Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett PVC vloeren – de grote selectie van vinyl

De vloeren van Tarkett bieden een grote verscheidenheid aan. De uitgebreide reeks van PVC vloeren hebben een aantrekkelijk uiterlijk wat bij ieder renovatieproject en elke stijl inrichting past. Geen zorgen, door de verschillende gebruiksklasses is het mogelijk om in iedere omgeving geplaatst te worden. Of het nu in een privé omgeving is of in een commerciële ruimte. Er zijn hierdoor talloze mogelijkheden uit voortgegroeid.

Geen filters geselecteerd
€ 25,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 32,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 34,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Met meer dan 130 jaar ervaring is Tarkett een wereldwijde leider van innovatieve en duurzame vloeren en sport ondergrond oplossingen. Vloeren bedekken de hele wereld, iedere ruimte waar men zich begeeft, vloeren bieden inspiratie, comfort, veiligheid, beschermen de gezondheid en het welzijn en helpen hierdoor mensen beter en blijer te laten leven. Tarkett heeft zich daarom ook naar een leiderschap gewerkt wat betreft duurzaamheid.

Tarkett Vinyl Design vloeren – Functioneel, ecologisch en nog veel meer

Als een van de meeste vloeroplossingen zijn de vloeren van Tarkett uitgerust met vele nuttige facetten. Door deze tientallen jaren ervaring, zijn daarbij ook de Tarkett vloeren uitgerust met talrijke functionele en ecologische voordelen waar u nu van kunt profiteren. De verscheidenheid van deze voordelen is nauwelijks te beschrijven en varieert van product tot product. Enkele voordelen zijn bij ieder product aanwezig:

Veelzijdig inzetbaar – voor ieder gebied is er een overeenkomende Tarkett PVC vloer

Het brede bereik van Tarkett vloeren zorgt ervoor dat voor ieder gebied er een vloer is die erbij past. Ongeacht u nu op zoek bent naar een design vloer voor uw privé kamer of het nodig hebt in een commerciële ruimte of in de industrie, Tarkett heeft het allemaal! U vindt de verschillende gebruiksklasses in de catalogus, met klasse 23 als een echte privé vloer. Daarnaast kunt u de commerciële vloeren met de klasses 31-34 in iedere winkel gebruiken.

Tenslotte zijn er ook nog de klasses vanaf 41, die worden gebruikt in de industriele sector, alhoewel deze ook kunnen worden gebruikt in de privé en commerciële sector. Het resultaat hiervan is dat er veel verschillende mogelijkheden voordoen voor het toepassen van Tarkett PVC vloeren.

Tarkett vinyl: Eenvoudig te reinigen en duurzaam

PVC laminaat heeft enkele voordelen ten opzichte van andere bevloering materialen. De voor de hand liggende voordelen van optische functies van vinyl, samengaand met de duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen, zijn bij iedere vloer van Tarkett toepasselijk. U kunt hierbij de PVC vloeren droog én/of nat schoonmaken, dit heeft geen effect op de vloer. Door de stevige materialen is het onderhoud en het schoonmaken kinderspel.

De technische eigenschappen zijn ook noemenswaardig, want deze pvc vloeren zijn slijtvast, voornamelijk door de bovenste laag, die ervoor zorgt dat de vloer goed blijft. Dit maken de Tarkett PVC vloeren een loyaal metgezel.

Veiligheid boven alles – ook bij Tarkett PVC laminaat

Het bedrijf Tarkett hecht veel waarde aan de kwaliteit van het leven van haar klanten. Natuurlijk bevatten deze PVC vloeren een bepaald aspect van veiligheid zodat u ervoor kunt zorgen dat deze nieuw vinyl vloer niemand schaadt. Een goed voorbeeld hiervan is dat de PVC vloeren in geval van brand vertragend werken. Gecertificeerd met beschermingsgraad van BFL-s1 of CFL-s1 is de vloer bedekt met een brandvertrager.

