Fortelock Decor—aantrekkelijke pvc tegels voor een esthetische vloer

Fortelock staat voor praktische lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

PVC tegels in alle vormen en kleuren—de collectie in detail

Bij het kiezen van de juiste pvc tegels is het belangrijk om te weten waar de vloer gelegd wordt. De nadruk ligt dus vooral op de utiliteitsklasse, die u laat zien waar de vloer gelegd kan worden en waar het voor geschikt is.

Fortelock bedrijfsdecor—business elegance

Zoals de naam al doet vermoeden, is de zakelijke inrichting ideaal voor vaak bezochte plaatsen. Met de klasse 34 en 43 kunt u deze vloer bijna overal plaatsen. Gebruik het duurzame materiaal voor hallen, gangen, kantoren en hotels of voor openbare ruimtes, restaurants, scholen, ziekenhuizen en zelfs beurzen.

Door de afmetingen van 47,2 x 47,2 cm zijn de tegels erg handig en voegt dit ook een hoge kwaliteit toe aan uw vloer. Het beige ontwerp ziet eruit als licht gemarmerd steen en heeft het immens voordeel dat onzuiverheden niet zo gemakkelijk worden waargenomen. Dit is mooi meegenomen als u graag indruk wilt maken.

Hard en hoogst bestendig met de Fortelock solid decor

De Decor PVC kliktegels hebben ook een utiliteitsklasse van 34 en 43 en kunnen daarom bijna overal worden gebruikt. Deze vloer is geschikt voor zalen, kantoren, openbare ruimtes, hotels, restaurants of openbare winkels.

Ook hier zijn de afmetingen van de kliktegels 47,2 x 47,2 cm. Deze tegels hebben echter een dikkere slijtlaag, die is afgestemd op een hoge werklast. Als gevolg hiervan zijn de eerste tekenen van slijtage niet merkbaar en behoudt de vloer zijn esthetische uitstraling! Het oppervlak is ook verkrijgbaar in lichtgrijs, die is voorzien van verdere spikkels van verschillende grijstinten. Door het gebruik van verschillende kleuren gaat het licht verloren in het ontwerp van het product en kan het gemakkelijk aan het einde van de dag worden verwijderd.

Fortelock home decor—straalt warmte uit met natuurlijk houten ontwerpen

Naast producten die over het algemeen zijn bedoeld om in openbare ruimtes te worden gebruikt, kunnen de vinyl tegels ook in huis worden geplaatst. De Fortelock Home Decor heeft een utiliteitsklasse 22. Het is dus ideaal voor werkruimtes of keukens, maar kan ook worden gebruikt in gangen of kantoren. De tegels zijn geschikt voor mensen met huisdieren. De kliktegels zijn verkrijgbaar in een klassiek houtdesign, zodat uw vloer de indruk wekt van een parket. 

Eerste klas eigenschappen met PVC tegels in uw kamer

De verschillende decors hebben ook veel met elkaar gemeen, zoals de uitstekende eigenschappen. Dit betekent dat de 6,5 mm hoge producten zwaar kunnen worden belast en gemakkelijk kunnen worden onderhouden. Dankzij de goede chemische weerstand hoeft u niet al te voorzichtig te zijn bij het kiezen van reinigingsmiddelen. Daarnaast hebben de pvc tegels een brandklasse Bfl-s1, dat licht ontvlambaar is en bij een brand weinig rook ontwikkelt. De vloertegels geven u ook een uitstekende thermische isolatie.

Om ervoor te zorgen dat u soepel op het gladde oppervlak kunt werken, heeft het bruikbare oppervlak antislipkenmerken die voorkomen dat u uitglijdt. De producten Home en Business hebben een waarde van R1, die een normale kleefwrijvingswaarde belooft.

Gemakkelijk te installeren PVC kliktegels—Fortelock decor

Een van de meest innovatieve aspecten van de producten van Fortelock is het praktische kliksysteem, waarmee u in een mum van tijd de klik vinyltegels kunt plaatsen. Dit is een op maar gemaakt systeem, waarmee u eenvoudig de afzonderlijke modules aan elkaar kunt koppelen. De aansluitingen laten geen ruimte over voor een foutieve installatie en zijn niet zichtbaar na de voltooide installatie. Je hebt dus geen lijm nodig! Je kunt deze vloer eenvoudig opnieuw inpakken dals u wilt verhuizen.

Laat de vloer na ontvangst acclimatiseren. Zorg ervoor dat het oppervlak zo schoon en droog mogelijk is. Verwijder het stof en oude vloerbedekkingen, zodat uw nieuwe vinyl tegels zich zeer goed hechten.

Fortelock decor—klik vinyltegels nu beschikbaar bij Bricoflor

Wilt u een van de Fortelock Decor-producten bij u thuis of op kantoor? Profiteer van onze beste prijsgarantie, waarmee we u onze producten tegen de beste prijs aanbieden. Maak gebruik van onze gratis sampleservice. Heeft een grote hoeveelheid, dan kunnen wij u een offerte aanbieden. Als u vragen heeft over onze producten of uw bestelling, kunt u ons telefonisch bereiken, ons een e-mail sturen of het contactformulier op onze website gebruiken. We kijken uit naar uw bestelling!

 

Plus icon lees meer