PVC kliklaminaat van Tarkett: hoge kwaliteit en makkelijke installatie

Er zijn vele verschillende fabrikanten en modellen lees meer

1 - 20 z 169 Producent

Kwaliteit en gemak staan vooraan bij Tarkett. Dankzij het kliksysteem is de installatie van een nieuwe Tarkett vloer makkelijk en snel. Zo makkelijk, dat zelfs zonder ervaring een vloer makkelijk te installeren is. De kwaliteit en gemak hebben ook bijgedragen aan de groei van Tarkett in Europa. Het vinden van een juiste vloer voor de ruimte is een mooi avontuur. Het hangt allemaal af van uw stijl en wat u met de ruimte wilt doen. Ook het gebruikscomfort en installatiegemak zijn belangrijke punten om te overwegen in het aanschaffen van een vloer. 

De betrouwbare kwaliteit van Tarkett klik vinyl

Tarkett is Europees marktleider op gebied van PVC laminaat, conventioneel laminaat en parket, linoleum- en sportvloeren. En dat kan niet zonder een breed gamma hoogwaardige producten te leveren die in vele sectoren toegepast kunnen worden. En dat ziet u ook in de producten voor de consument direct terug. Er zijn in de diverse collecties vele mogelijke keuzes qua visueel design, zodat u precies kan kiezen wat er het beste in uw ruimte en decoratieve visie past. Laat u overtuigen door de Starfloor Klik 30 en Klik 50 collecties.

Tarkett Starfloor Klik 30: de eeuwig favoriete klik PVC vloer voor de woonkamer

De Starfloor Klik 30 heeft zich ontwikkeld tot een echte blijver. Geschikt voor woonruimtes met veel voetverkeer, aangetoond door de slijtklasse van 23/31, kan deze PVC kliklaminaat vloer geïnstalleerd worden in vele verschillende ruimtes. Dit komt mede door de weldoordachte constructie: de vloerelementen zijn 4 mm dik, waarvan 0,3 mm de slijtlaag is. Daardoor blijft uw nieuwe vloer er lang als nieuw uit zien. Tarkett geeft dan ook een gulle 15 jaar garantie op al haar Starfloor vloeren. Maar dat is niet alles, want dankzij de PUR oppervlaktebehandeling is een Starfloor klik vinyl vloer niet alleen uiterst goed bestand tegen krassen, schuren, en deuken, maar is ook zeer makkelijk schoon te maken. Vuil heeft geen grip en regelmatig vegen of stofzuigen is ruim voldoende. En voor volhardende vlekken zijn gewone huis-tuin-en-keukenmiddelen adequaat. Maar niet alleen uw ruimte heeft baat bij een Tarkett Starfloor vloer; ook het milieu zal u dankbaar zijn voor deze keuze van PVC klik vloeren. Klimaatbeleid is namelijk een belangrijk aspect van waarom een Tarket vloer een goede keuze is. De vloeren zijn allemaal gemaakt zonder ftalaten én 100% recycleerbaar.

Comfort en kracht in één product: Tarkett Starfloor Klik 50 vinyl laminaat

Het klik vinyl in de Starfloor Klik 50 collectie combineert aangenaam comfort met brute kracht: deze PVC klik vloer is niet alleen geschikt voor residentiële toepassingen, ook commerciële toepassingen zijn geen probleem. (Klasse 23/32) Dat is dankzij de extra dikke, 0,5 mm slijtlaag waar nog eens een PUR oppervlaktebehandeling bovenop komt. Dubbel op? Misschien, maar het zorg er wél voor dat een Starfloor Klik 50 vloer bij uitstek geschikt is voor intensief thuisgebruik en gemiddeld commercieel gebruik. Denk aan winkels, kantoren, en cafés. Ook de hoge weerstand tegen chemicaliën is noemenswaardig. Zelfs de meest agressieve huis-tuin-en-keukenmiddelen maken geen kans het prachtige design van uw Starfloor vinyl laminaat aan te tasten. Maar uitstekende technische eigenschappen is natuurlijk niet het enige wat de Starfloor Klik 50 collectie te bieden heeft. Ieder van de 24 designs heeft een uitgesproken character, die een eigen stempel drukt op de sfeer in uw ruimte. Zoekt u een helder, vrolijk design? Kijk eens bij “Beech Natural”. Liever een sobere, moderne sfeer? Dan is “Slate Anthracite” misschien wat u zoekt. Maar u kunt er vrijwel zeker van zijn dat één van de prachtige designs u zal aanspreken.

Een Tarkett klik PVC vloer in uw nieuwe ruimte, heeft het bij u al geklikt?

Het installeren van PVC laminaat is niet meer moeilijk, tijdrovend, en omslachtig. Tarkett heeft namelijk een simpel, intuïtief kliksysteem ontwikkeld wat niet alleen het proces simpeler maakt, maar ook een stuk minder langdurig. Het op maat maken, bijvoorbeeld, kan zonder zaag, verstekbak, en jaren ervaring. Een stanleymes is genoeg om de vloerpanelen perfect op maat te maken voor elke ruimte, hoe exotisch de vorm ook is, en extra lijm is niet nodig. Maak de ondervloer goed schoon, leg de mes-en-groef verbindingen goed ten opzichte van elkaar, en druk de vloerelementen aan. Een geruststellende “klik” verzekert u dat de verbinding goed is. Geen zagen, lijmen, of wachten. Want zodra de vloer op haar plaats ligt, kan ze in gebruik genomen worden.

Hoge kwaliteit, uitstekende prestaties van het klik vinyl van Tarkett

PVC kliklaminaat, en de producten van Tarkett in het bijzonder, heeft vele goede eigenschappen die het dagelijks leven makkelijker maken. Makkelijk schoon te maken, slipvast, brandwerend, slijtvast, ... De lijst lijkt wel eindeloos. Ook vloerverwarming en bureaustoelen zijn geen probleem. En dankzij de brede inzetbaarheid kunt u deze fantastische eigenschappen naar vrijwel elke ruimte halen. In huis en in commerciële toepassingen staat Tarkett PVC laminaat haar mannetje. Met al deze geweldige eigenschappen en spraakmakende designs is er bijna geen reden om níét een klik vinyl vloer te gebruiken voor uw nieuwe bouw, renovatie, of vernieuwingsproject.

Tarkett PVC kliklaminaat: natuurlijk makkelijk online te koop bij BRICOFLOR

BRICOFLOR heeft vele complete collecties vinyl laminaat in haar assortiment. Van Tarkett, maar ook van andere top fabrikanten en grote spelers op de vloerenmarkt. Laat u verbazen door de esthetische en technologische hoogstandjes in ons assortiment, door te bladeren door onze uitgebreide catalogus. Te veel keuze? Bestel een of meerdere gratis samples, om de producten eens in het echt te zien en te voelen. Of contacteer onze vakkundige klantenservice, via mail of telefoon, die voor u klaar staat met raad en daad. En vergeet vooral niet om bij grote bestellingen te vragen om een persoonlijke prijsopgave. Maar grote en kleine orders hebben één ding gemeen: u betaald gegarandeerd de laagste prijs van Nederland.

Plus icon lees meer