Het risico op uitglijden op gladde vloeren wordt opgenomen door de DS slip remmingen. De vinyl vloeren voorkomen dus ongevallen en schade. Met deze en vele andere technische kwaliteitskenmerken leveren Tarkett een waardevolle bijdrage aan de veiligheid in het gebouw.

Een blik werpen op de Tarkett collecties bij BRICOFLOR is altijd de moeite waard!

Op zoek naar een nieuwe vloerbedekking is met de duurzaam Tarkett vinyl vloeren altijd de moeite waard bij BRICOFLOR. Een grote selectie van de huidige collecties, ontelbare ontwerpen en voor de beste kwaliteit kunt u vinden bij ons! Naast klassieke ontwerpen in steen en hout decors, zijn de innovatieve bovenste oppervlakte ontwerpen ook een blik waardig, in de textielontwerp, op de stedelijke concrete patronen en nog veel meer.

Laat u verrassen en verleiden door de verschillende kwaliteiten van Tarkett wat betreft nieuwe interieur creaties en krijg het beste uit uw kamers. In het volgende deel worden een aantal selecties genoemd die u niet moet missen!

De pure inspiratie bron: Tarkett iD Inspiration Click

Een bron van inspiratie als u kijkt naar de kwaliteit van Tarkett iD Inspiration Click. Door een breed scala van realistische natuurlijke hout decoren geeft dit type haar publiek een precies beeld van hoe veelzijdig hout kan worden. Deze variëteit geeft een preciezer perspectief voor nieuwe of het remodelleren van kamers en geven prikkels om creatief te doen. Met hout decoren, zoals bij Tarkett iD Inspiration Click in de kleur “Antik Oak Dark Grey” zal u een goed idee geven van de hoge kwaliteit. Tegenwoordig is Tarkett trouw aan detail en vooral bezig met de realistische natuur kant van vinyl.

De rustiek bruin grijze woordgrain stedelijke charme kunt u in iedere kamer combineren met alle stijlen van de moderne inrichting. Een realistisch beeld van de kamer, met vloeren van de maat 122 x 20, die nauwelijks te onderscheiden zijn van echte houten bodems. De Tarkett iDInspiration Click vloeren zijn technisch in de eerste klasse te vinden. Hierbij is de perfecte maat met name van de meest veeleisende vloeren ook duurzaam, dat gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken is.

Tarkett iD Inspiration Loose Lay – De snel verplaatste en mooie PVC laminaat inspiratie

Als complement op de Tarkett iD Inspiration Click collectie, vindt u in de online shop van BRICOFLOR ook de Tarkett iD Inspiration Loose Lay collectie, het losse alternatief met deze eigenschappen. Ieder persoon, die van snel en eenvoudig houdt, beheert zich van een gebruikelijke verscheidenheid van Tarkett decor. De bekleding kan tot drie keer sneller worden geïnstalleerd vergeleken met andere vloeroplossingen, dit is ideaal voor klein of vaak veranderende oppervlakken in vrijwel elke afdeling.

Met talrijke ontwerpen in hout en minerale optica, bestrijkt de kwaliteit een breed scala aan design. Dus bijvoorbeeld, er zijn klassieke eiken decoren die ieder kamer in een klassiek, elegant en op het moment lichte inspiratie zal laten opdoen. Maar ook de Tarkett Inspiration Loose Lay “Beton Black”, waardoor u zich in een donker mineral stedelijk decor begeeft, voldoet aan huidige interieur trends en onderscheidt zich als een echte eye-catcher. Laat u door deze selectie inspireren en laat uw renovatie projecten een nieuw ontwerp element krijgen door deze collecties.

Tarkett Vinyl vloeren – Hiermee wordt u de koning van de klusjesmannen!

In het BRICOFLOR Tarkett assortiment vindt u niet alleen vinyl vloeren voor ieder wat wils, maar ook voor elke vaardigheid. U vindt hier niet alleen het klassieke PVC laminaat met lijm en kliksysteem, echter zijn er ook de zelfklevende en los leg varianten. Het is natuurlijk ook te verkrijgen in vinyl tegels. Deze keuzes is nog het moeilijkste voor uw renovatieproject. Dankzij deze keuzes is het beschikbaar voor elke type renovatie, van de professional voor u, een overeenkomend vinyl. Met een beetje behendigheid kunt u snel een nieuwe look geven aan uw kamers en er snel van genieten. Maak kennenis met de varianten van installatie van Tarkett!

