Multi-layer Ambra Wood en Wineo Multi-layer Ambra Stone. Bij deze twee versies van de Ambra-serie, vindt u nogmaal allerlei hout en steen decors. Geschikt voor zowel de privé en commerciële sector (Gebruiksklasse 23 en 31), heeft u hierdoor verscheidene toepassingsmogelijkheden. Naast de plaatsing in woon-, eet- en slaapkamers, kunt u deze vloeren ook plaatsen in vochtige ruimtes. Buiten de standaard kwaltieits technische kwaliteiten, zijn ook de PU-afdichting, de gelaagde structuur, geluidsisolatie en het vergrendelingssysteem zeer belangrijk bij dit klik vinyl. Kies uit de talrijke decoren uw nieuwe vloer. Of u nu van hout of steen decoren hout, deze Wineo Multi-layer Ambra Wood en Wineo Multi-layer Ambra Stone PVC laminaat collecties hebben voor ieder wat wils.

Voor ieder geval een oplossing – Klik PVC van Wineo 800

De collectie Wineo 800 kan u overtuigen met de vele technische voordelen. Dit vinyl laminaat, voorzien van een kliksysteem, kan door de duurzame constructie in vele gebieden geplaatst worden. Het kan namelijk in iedere sector terecht, of het nu privé, commercieel of industrieel is. (Gebruiksklasse 23, 33 en 42) De mogelijkheden zijn hierdoor heel erg groot geworden, waarbij het visueel ook nog een multi talent is. De subcategorieën zijn: Wineo 800 Wood, Wineo 800 Wood XL, Wineo 800 Stone, Wineo 800 Stone XL, dit zijn ieder PVC klik vloeren. Met variaties in grootte, kleuren en soorten optieken, spreekt dit klik vinyl ieder op zijn eigen manier aan.

Door enkele klikken een nieuwe vloer dankzij het PVC kliklaminaat van Wineo

Klik vinyl van Wineo is een favoriet op de markt van dit soort vloeren. De onderdelen kunnen eenvoudig worden aangesloten op elkaar door middel van het mes en groef systeem, dat op ieder plank of tegel aanwezig is. Door het gebruiksgemak is deze PVC klik vloer zeer aan te raden voor iedere ruimte. Mensen die weinig ervaring hebben met deze vloeren of überhaupt vloeren leggen kunnen dit ook, aangezien het eenvoudige kliksysteem ervoor zorgt dat het eenvoudig wordt gemaakt. Het klikgeluid duidt erop dat de planken in elkaar zitten en ervoor zorgen dat uw vloer stevig en vast zit. Uw ruimte zal er zeer mooi uitzien met deze nieuwe vloer van Wineo, door het welbekende kliksysteem.

Een nieuwe klik PVC vloer van Wineo – Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

Bij BRICOFLOR vindt u verschillende soort vinyl laminaat, té veel om uit te kiezen! Bij ons vindt u eenvoudig zoveel designs, soorten en kleuren, dat er zeker ook voor u een keuze ertussen zit die u bevalt. Met onze beste prijsgarantie, krijgt u voor ieder product de beste prijs op het ieder klik PVC. Naast onze garantie, bieden wij u ook een gratis sample service, waarbij u de vloer al van tevoren kunt ervaren, zodat u de beste keuze kunt maken. Wij zitten klaar om u te helpen met eventuele vragen, en bij grotere bestellingen maken wij voor u ook een persoonlijke offerte aan!

Plus icon lees meer