Tarkett pvc vloeren - divers aanbod vinyl vloeren

De vloeren van Tarkett bieden een grote verscheidenheid aan. De uitgebreide reeks van PVC vloeren hebben ee…

lees meer
1 - 20 van 28 Producten

Met meer dan 130 jaar ervaring is Tarkett een wereldwijde leider van innovatieve en duurzame vloeren. Vloeren bedekken de hele wereld, iedere ruimte waar men zich begeeft, vloeren bieden inspiratie, comfort, veiligheid, beschermen de gezondheid en het welzijn en helpen hierdoor mensen beter en vrolijker te laten leven. Tarkett heeft zich daarom ook naar een leiderschap gewerkt wat betreft duurzaamheid.

Tarkett vinyl design vloeren - functioneel, ecologisch en nog veel meer

De vloeren van Tarkett uitgerust met vele nuttige facetten. Door de tientallen jaren ervaring, zijn daarbij ook de Tarkett vloeren uitgerust met talrijke functionele en ecologische voordelen waar u nu van kunt profiteren. De verscheidenheid van deze voordelen is nauwelijks te beschrijven en varieert van product tot product. Enkele voordelen zijn bij ieder product aanwezig:

Veelzijdig inzetbaar - voor iedere kamer is er een tarkett pvc vloer

Het brede bereik van Tarkett vloeren zorgt ervoor dat voor ieder gebied er een vloer is die erbij past. Ongeacht u nu op zoek bent naar een design vloer voor uw privé kamer of het nodig hebt in een commerciële ruimte of in de industrie, Tarkett heeft het allemaal! U vindt de verschillende gebruiksklasses in de catalogus, met klasse 23 als een echte privé vloer. Daarnaast kunt u de commerciële vloeren met de klasses 31-34 in iedere winkel gebruiken.

Tenslotte zijn er ook nog de klasses vanaf 41, die worden gebruikt in de industriele sector, alhoewel deze ook kunnen worden gebruikt in de privé en commerciële sector. Het resultaat hiervan is dat er veel verschillende mogelijkheden voordoen voor het toepassen van Tarkett PVC vloeren.

Tarkett vinyl: eenvoudig te reinigen en duurzaam

PVC tegels hebben enkele voordelen ten opzichte van andere vloeren. De voor de hand liggende voordelen van optische functies van vinyl, samengaand met de duurzame en onderhoudsvriendelijke eigenschappen, zijn bij iedere vloer van Tarkett toepasselijk. U kunt hierbij de PVC vloeren droog én/of nat schoonmaken, dit heeft geen effect op de vloer. Door de stevige materialen is het onderhoud en het schoonmaken kinderspel.

De technische eigenschappen zijn ook noemenswaardig, want deze pvc vloeren zijn slijtvast, voornamelijk door de bovenste laag, die ervoor zorgt dat de vloer goed blijft. Dit maken de Tarkett PVC vloeren een loyaal metgezel.

veiligheid boven alles - ook bij tarkett pvc tegels

Het bedrijf Tarkett hecht veel waarde aan de kwaliteit van het leven van haar klanten. Natuurlijk bevatten deze PVC vloeren een bepaald aspect van veiligheid zodat u ervoor kunt zorgen dat deze nieuw vinyl vloer niemand schaadt. Een goed voorbeeld hiervan is dat de PVC vloeren in geval van brand vertragend werken. Gecertificeerd met beschermingsgraad van BFL-s1 of CFL-s1 is de vloer bedekt met een brandvertrager.

Het risico op uitglijden op gladde vloeren wordt opgenomen door de DS slip remmingen. De vinyl vloeren voorkomen dus ongevallen en schade. Met deze en vele andere technische kwaliteitskenmerken leveren Tarkett een waardevolle bijdrage aan de veiligheid in uw huis.

Een blik werpen op de tarkett collecties bij bricoflor is altijd de moeite waard

Als u op zoek bent naar een nieuwe vloerbedekking zijn de Tarkett vinyl vloeren altijd de moeite waard om even te bekijken. Een grote selectie van de huidige collecties, ontelbare ontwerpen en voor de beste kwaliteit kunt u vinden bij ons! Naast klassieke ontwerpen in steen en hout decors, zijn de innovatieve bovenste oppervlakte ontwerpen ook een blik waardig, in de textielontwerp, op de stedelijke concrete patronen en nog veel meer.

Laat u verrassen en verleiden door de verschillende kwaliteiten van Tarkett wat betreft nieuwe interieur creaties en krijg het beste uit uw kamers. In het volgende deel worden een aantal selecties genoemd die u niet moet missen!

Tarkett vinyl tegels - altijd de juiste keuze

Tarkett vinyl is niet alleen mooi om naar te kijken, maar tegelijkertijd ook een robuuste en ware eeuwige favoriet op de vloerenmarkt. De volledige collecite van Tarkett vindt u bij ons in de Bricoflor online-shop, laat de kans niet gaan om dé vloer voor uw renovatieproject te vinden. Wij bieden u altijd de beste prijsgarantie met daarnaast ook een gratis sample-service. U kunt daarmee echt ervaren hoe het eruitziet. Als u uw keuze heeft gemaakt, dan is een van onze vakkundige collega’s klaar om u te helpen, hierbij maken wij ook een persoonlijke prijsofferte. Aarzel dan niet langer en bestel bij Bricoflor.

Plus icon lees meer