De klassieker – Tarkett vinyl vloeren om vast te lijmen

Tarkett PVC laminaat om vast te lijmen wordt gedaan door een speciale lijm op de desbetreffende ondervloer toe te passen. Hier moet men wel eerst de ondervloer schoonmaken, zodat er geen onzuiverheden op liggen, waardoor de vloer zonder oneffenheden kan worden gelegd. Dit zorgt ook voor een betere pasvorm en blijft het permanent liggen.

De lijm kan dan worden toegepast op de ondervloer, in dit zelfklevende bed, kunt u de Tarket planken of tegels neerleggen. De legwijze is bumper aan bumper. Het zelfklevende bed bevestigt de tegels of planken aan de grond waardoor niets, na het drogen van de lijm, onder het PVC laminaat uitglijden kan.

De klik methode - Klik vóór klik een nieuwe vloerbedekking

Heeft het bij u al geklikt? Nee? Dan heeft u waarschijnlijk nog nooit een PVC klik laminaat gehad. Deze variant van installatiewijze is zeer eenvoudig. Alles wat u hoeft te doen is de ondervloer klaar te maken, daarna het moet u de afmetingen weten van de kamer en klikt u de messing en groef in de tegel goed in elkaar. Dit levert een klikkend geluid op, waardoor u zeker weet dat de renovatie bijna is voltooid. Het toepassen van de elementen zorgt voor een geheel resultaat in een gesloten-vloer concept, dat u uitdaagt om op te staan bij het dagelijks leven.

De eenvoudigste methode – Los leg Tarkett vinyl

Los leg of loose-lay vinyl is het meest eenvoudige van deze vier installatiemethoden. Naast de algemene voorbereidingsmaatregelen, moet de PVC vloer worden aangepast aan de afmetingen van de kamer. Dit betekent dat, aan de randen of aan de muren, er wat moet worden gesneden waardoor het wel allemaal past. Daarna kunnen de vloeren bumper aan bumper worden gelegd en dat zorgt voor een gesloten oppervlak.

Dan is het renovatieproject eenvoudig afgerond. Het hoge gewicht wat op de vloeren worden geplaatst, zorgen ervoor dat de tegels blijven liggen zónder lijm of soortgelijke stoffen.

De perfecte mix – Zelfklevend PVC laminaat van Tarkett

Met de Tarkett Starfloor collectie vind u in de online shop van BRICOFLOR een zelfklevend vinyl-alternatief. Deze variant combineert de duurzaamheid van de lijm met de praktijk van een zeer eenvoudige installatie. Om dit te doen zijn de planken of tegels uit vinyl, met een onderlaag met een laagje lijm voorzien, die voor plaatsing beschermd wordt door een folie. Dus, u kunt gemakkelijk een vloer plaatsen met deze zelfklevende variant. U hoeft bij plaatsing, alleen de folie ervan af te halen, om zo de definitieve plaatsing te garanderen.

Tarkett PVC laminaat of vinyl tegels – Altijd de juiste keuze

Tarkett vinyl is niet alleen mooi om naar te kijken, maar tegelijkertijd ook een robuuste en ware eeuwige favoriet op de PVC laminaat-markt. De volledige collecite van Tarkett vindt u bij ons in de Bricoflor online-shop, laat de kans niet gaan om dé vloer voor uw renovatieproject te vinden. Wij bieden u altijd de beste prijsgarantie met daarnaast ook een gratis sample-service. U kunt daarmee echt ervaren hoe het eruitziet. Als u uw keuze heeft gemaakt, dan is een van onze vakkundige collega’s klaar om u te helpen, hierbij maken wij ook een persoonlijke prijsofferte. Aarzel dan niet langer en bestel bij Bricoflor.

+ lees meer