SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Quick-Step Plak PVC: Robuust en duurzaam voor elke belasting!

Wanneer je een vloer kiest, wil je dat deze bestand is tegen alle vormen van belasting. De fabrikant weet een unieke combi…

lees meer
1 - 17 van 17 Producten

Haal het beste uit uw vloer: Quick-Step Plak PVC

Elke vloerbedekking heeft zijn eigen voordelen. Terwijl klik PVC uitblinkt door zijn indrukwekkende dikte en Looselay PVC vooral geschikt is voor vaak veranderende ruimtes, kan de plak PVC van Quick-Step bijna alles aan! Deze elastische vloer collectie is een echte alleskunner. De unieke eigenschappen van het flexibele PVC gecombineerd met de uitstekende hechting van de lijm zorgen voor een stabiel en fraai product dat uw ruimte op de best mogelijke manier weet te bekleden.

Quick-Step plak PVC: De ideale keuze voor uw renovatieproject

Bent u op zoek naar een PVC vloer, maar twijfelt u welk product u moet kiezen? Plak PVC staat bekend als een uitstekende keuze voor renovatie, en terecht! De Plak vloeren van Quick-Step hebben een aanzienlijk lagere opbouwhoogte dan andere vloerbedekkingen. Met een dun materiaal van slechts 2,5 mm dikte hoeft u zich geen zorgen te maken over het schuren van deuren. Dit is vooral handig als u glazen deuren heeft! Bovendien voorkomt plak PVC eventuele struikelgevaar. De PVC laminaat creëert een vlakke ondergrond, wat ideaal is voor een barrièrevrij gebruik.

PVC plakvloeren: De krachtpatser onder de vloerbedekkingen

Iedereen kent het wel: een zware kast wordt verplaatst en de poten laten duidelijke afdrukken achter op de vloer. Drukplekken zijn meestal moeilijk tot niet te verwijderen en daarom nog frustrerender. U kunt deze lelijke sporen vermijden door gebruik te maken van een dunne vloerbedekking. Omdat een PVC plakvloer een bijzonder geringe opbouwhoogte heeft, bent u goed beschermd tegen zware belastingen.

Vooral in commerciële ruimtes is er vaak intensief gebruik en slijtage van de vloer. Deze moet dus constant grote belastingen kunnen weerstaan zonder er blijvend onder te lijden. Met de PVC plakvloeren van Quick-Step krijgt u een duurzame PVC vloeren die er zelfs na jarenlang gebruik nog als nieuw en vlak uitziet.

Quick-Step Plak PVC vloeren: Ontwerpvrijheid in Keuken en Badkamer

Met name in de keuken en badkamer kan het voorkomen dat er grote hoeveelheden water op de vloer terechtkomen en zich daar tot een klein plasje verzamelen. Bovendien heerst er in beide ruimtes vaak een verhoogde luchtvochtigheid, waardoor kwetsbare materialen zoals hout kunnen uitzetten. Met laminaat of dure parketvloeren kunt u in vochtige ruimtes al snel problemen krijgen en moet u deze kostbaar vervangen door een andere vloerbedekking. Als u nu denkt dat de enige optie voor deze ruimtes het leggen van koude stenen tegels is, dan heeft u het mis!

Met Quick-Step plak PVC vloeren kunt u eenvoudig natuurlijk ogende Plak PVC houtlook leggen in elke gewenste ruimte! Ongeacht welk decor u kiest, de PVC vloeren zijn volledig bestand tegen water en vocht dankzij hun kunststofcomponenten. Een omgevallen glas water of overlopend badwater vormen geen probleem meer voor uw vloer. Met PVC laminaat kunt u zelfs bij de grootste waterbelasting ontspannen achteroverleunen!

Warme voeten in elk seizoen: Plakvloeren als alternatief voor tegels

Als je ooit tegels in je gang of andere ruimtes hebt gelegd, ken je het probleem: 's ochtends door je eigen huis lopen zorgt voor kippenvel en ongemak. De koude stenen onder je voeten maken de ruimte ongezellig. Gelukkig is er een geweldig alternatief: de zachte designvloer van Quick-Step!

Met indrukwekkende warmtegeleidingswaarden past de PVC vloer zich heerlijk aan je voeten aan en creëert een luxueuze sfeer. Ook de installatie bovenop vloerverwarming is geen probleem. De vloer geeft de temperatuur op de best mogelijke manier door. Zo kun je zelfs in de winter gerust op blote voeten rondlopen, zonder dat je het koud krijgt.

Uitstekende akoestiek met Quick-Step plak PVC

Wilt u uw privacy terug en genieten van een rustige sfeer in uw huis? Een vloer met slechte akoestiek kan het hele loopervaring sterk beïnvloeden. Kies daarom voor de stille optie van Quick-Step! Onze Plak PVC vloeren bieden uitstekende akoestische eigenschappen die ervoor zorgen dat elke stap zo stil mogelijk is. Het geluid wordt eenvoudig geabsorbeerd en gedempt door de vloer, waardoor het vrijwel verdwijnt. Geniet van een aangename en geruisloze loopervaring, zowel voor u als voor uw buren.

