SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Senso Urban "0702 Wallstreet Light"Image maximise icon
Senso Urban "0702 Wallstreet Light"Image maximise icon
Senso Urban "0702 Wallstreet Light"Image maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 70 keer gekocht in de laatste 4 weken.

(1)
  • Authentieke betonlooks
  • Antistatische eigenschappen
  • 100% recyclebaar
  • Groep T slijtage gedrag
€ 20,50per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

4-6 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 70 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Senso Urban "0702 Wallstreet Light"

Gerflor presenteert de Gerflor Senso Urban collectie, een zelfklevende PVC vloer, die de stedelijke lifestyle en voordelen van het stadsleven weerspiegelt. Met deze vloer kunt u een vleugje stadsgevoel in uw eigen huis brengen! Vrijheid, elegantie en schoonheid - synoniem voor stedelijkheid - kunnen nu tot uiting komen in uw leefruimtes met Gerflor PVC. De Senso Urban collectie omvat moderne houtontwerpen, variërend van klassieke gekalkte PVC vloer houtlook tot houtoptiek met zilveren nerf en een trendy rood houtdessin in een versleten look. Met de selectie van Gerflor kunt u het gevoel van het leven in de stad ervaren, zelfs als u in het kleinste dorp woont.

De technische eigenschappen van de zelfklevende PVC van de Gerflor Senso Urban collectie zijn overtuigend. De PVC tegels zijn geschikt voor gebruik in al uw leefruimtes (Gebruiksklasse 22) en kunnen snel en gemakkelijk worden gelegd zonder lijm. Alleen de ondergrond moet worden voorbereid voor de renovatie.

Classificaties zoals brandgedrag Bfl-s1 en antislipklasse R10 vormen de basis voor een breed scala aan technische details en verfijningen. Een van deze kenmerken is bijvoorbeeld de 100% recyclebaarheid van de PVC vloer, waardoor de Gerflor Senso Urban collectie duurzaam en milieuvriendelijk is. Dankzij eigenschappen zoals de PUR-afwerking is de zelfklevende PVC van 2,0 mm dikte gemakkelijk te onderhouden, krasbestendig en uitzonderlijk duurzaam. Zo kunt u nog vele jaren genieten van uw stedelijke PVC vloer betonlook. Senso Urban van Gerflor wekt het stadsgevoel in u tot leven!

Technische details
Arrow icon