Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

joka pvc kliktegels - de juiste keuze voor natuurlijk mooie kamers

De verscheidenheid van producten van natuurlijk Joka vinyl is bijna oneindig. Opgericht in 1919 in Kassel biedt het bedrijf Jordan met het merk Joka vloeren van hoge kwaliteit. Zowel in termen van optische, als technische aspecten, kwaliteit die altijd en overal loont.  Laat u inspireren en ontdek welke vloer bij u past!

 

Geen filters geselecteerd
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 46,75 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Met de speciale focus op de natuurlijke uitstraling van de vloerbedekking biedt Joka vloeren die voldoen aan de huidige trends. U krijgt ook zeer zeker waar voor uw geld vanwege de uitstekende kwaliteit/prijs verhouding. De eenvoud van klik tegels maakt het prettig om de vloer te installeren. Er hoeft immers niet meer gewacht te worden tot de lijm droog is. 

Design vloeren met veel aspecten - joka pvc tegels

Joka verbergt achter haar vinyl veel meer dan gewoon een geweldige uitstraling. De vinyl tegels van Joka zijn een producten van topkwaliteit, vanwege de goede technische eigenschappen. Met name de veelzijdige technische kwaliteitskenmerken dragen bij aan een product dat voldoet aan alle uitdagingen van het dagelijks leven. Door de combinatie van optische voordelen, geselecteerde materialen en hun technisch evenwichtig samenstelling, presenteert Joka een robuust alternatief voor parket, stenen vloeren en is vergelijkbaar met de selectie van vinyl. Ontdek ook de Joka vinyl vloeren met de beste waarde voor uw geld in de online shop van Bricoflor.

joka vinyl - voor elke kamer een bijpassende vloer

Bij het kiezen van een nieuwe PVC vloer, spelen niet alleen de uitstekende optische eigenschappen een rol, maar het is ook van belang dat de vloer voldoet aan alle eisen van de ruimte zelf. In het bijzonder, zijn de zogenaamde commerciële klassen cruciaal. De classificaties die gekoppeld zijn aan privégebruik, 21 tot en met 23, zijn cruciaal wanneer u kijkt naar welke vloer in welke kamer kan. Zo kan vinyl met deze kenmerken zowel in woon-, eet- en slaapkamers, gangen, kinderkamers en nog veel meer worden gelegd. Joka vinyl, met name in woonkamers, is een waar multi-talent. Maar ook voor gebruik, op commercieel gebied, dus meer bezochte gebieden met name zoals kantoren of winkels, is er een brede verzameling van Joka beschikbaar. De bijbehorende vloer oplossingen voor commerciële ruimtes, de gebruiksklassen 31-33/34 (van laag tot zwaar gebruik) is perfect voor gebruik in kantoren, winkels, galerieën etc. Natuurlijk ook voor de woonkamer zijn hoge gebruiksklassen nuttig zodat u het kunt gebruiken in uw woonkamer maar ook in de particuliere sector. Zelfs voor het gebruik in de industriële sector (gebruiksklasse 41-43) vindt u enkele aansprekende oplossingen van Joka!

Reiniging en verzorging was nog nooit zo eenvoudig - Joka vinyl

Vooral bij een echte houten vloer wordt vaak een expliciete, vaak uitgebreide zorg en reiniging vereist. Bij Joka vinyl vloeren is dat een heel ander verhaal, omdat het een ander materiaal is. Terwijl u ook bij parket geen water of schoonmaakmiddelen kan gebruiken, kan dat dan eenvoudig genoeg bij Joka vinyl wel. Hier kunt u zonder schade door het water, de vloer eenvoudig poetsen en het zo gereinigd houden. Vanwege dit duurzaam materiaal blijft de vloer langdurig schoon. Onzuiverheden worden verwijderd door middel van een bezem, maar ook door het al eerder genoemde water en schoonmaakmiddel. Dit garandeert een langdurige materiële glans en houdt het de vloer bacterie vrij. Hoe vaak u het moet schoonmaken, ligt aan het gebruik van de ruimte en de vloer. Bij normaal gebruik is het handig om het iedere paar dagen schoon te maken, dit zorgt voor hygiënische leef- en arbeidsomstandigheden en een lange levensduur van uw nieuwe vinyl vloeren.

Joka vinylvloer - iedere klusjesman wordt koning

Sinds de komst van verschillende renovatie programma’s is de Do-It-Yourself koorts uitgebroken in Nederland. Met een beetje technische vaardigheid is tijd en het juiste materiaal voor bijna elk technisch begaafde amateur kundig om een vinyl vloer te leggen. Er zijn verschillende installatiesystemen die aanzienlijk de praktijken onderscheiden van elkaar. De lijm vinyl vloeren en de klik PVC vloeren zijn de meest eenvoudige manieren om deze vloeren te leggen.

joka vinyl vloeren bij bricoflor - hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs

Met de collecties van Joka vindt u, bij Bricoflor, een grote verscheidenheid aan structuren en varianten PVC tegels. Daarnaast bieden wij alle producten ook aan tegen de mooiste prijs, vanwege onze beste prijsgarantie. Als u de kleur en de vloer eerst wilt ervaren, is dat ook mogelijk. Wij bieden ook een gratis sample-service aan, waardoor u het product kunt aanvoelen en in het echt bij uw interieur kan houden. Heeft u vragen? Contacteer ons Bricoflor service team dan eenvoudig via e-mail, via de telefoon of via ons contactformulier. Wij horen graag van u!

 

+ lees meer