1 - 20 z 21 Producent

Livyn luxe vinyl vloeren bestaan uit vijf verschillende lagen. Daardoor zijn ze niet alleen waterbestendig en geluidsdempend, maar voelen ze ook lekker warm en zacht aan uw voeten aan. Toch zijn deze vloeren erg dun, wat hen perfect voor renovaties maakt. Een hoogperformante bovenlaag: deze beschermingslaag met Scratch en Stain Guard technologie beschermt uw vloeren tegen vuil, vlekken en krassen en zorgt dat u ze makkelijk kunt schoonmaken en onderhouden.

De verschillende lagen zorgen voor een goede plaatsing - Quick Step vinyl laminaat

 De extra matte glansafwerking garandeert een natuurlijk uitzicht.  Een zeer fijn gedrukte decoratieve vinyllaag: uw vinyl laminaat heeft zijn unieke en authentieke uitzicht te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor deze laag. Een sterke, stootbestendige vinylkern: deze waterbestendige en geluidsdempende vinylkern zorgt voor comfort en duurzaamheid. Een extra stabiliserende laag: deze laag bevat een enorm grote dichtheid aan glasvezels die de vorm van de vinyl vloer bijkomende stabiliteit verlenen. Een bijzonder efficiënte, stootbestendige ruglaag in vinyl: deze vochtbestendige laag garandeert perfect gebalanceerde vloerpanelen die niet vervormen of kromtrekken.

De voordelen van een Quick Step lijm PVC vloeren

U zult versteld staan van Quick-Step's ruime keuze aan ontwerpen met natuurlijk hout en natuurlijke steen die geschikt zijn voor elk interieur. Quick-Step PVC laminaat is niet alleen prettig om op te lopen: ze zijn ook een streling voor het oog. Dat komt omdat de ontwerpers bij Quick-Step de vinger aan de pols houden van de nieuwste trends in architectuur, mode en interieurontwerp om tijdloze klassiekers te creëren. En dankzij geavanceerde productietechnologieën vertonen de vinylvloeren een ongeëvenaard niveau van realisme. Natuurlijk hout of steen? Er is een luxe vinyl laminaat voor elk interieur. De ontwerpers van Quick-Step vinylvloeren halen hun inspiratie uit verschillende bronnen: van grensverleggende architectuur en de nieuwste trends in interieurontwerp en mode tot populaire blogs, hippe steden en opkomende kunstenaars. Zo merken ze nieuwe trends op, lang voordat ze mainstream worden, en kunnen ze hype van tijdloosheid onderscheiden. Het resultaat? De luxevinylvloeren van Quick-Step zijn de trendsetters van vandaag en de tijdloze klassiekers van morgen. Dag na dag werken de ontwerpers hard om unieke vloeren te creëren met nieuwe en spannende combinaties van texturen en materialen, kleuren en dessins. Aan echt alle details wordt aandacht besteed tijdens dit proces: van structuur en afmetingen tot kleur, balans en voeg. Quick-Step luxevinylvloeren bestaan in een uiterst gevarieerd palet van kleuren en dessins, elk met een uniek en authentiek uitzicht: van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties. Dat unieke en authentieke uitzicht heeft je Quick-Step lijm PVC vloeren te danken aan de geavanceerde druktechniek die gebruikt wordt voor de dessinlaag. En dankzij een assortiment perfect passende accessoires kunt u uw vloer er volkomen natuurlijk laten uitzien.

Uw vloer - nu met verschillende soorten installaties van vinyl laminaat

Wat u ook kiest, Quick-Step vinyl laminaat is combineerbaar met vloerverwarming en kan gebruikt worden om elke trap te renoveren of af te werken. Het plaatsen van uw Livyn luxevinylvloer kost nauwelijks tijd en moeite dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit for Livyn systeem. Leg uw vloer in een oogwenk en geniet er des te sneller van. Quick-Step Livyn luxevinylvloeren zien er niet alleen natuurlijk uit, ze zijn natuurlijk ook makkelijk te plaatsen. Afhankelijk van uw specifieke situatie kunt u kiezen voor een zwevende plaatsing (zonder lijm of andere materialen) of kunt u de planken lijmen.  

