Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett iD Inspiration 70 - Lijmvinyl voor een uniek kamerontwerp

Als het om PVC vloeren gaat, zijn er maar een paar collecties die u de mogelijkheid bieden om de vorm, het formaat en het design van uw nieuwe vloer aan uw persoonlijke wensen aan te passen. De situatie is anders met het vinyl uit de Tarkett iD Inspiration 70 collectie. Het omvat een uitgebreide selectie vinylplanken en tegels in verschillende maten en ongeveer 100 verschillende ontwerpen in hout- en steenlooks.

Met de iD Inspiration 70 collectie realiseert Tarkett talloze mogelijkheden voor individualisering. Naast de verschillende ontwerpen kunt u kiezen uit een groot aantal formaten, van bijvoorbeeld 50 x 50 cm in tegelformaat tot 25 x 150 cm als planken. In harmonie met waardevolle technische kwaliteitskenmerken resulteert dit in de perfecte combinatie van design en techniek.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Lijmvinyl van Tarkett iD Inspiration 70 – Perfecte onwerpen voor de commerciële sector

Met het lijmvinyl uit de Tarkett iD Inspiration 70 collectie heeft u een enorm diverse keuze. Met in totaal 100 verschillende ontwerpen in verschillende hout-, steen- en grafische ontwerpen staat de hele interieurwereld voor u open. Naast klassieke vinylvloeren in steenlook, vindt u hier ook moderne vinylvloeren met betonlook, elegante marmerdecors en mediterrane designvloeren in travertijnlook. Daarnaast wacht u in deze collectie een breed scala aan tijdloze, moderne, stedelijke, eenvoudige, elegante en ongebruikelijke ontwerpen. Voor elke smaak en inrichtingsstijl is er een passende variant.

Ook qua kleur is er een grote diversiteit aan varianten in deze uitgebreide collectie. Naast lichte vinylvloeren in houtlook, zorgt donker eiken vinyl voor enkele rustieke en statige accenten. Stedelijk hout ziet eruit als een grijze vinylvloer in houtlook en is ideaal voor bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur. Modificaties zoals terrazzovinyl of groene en rode designbekleding ronden de uitgebreide selectie van de Tarkett iD Inspiration 70 collectie af.

Klassiek, natuurlijk en authentiek - Ervaar de kracht van de natuur met vinylvloeren van Tarkett

Een bijzonder hoogtepunt van de Tarkett iD Inspiration 70 collectie is de authentieke verscheidenheid aan decors. De collectie is onderverdeeld in drie series: Authentics, Naturals en Classics. Hiermee kunt u digitaal geprinte decors verwachten die indruk maken door hun ultrarealisme. Met deze vinylvloer heeft Tarkett zich tot taak gesteld om de kracht van de natuur op een bijzonder esthetische manier in beeld te brengen. Het resultaat is een heel bijzonder product, want de veelzijdige vinylvloer inspireert met natuurlijke ontwerpen.

De Naturals serie maakt indruk met ontwerpen die eruitzien zoals de natuur het bedoeld heeft. Hier worden de designvloeren met een complex drukproces in een bijzonder hoge resolutie geproduceerd. Zorgvuldig geselecteerde materialen worden gedrukt als sjablonen om texturen en korrels op een bijzonder natuurlijke manier weer te geven. Bovendien herhaalt het ontwerp zich pas vanaf 12 vierkante meter, iets dat de natuurlijke uitstraling erg ondersteunt.

De gerenommeerde fabrikant volgt het principe dat de schoonheid van de natuur kan bijdragen aan het verbeteren van de leefbaarheid in stedelijke ruimtes. Houtsoorten zoals iep, eiken en kastanje, maar ook een elegante PVC vloer in notenlook en aantrekkelijke steendecors nodigen uit tot het creëren van een individuele feelgood sfeer.

Een slijtvaste vloer die tegen veel stress bestand is - Tarkett lijm PVC

Vinylvloeren om te verlijmen zijn er in veel verschillende uitvoeringen, voor woon- en projectruimtes, maar ook voor industrieel gebruik. Maar niet veel collecties kunnen in al deze toepassingsgebieden worden gebruikt. De vloeren uit de iD Inspiration 70 collectie van Tarkett kunnen dit echter wel. Dit komt met name door zijn bijzonder dikke slijtlaag van 0,7 mm. Door de robuuste opbouw is de collectie geschikt voor de gebruiksklassen 23, 34 en 43. Dit maakt de vinylvloer van Tarkett geschikt voor drukbezochte woon-, commerciële en zelfs industriële ruimtes.

