Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail inf[email protected]

Gerflor Creation 30 X´Press: kwaliteit made in France

Gerflor, een Frans kwalitatief hoogwaardig vinylvloerbedrijf, innoveert en streeft er altijd naar om de meest praktische originele beschikbare producten beschikbaar te maken. De Franse ontwerper onderscheidt zich meer en meer van de concurrenten met zeer originele en zeer resistente producten. De luxe PVC tegels van de collectie 30 X´Press zal de aandacht trekken en al uw bezoekers jaloers maken! Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer die gemakkelijk te installeren is, dan is dit product voor u!

Lees verder

Gerflor Creation 30 X’Press

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Omarm de technische en stijlvolle kenmerken van het Gerflor Creation 30 X´Press collectie en transformeer uw ruimte.

Gerflor Creation 30 X´Press—eenvoudig en makkelijk te installeren

De tegels van de Gerflor Creation 30 X´Press collectie zijn fantastisch en zo gemakkelijk te installeren dat je er versteld van zult raken. Dankzij de loose lay functie kan het product gemakkelijk worden verplaatst en opnieuw worden geïnstalleerd in andere kamers. Als u uw vloer snel wilt leggen, raden wij dir product aan. 15 m² kan in een uur geplaatst worden. U hoeft niet een heel weekend van uw tijd te wijden aan het installeren van deze looselay PVC tegels.

De kenmerken van de PVC tegels van Gerflor Creation 30 X´Press

De Gerflor Creation 30 X´Press losse PVC tegels, verkrijgbaar in verschillende kleuren, zorgen voor een meer rustieke sfeer in uw interieur. De PVC vloertegels zijn zeer stijlvol en innovatief met hun technische kwaliteiten. Met een gebruiksklasse 23 en 31 kan deze worden geïnstalleerd in woonruimten. Het heeft ook een slijtlaag van 0,30 mm waardoor het bestand is tegen vlekken en krassen. Bovendien isoleert het schokgeluid van 5dBs. Voeg hieraan toe dat deze vloer perfect geschikt is voor op het kantoor. Daarnaast is de coating antistatisch, antislip, bestand tegen licht en compatibel met de meeste vloerverwarmingssystemen.  

Het innovatieve merk Gerflor heeft een oppervlaktebehandeling ontwikkeld die u kunt vinden op de Gerflor Creation 30 X´Press producten. Deze oppervlaktebehandeling wordt PUR+ genoemd en houdt het product zo veel mogelijk in goede staat. Al deze kenmerken maken de PVC tegels een uitzonderlijk product. Gerflor Creation 30 X´Press is geschikt voor installatie op verschillende plaatsen.

Gerflor Creation 30 X´Press vloertegels: nu bij BRICOFLOR

Loose-lay PVC vloeren combineren stijl en functionaliteit, waardoor u uw creatieve verlangens kunt vernieuwen en het proces eenvoudig kunt houden. Bij BRICOFLOR vindt u het breedste assortiment LVT vloeren om de afwerking te vinden die het beste bij uw smaak en behoeften past. Geniet van onze beste prijsgarantie en sample service. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen door te e-mailen, bellen of ons contactformulier in te vullen.