Close icon

Ter hürne pvc vloeren - een vloer voor iedereen

Met de PVC tegels van de merkfabrikant Ter Hürne kunt u nu een hele nieuwe kant ontdekken van&nbs…

lees meer
1 - 16 van 16 Producten

Met de selecties van Ter Hürne heb je de mogelijkheid om je eigen persoonlijkheid in je ruimtes te weerspiegelen en een geweldige sfeer te creëren. Met een scherp gevoel voor design en een hoge standaard van producties, kunt u kiezen voor een vloer die aan uw behoeften voldoet. De online shop van Bricoflor biedt een verscheidenheid aan Ter Hürne-collecties.

pvc laminaat - geef uw kamer een uniek karakter: designvloeren van ter hürne

PVC tegels is een echte comfortvloer die overtuigt met veel geweldige functies. Er is een onbeperkte selectie van uitstekende ontwerpen in de huidige markt van hoogwaardige vinylvloeren, die claimen de natuurlijke modellen van de ontwerpen zo goed mogelijk na te bootsen. Met de pvc vloeren van Ter Hürne kun je een designvloer kiezen die niet alleen beschikt over een mooi design en goede technologie, maar ook over geweldige functies beschikt die een aantrekkelijke atmosfeer creëren.

een pvc vloer met een kliksysteem maakt de renovatie een kinderspel

Pvc tegels zijn verkrijgbaar in de online shop van Bricoflor in verschillende uitvoeringen. Er zijn verschillende installatiesystemen die de renovatie of inrichting van uw kamer makkelijker maken. Om de renovatie zo eenvoudig mogelijk te maken, zijn vloerbedekkingen met een kliksysteem vaak het aandachtspunt. Met deze systemen kan iedereen pvc laminaat leggen zonder professionele hulp. Ter Hürne beschikt ook over dit kliksysteem. Dankzij het KlickitEasy-systeem zijn renovaties kinderspel.

heeft u al een klik met de pvc vloeren van ter hürne

Met het kliksysteem van Ter Hürne wordt het plaatsten van de vloeren supermakkelijk. Het enige dat gedaan moet worden, is het oppervlak klaarmaken door oneffenheden te compenseren, stof en vuil verwijderen en dan kan het plaatsten van de vloer beginnen. Hiervoor moeten de individuele planken of tegels worden aangepast aan de bestaande ruimteafmetingen. Vervolgens kan de pvc vloer eenvoudig op de grond worden aangebracht. Zodra de tand en groef met elkaar verbonden en het zo vaak heeft “geklikt” dat het oppervlak volledig is bekleed, is de renovatie voltooid.

ontwerp en technologie in perfecte harmonie - pvc vloeren van ter hürne

De pvc vloeren van de marktfabrikant Ter Hürne overtuigt niet alleen dor de verscheidenheid aan ontwerpen, maar ook door de technische kwaliteitskenmerken. Het vinyllaminaat heeft een brandgedrag Bfl-s1, het slijtagegedrag van de groep T en de DS-slipweerstand (R9). De pvc vloer kan worden gereinigd met standaard huishoudelijke reinigingsmiddelen. Ook kunnen de pvc vloeren op vloerverwarming worden gelegd. Met deze en nog veel meer handige functies is de vloer van Ter Hürne een geweldige alledaagse partner, met overtuigd  design en technologie.

ter hürne pvc vloeren - nu verkrijgbaar bij bricoflor

Met een vinyl vloer van Ter Hürne maakt u altijd de juiste beslissing. Ze zijn voor iedere ruimte beschikbaar en voor iedere ruimte zult ook een passende vloer vinden! Bij Bricoflor bieden wij u een verscheidenheid aan producten van deze producent. U kunt hier zeker de juiste vloer vinden die bij uw stijl past. In het kort – Bij Bricoflor krijgt u altijd de beste prijsgarantie.

Wilt u eerst het product ervaren? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample-service. U kunt ons contacteren op ons telefoonnummer of via e-mail. Wij maken graag voor u een persoonlijke offerte aan. Realiseer elk renovatieproject met de vinyl vloeren van Ter Hürne bij Bricoflor!

Plus icon lees meer