Dit resulteert in oneindige toepassingsgebieden. Naast klassiek gebruik in huizen, zoals in woonkamers, slaapkamers en eetkamers, kunnen de vloeren uit de Tarkett iD Inspiration 70 collectie ook worden gelegd in galerijen, hotels, winkels, bejaardentehuizen en beursgebouwen. Met een totale dikte van 2,5 mm is het lijmvinyl van Tarkett erg slijtvast en tegelijkertijd zeer renovatievriendelijk.

Design en kwaliteit gaan hand in hand met de Tarkett iD Inspiration 70 collectie

De Duitse vinylvloeren uit de iD Inspiration 70 collectie hebben tal van technische kwaliteitskenmerken die het dagelijks leven veiliger maken. Naast eigenschappen zoals het brandgedrag van Bfl-s1, waardoor de vloer nauwelijks ontvlambaar is, heeft de collectie andere eersteklas kwaliteitskenmerken, zoals het slijtgedrag van T, de lichtechtheid van klasse ≥ 6 en, afhankelijk van het ontwerp, een slipweerstand van R9 of R10. Daarnaast is de designvloer voorzien van tal van features die hem bijna universeel inzetbaar maken.

Deze omvatten bijvoorbeeld de geschiktheid voor stoelwielen en geschiktheid voor gebruik boven warmwater-vloerverwarmingen tot 27°C. Bovendien kunnen zelfs poten van zware meubels het oppervlak niet beschadigen. Door Tektanium-PU compensatie is de vloer bijzonder beschermd tegen krassen, slijtage en vlekken.

Daarnaast ondersteunt de ultramatte afwerking de authentieke uitstraling. Door de goede bestendigheid tegen chemicaliën zijn de vinylvloeren van Tarkett eenvoudig te reinigen met huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Het wordt gekenmerkt door talrijke technische kwaliteitskenmerken die hand in hand gaan. Een ander hoogtepunt is de goede productiemethode, aangezien de vinylvloeren zo milieuvriendelijk mogelijk, ftaalatvrij, met inkten op waterbasis en met een grote hoeveelheid gerecycled materiaal zijn gemaakt.

Een vloer voor de lange termijn – Lijm PVC

Vinylvloeren zijn op de markt verkrijgbaar in verschillende legsystemen. De verlijmingsvariant is bijzonder geschikt voor permanent gebruik in intensief gebruikte ruimtes. De installatie wordt uitgevoerd door de vloerbedekking permanent met de ondervloer te verbinden door het gebruik van een speciale lijm.

Om de Tarkett iD Inspiration 70 designvloer te verlijmen, moet de ondervloer goed voorbereid worden voordat u gaat beginnen met de installatie. Hiervoor moeten oneffenheden geëgaliseerd worden en moet vuil en vet verwijderd worden. Zodra de ondervloer goed voorbereid is, kunt u de lijm verdelen in de ruimte waar de vloer vervolgens gelegd moet worden. Zodra de ruimte bekleed is en het lijm volledig opgedroogd is wordt de vloerbedekking permanent aan de ondervloer gehecht en is de renovatie voltooid. Meubels en dergelijke kunnen na het drogen weer naar binnen. Indien correct geïnstalleerd is de zelfklevende vinylvloer uit de iD Inspiration 70 collectie zelfs bestand tegen het meest veeleisende gebruik en is het een trouwe dagelijkse metgezel, ongeacht uw situatie. De volgende renovatie zal pas over enkele decennia plaats hoeven te vinden.

Koop uw nieuwe vloer uit de Tarkett iD Inspiration 70 collectie veilig en vertrouwd bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Of u nu de voorkeur geeft aan een vinylvloer met een hout- of betonlook: met de Tarkett iD Inspiration 70 collectie vindt u iets voor u. De talloze variaties van de collectie laten niets te wensen over en zorgen ervoor dat voor elk gebied een passende oplossing beschikbaar is. Laat u inspireren door de verschillende designs en creëer een unieke feel-good sfeer in uw kamers!

Bestel eenvoudig online en profiteer bij ons van een unieke winkelervaring. Maak gebruik van onze gratis sample service als u de look en feel van de vinylvloeren beter wilt bekijken. Per sample bestelling kunt u tot wel 8 samples bestellen om zo verschillende vloeren goed te kunnen vergelijken. Onze beste prijs garantie zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs krijgt en indien u een grote renovatie van plan bent kunt u ook nog een individuele offerte opvragen. Wellicht kunnen we u qua prijs nog iets meer tegemoet komen.

Hiervoor, of voor andere vragen of suggesties, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail of via ons contactformulier. Wij horen graag van u en adviseren u graag over alle aspecten van de vinylvloeren uit de Tarkett iD Inspiration 70 collectie!

+ lees meer