Geef de laatste hand aan je interieur met Quick-Step

De keuze aan vloerbedekking is enorm. Wie op zoek is naar een natuurlijk decor, grijpt vaak naar parket, laminaat of tegels. Parket kan echter erg duur zijn, laminaat voldoet vaak niet aan de gewenste kwaliteitseisen en tegels zijn zwaar en onhandig. Een PVC vloer biedt een uitstekend alternatief, want deze elastische vloer is een ware kameleon. De typische structuren van hout en steen kunnen dankzij geavanceerde druktechnieken nauwkeurig worden nagebootst. De praktische Plak PVC installatiemethode zorgt steeds vaker voor verwarring.

Decors zoals Quick-Step Livyn Balance Glue Plus in "BAGP40018 Drijfhout Eik Beige" creëren met hun lichte beige tinten een sfeervolle ambiance. De zachte kleur in combinatie met de subtiele nerf past goed bij elk type interieurconcept. Het ontwerp is een tijdloze klassieker die een harmonieuze verbinding aangaat met verschillende meubelstijlen.

Voor spannende effecten kunt u kiezen voor Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus in "AMGP40035 Leisteen Zwart". Het donkergrijs komt vooral goed tot zijn recht bij lichte meubels die een smaakvol contrast vormen met de rustieke PVC vloer. Interieurtrends zoals de moderne industriële look laten zich uitstekend combineren met deze donkere plak PVC steenlook.

Creëer een nieuwe ruimtelijke ervaring en stem uw vloerbedekking af op uw individuele wensen. Met het enorme assortiment Plak PVC vloeren van Quick-Step kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en uzelf en uw interieur telkens opnieuw uitvinden.

Voor elke ruimte de juiste PVC vloer: De Quick-Step collecties

Om elke ruimte te voorzien van een vloer die perfect past bij de specifieke omstandigheden, biedt Quick-Step verschillende collecties aan. De Quick-Step Livyn Ambient Glue Plus collectie biedt een prachtige selectie aan steendecors. De PVC plaktegels met verschillende tinten zijn slechts 2,5 mm dik en hebben een moderne v-groef.

Het leggen over vloerverwarming is geen probleem en zorgt het hele jaar door voor aangenaam warme voeten. Met de klasse 33 classificatie bieden deze vloeren uitstekende grip en hoogste duurzaamheid, zelfs in drukbezochte commerciële ruimtes. Zo kunt u deze indrukwekkende Plak PVC vloeren ook in uw café of restaurant gebruiken. Natuurlijk is deze PVC vloer ook geschikt voor de woongedeeltes. Van hal tot woonkamer, u kunt de vloer in alle ruimtes gebruiken. Dankzij de geïntegreerde Scratch- en Stain Guard coating profiteert u ook van eenvoudig schoonmaken en een blijvend mooi decorbeeld.

De Quick-Step Livyn Balance Glue Plus collectie overtuigt ook met een lage opbouwhoogte, waardoor deze verlijmde vinyl vloer ideaal is voor renovaties. De subtiele v-groef maakt het totaalplaatje van deze authentieke PVC laminaat compleet en zorgt voor een uitstekend en hoogwaardig design in elke ruimte. Bestand tegen vloerverwarming en water, zijn er geen grenzen aan de installatiemogelijkheden.

U kunt de PVC plakvloer in elke ruimte gebruiken zonder rekening te hoeven houden met speciale omstandigheden! De klasse 33 certificering getuigt van de duurzaamheid van deze verlijmde PVC vloer, zelfs in zware omstandigheden. Ook bij de Quick-Step Livyn Balance Glue Plus collectie is de revolutionaire Scratch-and Stain Guard technologie van de bekende fabrikant inbegrepen, zodat u hier ook kunt genieten van een onderhoudsvriendelijke en langdurig onbeschadigde vloer!

Quick-Step plak PVC: Veelzijdige vloeren voordelig te koop bij BRICOFLOR!

Kunt u gewoon niet genoeg krijgen van de voordelen van Quick-Step plak PVC vloeren? Haal dan eenvoudig de veelzijdige pvc vloeren naar uw huis! Met slechts een paar klikken kunt u uw droomvloer ontdekken in onze online winkel van BRICOFLOR, waar u lange tijd plezier van zult hebben.

Voor een uitgebreidere advies kunt u altijd contact opnemen met een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers. Via e-mail, telefoon of ons contactformulier staan wij aan uw zijde en ondersteunen wij u bij uw renovatieproject. Als u een groter oppervlak met Quick-Step plak PVC wilt bedekken, kunnen wij u graag een persoonlijke offerte aanbieden, altijd met onze beste prijsgarantie! Maak gebruik van het enorme assortiment en bestel nu uw favoriet bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer