Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tarkett iD Inspiration 70 Lijm PVC Vloeren - het beste van twee werelden

De iD Inspiration collectie van Tarkett is er een van high-end PVC laminaat. Er zijn vrijwel oneindig veel design mogelijkheden in dit productgamma dankzij de grote keuze kleuren en texturen. Als u op zoek bent naar een ecologisch verantwoorde PVC laminaat vloeroplossing, die geen compromissen sluit op gebied van stijl of slijtvastheid, dan is Tarkett's iD Inspiration 70 de vloer die u zoekt.

Lees verder

Tarkett iD Inspiration 70

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De iD Inspiration 70 vloeren zijn van het dryback type, en is beschikbaar in planken/stroken, en tegels, afhankelijk van het dessin. De iD Inspiration 70 repliceerd moeiteloos het character van een houten of stenen vloer, is ontworpen met oog op de recentste trends, en gemaakt in Duitsland. Zo bent u ver van verzekerd dat u vele jaren plezier heeft van een lijm PVC vloeren design vloer van hoge kwaliteit. Voor de productie van de iD Inspiration 70 vloeren gebruikt Tarkett 50% natuurlijk materiaal en 48% gerecycled materiaal, en heeft het productieprocess geoptimaliseerd zodat de uitstoot van schadelijke stoffen tot een absoluut minimum berparkt blijft. De eindproducten zelf zijn voor de volle 100% recyclebaar. Omdat de vloerelementen een transparante slijtlaag van 0,7 mm dik hebben zijn ze slijtvast, en goed beschermd tegen krassen, deuken, en schuren. Daar bovenop zit nog een TopClean XP PUR oppervlaktebehandeling die er voor zorgd dat een Tarkett iD Inspiration 70 vloer bovendien ook makkelijk schoon te maken is en weinig tot geen onderhoud vereist.

Tarkett iD Inspiration 70: Europees design en Duitse productie

Tarkett's iD Inspiration is ontworpen door Tarkett's inhuis team van knappe koppen, en is gebaseerd op de noden en wensen van klanten, en de nieuwste trends in vloerontwerp, onderzocht door Tarkett Observer design studies. De planken en tegels zijn makkelijk te installeren, en vereisen weinig gereedschappen. Alle lijm PVC vloer vloerelementen worden gemaakt in Duitsland, zodat u elke dag kan genieten van de kennis en kunde, op gebied van industrie, die zich over de eeuwen heen heeft verenigd in Duitsland. Dankzij de 0,55 mm dikke slijtlaag en Tarkett's TopClean XP PUR oppervlaktebehandeling is een iD Inspiration 70 zeer slijtvast, bestand tegen krassen, deuken, en schuren, en makkelijk schoon te maken. Ook aan vermindering van het contactgeluid heeft Tarkett gedacht, waardoor voetstappen minder geluid maken, wat de rust in huis ten goede komt. Al deze uitstekende eigenschappen komen samen in één product, wat bovendien ook nog prachtig is om te zien.

Tarkett's iD Inspiration 70 collectie is economisch en ecologisch verantwoord

Tarkett maakt de iD Inspiration 70 collectie volgens hoge ecologische eisen, om de impact op de natuur tot een minimum te beperken. Bovendien zijn alle producten 100% recycleerbaar. Dankzij de lage VOS emissie blijft de kwaliteit van uw binnenlucht gewaarborgd. De iD Inspiration 70 lijm PVC vloeren zijn 100% recyclebaar aan het einde van hun gebruikscyclus, in Tarkett's eigen fabrieken. De TopClean XP PUR oppervlaktebehandeling maakt schoonmaken makkelijker, en er is minder schoonmaak middel nodig, hetgeen ook bijdraagt aan het minimaliseren van de ecologische impact, en de totale kostprijs over de gehele gebruikscyclus.

BRICOFLOR biedt de hoogste kwaliteit producten voor de laagste prijs

Als u op zoek bent naar een hoge kwaliteit PVC laminaat vloer, zoals de Tarkett iD Inspiration 70, zoek dan niet verder dan bricoflor.nl. Onze online shop elimineerd een hoop tussenpersonen, waardoor u de laagst mogelijke prijs betaald, zonder in te leveren op kwaliteit. BRICOFLOR heeft meer dan 40 jaar ervaring in de vloerindustrie, en weet dus welke producten het best passen bij u. Wees uitgenodigd onze catalogus te doorbladeren, om te kijken en vergelijken. Als de keuze te groot is, kan u altijd één of meerdere samples bestellen, om de best mogelijke indruk te krijgen van het product. De samples worden direct naar uw adres verscheept, zodat u kunt kiezen vanuit het comfort van uw woonkamer, zonder naar een overvolle winkel te hoeven gaan.