Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Gerflor Prime – zelfklevende PVC-tegels - uw premiumnorm voor thuis

Op zoek naar een geschikte zelfklevende vinyl tegels voor het woongedeelte struikelt men over een aantal materialen, ontwerpen en collecties. Maar niet elk product is gemakkelijk te leggen voor amateurs. De merkfabrikant Gerflor lost dit probleem op met collecties zoals de selectie Gerflor Prime.

Lees verder

Gerflor Prime

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Uitgerust met een eenvoudig installatiesysteem, zijn de PVC tegels eenvoudig en snel te installeren.  Met de zelfklevende PVC tegels van Gerflor Prime kunt u het zoeken naar een nieuwe vloer voor uw woning stoppen, omdat deze vloer de nieuwe premium-standaard voor uw woonruimte is!

Gerflor Prime: zelfklevende PVC tegels in klassiek parket, marmer en steen decors

Voor de woonkamer zijn met name decors, die zijn gemodelleerd op natuurlijke materialen, populair. Dit omvat voornamelijk hout, steen en marmer. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de hoge kosten, want u kunt overschakelen naar PVC vloeren die vanwege de technische mogelijkheden visueel nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout, steen of marmer.

Deze technische kenmerken zijn ook zichtbaar in de collectie zelfklevende vinyl tegels van Gerflor Prime. U kunt zelf uw eigen patroon kiezen voor in huis. De Gerflor Prime biedt verschillende klassieke parketdecors in warme houttonen. De vloer met effen patronen geeft elke kamer een huiselijke sfeer. De zelfklevende vinyl tegels creëren een eenvoudig rechtlijnig effect in elk gebied. Door het vierkante tegelformaat 30,5 x 30,5 cm kunt u uw woning simpel ontwerpen met behulp van klassieke patronen.

Zelfklevende pvc-tegels van vinyl voor eigen huis: Gerflor Prime

Met een totale dikte van slechts 1,2 mm is de zelfklevende PVC vloer uit de Gerflor Prime collectie een renovatie-vriendelijke partner. De dunne PVC tegels hebben een 0,8 mm dikke slijtlaag en zijn daarom vooral geschikt voor woongebruik (GK 22). Zo kunnen de vinyl tegels worden geïnstalleerd in verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, eetkamer, slaapkamer of de kinderkamer. 

Naast de genoemde gebieden, kunnen de PVC tegels ook in de gang of in de keuken worden gelegd, want het formaat zorgt voor een klassieke sfeer. U kunt de vinyl tegels voor de woonkamer ook van kamer tot kamer variërend en zo een duidelijke scheiding tussen de kamers creëren.   

Zelfklevende vinyltegels Gerflor Prime – maakt renoveren een kinderspel

Dankzij innovatieve producten is renoveren nu kinderspel. Met de zelfklevende PVC tegels is de renovatie een fluitje van een cent, er hoeft ook geen gebruik gemaakt te worden van speciaal gereedschap en lijm. Net als bij het plaatsen van andere vloerbedekkingen, moet de ondervloer worden voorbereid. Hiervoor moet hij vrij zijn van vet, stof en oneffenheden.

Optioneel kan een primer op de ondervloer worden aangebracht om een optimale hechting tussen de PVC tegels en de vloer te garanderen. Het leggen zelf gebeurt in een handomdraai: pas de vinyl tegels aan de bestaande afmetingen aan door uitsparingen te maken voor verwarmingen en dergelijke. Vervolgens verwijder je de folie van de tegels die de kleef laag beschermt en leg de tegels op het oppervlak. Zodra de kamer volledig is bedekt, is de renovatie voltooid.

Profiteer nu van de vele voordelen van zelfklevende vinylvloeren – PVC tegels Gerflor Prime

Naast het gebruiksgemak hebben zelfklevende vinyl tegels van Gerflor ook andere voordelen, die vooral merkbaar zijn door technische kwaliteitskenmerken. Bovendien imponeert Gerflor Prime met functies, zoals het brandgedrag en slipweerstand. Daarnaast hebben de tegels antistatische eigenschappen, zijn ze geschikt voor op vloerverwarming en hebben een impactgeluid van 3 dB.

Deze eigenschappen dragen bij aan een aangenaam leven en bieden de nodige veiligheid. Met de uitgevoerde kwaliteitskenmerken zijn de zelfklevende PVC tegels uit de collectie Gerflor Prime optimaal uitgerust voor gebruik in woonruimtes.

Gerflor Prime PVC tegels: de milieuvriendelijke oplossing voor het woongebied

Hoogwaardige producten staan aan de top van de Prime collectie van Gerflor. Geproduceerd zonder formaldehyde, zware metalen en oplosmiddelen. De Zelfklevende vinyl tegels zijn milieuvriendelijk en kunnen gerecycled worden. Kies nu uw favoriet en profiteer van de vele voordelen! Ben je nog steeds niet overtuigd? Maak dan nu gebruik van de sample service van BRICOFLOR.