Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tarkett Loose Lay vinyl – uitgebreid renoveren met het meest eenvoudige installatiesysteem

Een renovatie is niet noodzakelijk een van de leukste bezigheden, echter is af en toe vernieuwen een goede optie om een frisse uitstraling te scheppen in uw ruimte. Deze frisheid kan natuurlijk niet ontbreken bij uw huis, ruimte of woning. Een alternatief voor het klassieke PVC en soortgelijk vinyl laminaat, is het loose lay vinyl laminaat. Ontdek zelf de voordelen van deze collectie vinyl laminaat van Tarkett!

Lees verder

Tarkett

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Deze soort PVC laminaat is eenvoudig te vervoeren, robuust en zeer eenvoudig te leggen. De visuele aspecten zijn ook bijna niet te onderscheiden van conventioneel laminaat of conventionele tegels, waarbij u ook nog eens de voordelen van vinyl meeneemt in uw aankoop. Dit kan met de loose lay variant meteen opvallen, aangezien deze tegels zonder enige lijm of kliksysteem gelegd hoeft te worden. Dankzij de eigenschappen van deze variant, kan deze vloer snel en eenvoudig worden gelegd, waarbij u na installatie direct gebruik ervan kan maken.

iD Inspiration van Tarkett – loose lay PVC met veel authentieke en exclusieve ontwerpen

Het los leg vinyl van de collectie iD Inspiration van Tarkett is een van de mijlpalen in de vloeren markt. Het is een geschikte optie om te leggen in gebieden met hoog bezochte commerciële gebieden en normaal bezochte industriële ruimtes. (Gebruiksklassen 33 en 42) PVC laminaat is ontworpen om te kunnen worden geplaatst in gebieden met verschillende aspecten.

Met name kleine en vaak veranderende gebieden, alsmede voor omgevingen waar snelle installatie vereist is, zijn de voordelen van het iD Inspiration loose lay vinyl een zeer aangename variant van vinyl laminaat. De technische en optische voordelen van deze vloer zorgen ervoor dat het uiterlijk en de kwaliteit van hoge kwaliteit blijft waarbij u lang kan genieten van deze vloer. Ongeacht of u deze nodig heeft in een winkel of ander service gebied. Dit loose lay PVC van Tarkett verandert uw ruimte in een ware oase van rust.

Met de iD Inspiration loose lay collectie heeft u de verschillende natuurlijke en realistische optieken waarbij ze, met de vorm van een plank, uw ruimte een originele uitstraling geven. Daarnaast hebben zij ook mineraal ontwerpen, in de vorm van tegels. Met de selectie van verschillende tinten kunt u, evenals met de realistische decors, deze vloeren eenvoudig invoegen in iedere ruimte.

U kunt zeer lang genieten van uw ruimte, aangezien deze collectie vinyl laminaat zo ontwikkeld is dat zeer robuust en duurzaam is. De verhoogde duurzaamheid is mogelijk gemaakt door de TopClean XP coating van het oppervlak. Dit voorkomt verschillende schades en maakt de verzorging ervan zeer eenvoudig. Er zijn meerdere technische aspecten die ervoor zorgen dat de vloer zijn hoge kwaiteit behoudt. Tarkett iD Inspiration loose lay vinyl laminaat, een waar genot voor u en uw omgeving.

Los leg PVC laminaat – tot drie keer sneller installatie van vinyl door het eenvoudige systeem

Het loose lay vinyl laminaat van Tarkett iD Inspiration is een renovatie dat in een mum van tijd voltooid is. Bij deze vloer is het namelijk eenvoudig te verwisselen, als er een plank niet klopt. Zonder dat u veel moeite hoeft te besteden aan het verleggen van planken of tegels, heeft u door de los liggende vloerelementen veel meer tijd over.

Het loose lay PVC wordt gekendmerkt door het feit dat iedere plank los met elkaar verbonden is, wat een egaal geheel creëert. Dankzij dit eigenschap wordt iedere renovatie een fluitje van een cent. U kunt de vloeren aanpassen door de afzonderlijke planken en tegels te verwisselen. Ook in het dagelijks gebruik biedt u dit meerdere voordelen, waardoor u eenvoudig de vloeren afzonderlijk kan verwisselen.

Laat uw creativiteit gaan met het Tarkett Loose Lay PVC, de structuren spreken voor zich. Het absolute hoogtepunt van loose lay vinyl laminaat is de mogelijkheid om verschillende ontwerpen bij elkaar te voegen. U kunt eenvoudig de meeste patronen uitkiezen en ze bij elkaar leggen.

Loose lay vinyl van Tarkett – Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

In onze online shop, kunt u iedere variant van Tarkett loose lay PVC bestellen. Als u uw keuze heeft kunnen maken, kunt u eenvoudig bij ons bestellen, waarbij u niet te veel betaald door onze beste prijsgarantie. Mocht u nog geen keuze hebben kunnen maken, dan kunt u bij ons ook een gratis sample bestellen. Door dit sample krijgt u al een indruk van de kleur en de structuur van het vinyl laminaat.

Dit zorgt daarbij ook voor een betere kijk of deze vloer wel echt past bij uw interieur. Tenslotte bieden wij u, bij grotere bestellingen, de mogelijkheid om een persoonlijke offerte aan te vragen. Zou u met vragen zitten over vloeren of iets wat ermee te maken heeft, contacteer ons competente service team. Zij zitten klaar om u te assisteren!