SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Senso Natuur Vintage Stijl "0018 Noyer Natuur"Image maximise icon
Senso Natuur Vintage Stijl "0018 Noyer Natuur"Image maximise icon
Senso Natuur Vintage Stijl "0018 Noyer Natuur"Image maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 42 keer gekocht in de laatste 4 weken.

(6)
  • Tijdloze houtontwerpen
  • Authentieke uitstraling
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Antistatische eigenschappen
€ 20,50per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

4-6 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 42 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Senso Natuur Vintage Stijl "0018 Noyer Natuur"

Natuurlijkheid maakt gelukkig, natuurlijkheid is tijdloos! Breng tijdloze, natuurlijke elegantie in uw leefruimtes met de PVC vloeren van de Senso Natural Vintage Style collectie van Gerflor. De selectie omvat zorgvuldig gekozen PVC vloer houtlook, variërend van lichte gebleekte houtsoorten tot mediumbruine, rustieke houtoptieken. De geselecteerde ontwerpen kunnen gecombineerd worden met een verscheidenheid aan interieurstijlen en hebben een tijdloos moderne uitstraling. De textuur van de vloer is geïnspireerd op echt hout en zorgt voor een aangenaam loopgevoel dat u niet wilt missen.

De zelfklevende PVC vloer van Gerflor Senso Natural Vintage Style maakt een installatie zonder het gebruik van lijm mogelijk. Alleen de ondergrond moet worden voorbereid en de planken moeten worden aangepast aan de ruimtematen voor renovatie. Zo slaagt u in een handomdraai bij het renoveren van uw huis. Technisch gezien overtuigt het zelfklevende PVC van Gerflor Senso Natural met tal van technische kwaliteitskenmerken en certificeringen die het leven op deze vloer bijzonder aangenaam maken. Met een renovatievriendelijke totale dikte van 2,00 mm zijn de planken (afhankelijk van de kleur) verkrijgbaar in de afmetingen 91,4 x 15,2 cm of 91,4 x 18,4 cm. Het PVC van Gerflor Senso Natural heeft een brandclassificatie van Bfl-s1 en is dus moeilijk ontvlambaar. Senso Natural staat voor duurzaamheid: de vloer is 100% recyclebaar, waardoor Gerflor PVC een milieuvriendelijke metgezel is op weg naar een gegarandeerde toekomst.

Technische details
Arrow icon