Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Design – zelfklevende PVC tegels

In de afgelopen jaren is het woord design meer en meer de focus van publieke aandacht geworden. Naast kleding, decoraties en visuele objecten, is de vloer ook een aandachtspunt. PVC-designvloeren zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formatien van verschillende fabrikanten. Een daarvan is Gerflor, die met de PVC tegels uit de Gerflor Design collectie de huidige renovatiemarkt verovert.

Geen filters geselecteerd
€ 14,95 per m²
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 14,95 per m²
Verzend : € 10,00 per bestelling
€ 14,95 per m²
Verzend : € 10,00 per bestelling
€ 14,95 per m²
Verzend : € 10,00 per bestelling

Zelfklevende vinyltegels

Gerflor Design "0633 Palermo" 5 m²
€ 14,95 per m²
Verzend : € 10,00 per bestelling

Gerflor Design: zelfklevende pvc tegels met eigen onafhankelijkheid

Het zelfklevende ontwerp van de collectie Gerflor Design is verkrijgbaar in de online shop van BRICOFLOR in verschillende ontwerpen om uit te kiezen. Naast effen gekleurde PVC tegels vindt u de vinyl ontwerpvloer in verschillende steenpatronen, die elke kamer een natuurlijke maar individuele look geven met hun natuurlijke kleuren. Op dezelfde manier kunt u met de zelfklevende vinyltegels uit de Gerflor Design collectie kiezen uit verschillende (natuurlijke) steenpatronen in grijs, antraciet en zwart. Bovendien heeft de selectie een ontwerpvariant die de klassieke tegellook combineert met delicate designelementen. 

Zelfklevende PVC tegels voor elke levende ruimte: Gerflor Design maakt elke kamer een hoogtepunt

De zelfklevende vinyl tegels van Gerflor maakt elke kamer een visueel hoogtepunt. Perfect afgestemd op de uitdagingen van het dagelijks leven. De PVC tegels hebben een gebruiksklasse van 22 en zijn daarom geschikt voor normaal bezochte woonruimten. Met een totale dikte van 1,5 mm en een slijtlaag van 0,08 mm kunnen de vinyl tegels probleemloos worde neergelegd, zonder dat deuren en dergelijke vooraf moeten worden geschuurd. Bovendien zijn de zelfklevende vinyl tegels makkelijk schoon te maken.

Gerflor Design: zelfklevende vinyltegels

Tegenwoordig is het renoveren een kinderspel, dankzij innovatieve producten, zoals de PVC tegels van Gerflor. Net als bij andere vloeren, moet de ondervloer klaar worden gemaakt. Hiervoor moet hij vrij zijn van vet, vuil, stof en oneffenheden. Voor optimaal resultaat kan er gebruik gemaakt worden van de Gerflor Primer. Het leggen zelf gebeurt in een handomdraai: pas de tegels aan door uitsparingen te maken voor verwarmingen en dergelijke. Vervolgens verwijder je de kleef laag op de tegels en kunnen de vinyl tegels geplaatst worden.

Ontwerp en kwaliteit voor al uw kamers: Gerflor Design

De PVC tegels van Gerflor Design hebben naast een mooi ontwerp ook andere technische kwaliteitskenmerken. Met een formaat van 30,5 x 30,5 cm, kunnen de tegels perfect worden afgestemd. Daarnaast beschikken de zelfklevende vinyl tegels over antistatische eigenschappen, antislipweerstand en brandgedrag Bfl-s1. Bovendien kunnen de tegels geplaatst worden op vloerverwarming. Gerflor maakt geen gebruik van formaldehyde, zware metalen en oplosmiddelen. Zo zijn de PVC tegels veilig voor zowel mens als natuur en zijn ze recyclebaar.

Vinyltegels Gerflor Design zelfklevend: de perfecte symbiose van design en technologie

Met de getoonde ontwerp- en kwaliteitskenmerken en technische kwaliteitskenmerken maken de Gerflor Design collectie tot een perfecte symbiose. Hierdoor is de zelfklevende designvloer een perfecte alledaagse metgezel die uw kamers niet alleen een hoogtepunt op het gebied van design geeft, maar ook duurzaam is. De PVC tegels van de collectie Gerflor Design zijn te vinden in verschillende patronen in de online shop van BRICOFLOR. Kies uw favoriet en overtuig uzelf van de harmonie tussen ontwerp en technologie.

 

+ lees meer