Kwaliteit voor het leven met deze extreme duurzaamheid van Quick Step PVC laminaat

Een hypermoderne polyurethaancoating en robuuste bovenlagen: de luxueuze Livyn vinyl vloeren hebben alles in huis om een leven lang mee te gaan. Uw vloer beschermen is de specialiteit bij Quick-Step. Door al onze energie, know-how en toewijding te bundelen, kan Quick-Step u een Livyn luxevinylvloer bieden met minstens 20 jaar garantie. Zo wordt kwaliteit voor Quick-Step de basis van elke PVC laminaat vloer die zij maken.

Een duurzame bovenlaag en een ultrabeschermende polyurethaancoating: dat zijn de hoofdbestanddelen van al Quick-Step's Livyn luxevinylvloeren. Het zijn twee cruciale eigenschappen die Quick-Step's vinylvloeren perfect geschikt maken voor intensief gebruikte kamers en ruimtes als een woonkamer, keuken of hal. Livyn luxevinylvloeren zijn gemaakt uit hoogwaardige synthetische materialen. Daardoor zijn ze 100 % waterbestendig. En dat maakt hen natuurlijk de perfecte keuze voor je badkamer of keuken. De materialen die Quick-Step gebruikt om uw lijm PVC vloer te maken zijn volledig geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik. Daarom dempt uw Livyn vloer niet alleen het geluid van voetstappen maar voelt hij ook comfortabel aan, wat er op lopen heel aangenaam maakt. Vinylvloeren van de allerhoogste kwaliteit garanderen … dat doe je niet zomaar! In het Quick-Step onderzoekscentrum voert Quick-Step nauwgezet technische tests uit om te zien of de Quick-Step vloeren aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Alleen een vloer die de test in allerlei omstandigheden doorstaat, komt bij u thuis te liggen.

Het schoonmaken van uw vloer om zo nog langer te kunnen genieten van vinyl laminaat

Frequentie speelt een belangrijke rol in het bepalen van hoeveel water je mag gebruiken. Als u uw vloer herhaaldelijk blootstelt aan grote hoeveelheden water — van een open douche, bijvoorbeeld — dan kunnen de voegen en randen dit niet aan en bestaat de kans dat u uw vloer en ondervloer beschadigt. Zorg er bij het schoonmaken voor dat uw dweil niet drijfnat is om te voorkomen dat vocht door het vinyl van de vloerbekleding dringt. Kortom, gebruik uw vinyl vloer niet als zwembad en u heeft een nieuwe beste vriend voor uw keuken en/of badkamer.

De perfecte afwerking van uw Quick Step PVC vloer 

Alsof onze Quick-Step Livyn luxevinylvloeren nog niet genoeg in het oog springen, voegen we nog enkele opties toe om het plaatje compleet te maken. De details maken immers het verschil. Kies een passende plint of bijhorend afwerkingsprofiel en laat uw gasten versteld staan met een unieke look die u volledig op het lijf geschreven is. Livyn vinyl laminaat bestaat in zeer uiteenlopende kleuren en dessins, elk met hun eigen unieke en authentieke uitzicht. Van levensechte details tot verbluffende structuren en fascinerende kleurvariaties: met dit uitgebreide aanbod wordt uw favoriete vloer uitkiezen niet makkelijk! Livyn luxevinylvloeren zijn buitengewoon dun, waardoor ze perfect zijn voor vernieuwingen. U kunt ze gewoon bovenop reeds bestaande, egale vloerbekleding leggen.

Koop uw nieuwe Quick-Step vinyl laminaat nu online bij BRICOFLOR

Quick-Step werkt al jaren met de aller beste kwaliteit om hun beste producten voor de beste prijs aan te bieden. U kunt gebruik maken van de gratis sample service om kennis te maken met de kleur, het design en om de vloer in het echt aan te kunnen voelen. Aarzel niet om ons een email te sturen of om ons te bellen als u enige vragen heeft wat betreft de Quick Step PVC  laminaat. Ons team staat altijd klaar om u te helpen!

Plus icon lees meer