Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Senso Zelfklevend Premium - Zelfklevende planken met een realistisch ontwerp

De nieuwe generatie zelfklevende vloeren van Gerflor zijn ideaal als u op zoek bent naar een kwaliteit vloer die van alle gemakken is voorzien. Deze vloeren zijn zowel in hout als steen motief beschikbaar en hebben een realistische structuur. Het grote voordeel van deze vloeren is het gebruiksgemak. De Gerflor Senso Zelfklevend Premium is gemakkelijk schoon te maken en kan tegen een stootje. 

Geen filters geselecteerd
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 22,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Individuele ontwerpen met de twee formaten van de gerflor-designvloer

Als u uw vier muren een persoonlijk tintje wilt geven, biedt de design vloer van Gerflor u een uitstekende gelegenheid om dat te doen. Het is niet alleen beschikbaar in de vorm van een plank van 18,1 x 121,9 cm, maar bevat ook enkele decors in het vierkante formaat 61 x 61 cm. Zo kunt u de vloer kiezen die past bij de grootte van uw kamers en zelfs unieke patronen creëren door de verschillende ontwerpen te combineren.

De collectie bevat authentieke hout- en tegel-look decors, waarvan sommige verfijnd zijn met een luxueus barokmotief. Omdat het productassortiment zich richt op medium bruine en grijze tinten, kunt u de panelen eenvoudig combineren met verschillende kleuren. De vloer kan worden gebruikt om zowel een rustieke als een klassiek elegante uitstraling te creëren, zodat u niet hoeft in te leveren op het interieur.

Bestendige designvloeren uit Frankrijk

Deze vloeren zijn niet alleen ontworpen door een Frans bedrijf, maar wordt ook rechtstreeks in Frankrijk geproduceerd. Dit weerspiegelt de hoge kwaliteitsnormen die Gerflor met haar producten nastreeft. Dit komt ook tot uiting in de service class 31 award, waarmee u de designvloer flexibel kunt gebruiken binnen uw vier muren. U kunt het niet alleen gebruiken voor het inrichten van licht gebruikte kamers zoals slaapkamers of gastenkamers, maar ook voor veelgebruikte ruimtes zoals de gang. Het kan ook worden gebruikt in badkamers en keukens, omdat de designvloer bestand is tegen vocht. Dankzij het antislipoppervlak wordt het risico op uitglijden bij het betreden van de panelen tot een minimum beperkt.

Bovendien voorkomt de antistatische afwerking de opbouw van elektrische ladingen, waardoor uw computerapparatuur wordt beschermd tegen mogelijke schade. De esthetische decors van de collectie kunnen ook in de commerciële sector worden gebruikt. De installatie in verkeersluwe ruimtes zoals hotelkamers is geen probleem en opent voor u extra mogelijkheden bij het gebruik van de hoogwaardige vloeren.

Duurzaam dankzij fantastische technische kenmerken

De 12 jaar fabrieksgarantie voor privégebruik laat ook zien dat Gerflor vinyl een uitstekende kwaliteit scoort. De vloer heeft zijn lange levensduur onder andere te danken aan zijn lage brandbaarheid, wat wordt bevestigd door de indeling in de brandbeveiligingsklasse Bfl-s1. Het wordt ook gekenmerkt door zijn goede lichtechtheid, die het verbleken van kleuren tegengaat. Tot slot zorgt de speciale PUR+ oppervlaktecoating ervoor dat de panelen een fijn figuur snijden zonder dat ze veel onderhoud nodig hebben. De coating maakt ze vuilafstotend, zodat regelmatig schoonmaken met een stofzuiger in de meeste gevallen volledig voldoende is.

Zeer eenvoudige installatie met zelfklevende vinylvloer

Als u de renovatie zelf wilt doen, is de collectie een uitstekende keuze. Het zelfklevende vinyl is ideaal voor doe-het-zelvers en vereist geen uitgebreide voorkennis van de installatie. Laat de panelen eerst 48 uur acclimatiseren en controleer de ondervloer op oneffenheden. Voor het beste resultaat raadt de fabrikant u aan om een eigen primer te gebruiken, die op alle bestaande vloeren moet worden aangebracht. Afhankelijk van de grootte van de bestaande voegen en hoogteverschillen dient u deze te egaliseren met een egalisatiemiddel voordat u de vloer aanbrengt.

Als alle voorbereidingen zijn getroffen, kunt u verder gaan met de installatie. Hiervoor verwijdert u gewoon de beschermfolie op de achterkant van de panelen, plaatst u de planken of tegels en drukt u ze lichtjes naar beneden. Op deze manier kunt u geleidelijk aan de hele kamer vullen. Dankzij de geschiktheid voor vloerverwarming kunt u de zelklevende vloer gebruiken in combinatie met warmwater-vloerverwarming. Dit verwarmt de panelen zonder ze te beschadigen en zorgt voor een aangename temperatuur in uw huis.

Ontdek gerflor senso zelfklevend premium nu bij bricoflor!

Wilt u de uitstekende eigenschappen van Gerflor Senso zelfklevende Premium voor uw huis veiligstellen? Bestel dan gemakkelijk uw persoonlijke favoriet bij Bricoflor, de grootste online winkel voor wanden en vloeren in Europa, en profiteer van onze beste prijsgarantie. Als u het moeilijk vindt om een decor te kiezen, kunt u gebruik maken van onze sample service. Zo kunt u voor maximaal acht ontwerpen praktische samples aanvragen, die u nader kunt bestuderen. Voor grote bestelhoeveelheden kunt u ook een individuele offerte van ons ontvangen. Neem gemakkelijk contact met ons op via telefoon, e-mail of via ons contactformulier. 

+ lees meer