Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Lijm pvc vloeren: De beste oplossing voor veel verkeer

In ruimtes zoals winkels, hotels, kantoren en openbare ruimtes is deze vloer blootgesteld aan een grote hoeveelheid aan dr…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Deze vloeren worden zowel gebruikt in commerciële, als in privé ruimtes en verschillen in stijl, patroon en kleuren, om zo zich beschikbaar te stellen voor iedere ruimte. De lijmvaste achterkant, die de planken met de vloer verbindt, is sterk en duurzaam waardoor de vloer betrouwbaar en veerkrachtig is. Dit PVC laminaat is van de hoogste kwaliteit en bieden idieale oplossingen voor uw behoeften. 

Veel voordelen met het glue-down pvc laminaat

Lijm PVC laminaat zijn niet alleen prachtig, er komen ook nog meerdere voordelen bij, bij dagelijks gebruik. De relatieve dikke bovenlaag staat voor een weerbaarheid en slijtvastheid voor deze vinyl vloeren. Deze laag en de algemeen sterkere bouw van de glue-down PVC laminaat maakt het stabiel, krasbestendig en makkelijk om schoon te maken. Daarnaast wordt het gevoel van moderne lijm vinyl planken versterkt door de innovatieve productie processen. Hierdoor worden steeds natuurlijkere en realistischere oppervlakten gemaakt, waardoor uw kamer het beste erdoor uitziet. Er is een “PUR”-behandeling op toegepast, waardoor de vloer krasbestendig. Ondanks de compleet platte vloer en glad oppervlak zijn de glue-down vinyl laminaat anti-slip. Tegenwoordig zijn de vinyl vloeren ook 100% recyclebaar, omdat onze producenten milieubewust handelen.

Geniet van de stijlvolle en natuur-designs van top fabrikanten van lijm pvc vloer

Glue-down is een algemeen begrip geworden in de tegelindustrie. Hierdoor heeft bijna iedere producent een collectie van lijm PVC vloeren. Dit betekent dat er ondertussen bijna iedere kleur en textuur bestaat. Wij bieden u alleen de beste en hoogste kwaliteit van de marktleiders. Deze collecties variëren van realisch, gewast hout tot aan fijn marmer en graniet patronen, waardoor u een verscheiden aantal keuzes hebt en zo uw ideale glue-down pvc laminaat vind. De marktgiganten Tarkett en Gerflor kunt u vinden in onze online-shop. Deze producenten bieden u een groot aantal luxe mogelijkheden. U zult uw ogen uitkijken naar ieder design die er is.

Gerflor glue-down vinyl vloer collectie

De hoge kwaliteit Gerflor Creation glue-down vinyl laminaat bestaat uit producten die uw ruimte een stedelijke look kan geven , maar ook een klassieke, landelijke uitstraling tot stand kan brengen. Deze krasbestendige collectie is gemaakt om uit te houden en zal eenvoudig alledaags loopverkeer kunnen doorstaan. Deze lijm PVC vloer komen in verschillende steen designs en 43 hout imitaties. Uitgerust met een 0.3 mm dikke bovenlaag en verzegelt met een PUR+ behandeling, is deze vloer er klaar voor om u te verrassen. Gerflor is een van de populaire producenten, niet alleen dankzij haar ongelooflijk goede krasbestendigheid, maar ook door haar miliebewuste productie met lage VOC-uitstoot.

De lijm pvc vloeren van Tarkett

Tarkett is ook een van de marktgiganten wat betreft PVC laminaat. Deze producent staat bekend als een van de betrouwbare en luxere lijm pvc vloeren. De hoge kwaliteit die geleverd wordt is een standaard die zij willen behouden. Vanwege deze hoge kwaliteit, zijn zij met hun jarenlange ervaring alleen maar beter geworden in het anticiperen op de markt. Daarnaast zijn ze ook bezig met milieuvriendelijke glue-down vinyl laminaat te verbeteren. Het PVC laminaat is alleen maar verbeterd over de jaren, waardoor u zonder spijt kunt genieten van uw eigen keuze.

Lijm pvc laminaat dat nieuw blijft

In tegenstelling tot andere soorten PVC laminaat vereist deze vloer extra materialen om te plaatsen, zoals bijvoorbeeld een speciale vinyl lijm en een zware roller om het glad te strijken. Zodra de lijm verspreid is, kunt u hier de planken op leggen en daarna met de roller de vloer gladstrijken. De lijm zorgt, wanneer droog, dat het niet meer zal bewegen en dus u een stevige ondergrond geeft. De lijm is geschikt om te gebruiken bij vloerverwarming en is waterbestendig. Zodra het installatieproces voltooid is en de lijm droog is, garandeert u de vloer voor een vaste voet, zelfs bij de zwaarste beladingen. Het is mogelijk om dit lijm pvc laminaat zelf te leggen, dus hoeft u hier ook geen professional voor in te huren. U zult hiervoor wel wat tijd in beslag moeten nemen, omdat u de handleiding grondig moet doorlezen en zo geen dubbel werk levert om het beste eruit te halen.

Nu bij Bricoflor in onze online-shop: lijm pvc vloer

Zie voor uzelf hoe briljant deze producten zijn en zoek tussen al deze verschillende vloeren uw perfecte keuze. De houten of stenen ontwerpen zijn allen geschikt voor in privé, commerciële en industriële ruimtes.  In onze BRICOFLOR online shop krijgt u daarbij ook nog de beste prijsgarantie. Alle collecties zijn van de beste kwaliteit, dus kunnen wij ook iets voor u doen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van de gratis sample-service. Heeft u een grotere bestelling nodig? Contacteer ons dan eenvoudig op ons e-mailadres of telefoneer ons. Ons vakkundige service-team staat u graag tot uw beschikking!

Plus icon lees meer