Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

GERFLOR CREATIE 70 X'PRESS: LOOSE-LAY OP ZIJN BEST.

De Franse ontwerper Gerflor, een referentie in vinylvloeren, is terug op de markt met de nieuwe Gerflor Creation 70 X'Press collectie. Deze collectie van resistente producten is gemaakt voor de commerciële omgeving. Inderdaad, dit paneel van PVC vloeren heeft 0,70 mm slijtlaag voor stevigheid tegen wat uw personeel er ook tegenaan moet gooien.

Geen filters geselecteerd
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 49,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Duurzaam en betrouwbaar, de Creation 70 X'press serie is een uitstekende keuze voor wie een stijlvolle vloer wil die toch perfect presteert!

GERFLOR CREATION 70 X'PRESS - GENIET VAN DE VAKKUNDIG ONTWORPEN PVC VLOERTEGELS

De Gerflor Creation 70 X’press luxe PVC tegel collectie is een revolutie. De vinyl vloertegels zijn door hun vele technische eigenschappen perfect voor elke ruimte in huis. Waterdicht, ultra robuust en duurzaam, het zal u een zeer tevreden klant maken. Bovendien is het ongelofelijk eenvoudig te installeren, u kunt deze tegels met een snelheid tot 15 m²/u plaatsen.

En als u van gedachten wilt veranderen, hoeft u zich geen zorgen te maken! Een van de beste eigenschappen van looselay PVC vloertegels is dat u ze vrij eenvoudig kunt verwijderen en ergens anders opnieuw kunt leggen als u daarvoor kiest!

GERFLOR CREATION 70 X'PRESS - BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VOOR EEN DUURZAME VLOER

In dit assortiment vindt u verschillende kleuren. De Gerflor Creation 70 X'Press heeft een gebruiksklasse van 34-43, wat betekent dat hij kan worden geïnstalleerd in professionele of industriële gebouwen, maar ook in woonhuizen. De PVC vloertegels hebben een slijtlaag van 0,70 mm waardoor het product bestand is tegen vlekken en krassen. Het is ook bestand tegen zwenkstoelen, zodat het kan worden geïnstalleerd in kantoren of in woningen voor gehandicapten. De vloer is ook antistatisch, anti-slip, hij is lichtbestendig en ook geschikt voor de meeste vloerverwarmingssystemen. Bovendien heeft de steun een andere zeer hoge kwaliteit. Hij profiteert van de oppervlaktebehandeling van PUR +, om het product zo lang mogelijk van goede kwaliteit te houden. Het beschermt immers zo lang mogelijk tegen schade.

GERFLOR Creation 70 X'PRESS - EEN PERFECTE ECO-VERANTWOORDELIJKE VLOER

Als Gerflor zich een plaats bij uitstek heeft gecreëerd op het gebied van PVC vloeren, dan is het ook voor deze producten een zorg voor het milieu en voor uzelf. Inderdaad, er zitten geen zware metalen of oplosmiddelen in producten van het merk Gerflor. Bovendien is deze collectie, zoals de meeste producten van het merk, REACH gecertificeerd (Verordening voor de Registratie, Evaluatie en Autorisatie van Chemische Stoffen in de Europese Unie). Daarnaast zijn de materialen gemaakt van 100% recyclebare materialen. Bovendien heeft het product voor uw welzijn een zeer lage uitstoot van schadelijke stoffen, zoals formaldehyde, in de binnenlucht en wordt de impact ervan op het milieu gedurende hun hele levensduur beperkt.

+ lees meer