Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Senso Natural—zelfklevende vinyltegelsZ

Met de Senso-reeks zet Gerflor een hoge lat neer voor zelfklevende vinyltegels. In de categorieën is onder meer de collectie Senso Natural te vinden dat uw kamer een gezellige woonsfeer kan geven. Als u op zoek bent naar een nieuwe vloer die gemakkelijk en snel te installeren is, bent u met deze selectie op de goede weg.

Geen filters geselecteerd
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Met een selectie van natuurlijke, realistische decors is er voor elk woongedeelte een passende vloer. Klassiek desgin, hoogwaardige materialen en een gebruiksvriendelijk legsysteem, maken van Gerflor Senso Natural een collectie die onmisbaar is in de markt voor flexibele vloerbedekkingen. Laat u betoveren door deze selectie!

Senso Natural: zelfklevende PVC tegels voor uw eigen vier muren

Tegenwoordig is het kiezen van een vloer voor uw huis een hele klus. Mede dankzij de vele verschillende collecties. Wilt u iets hebben wat voldoet aan al uw behoeften? Zoek dan niet verder en kies voor de Gerflor Senso Natural. Met de gebruiksklasse van 22 is de zelfklevende PVC vloer geschikt voor elke woonruimte. Het PVC laminaat is bestendig tegen dagelijkse uitdagingen en is de perfecte vloer voor uw renovatie of herinrichting. De PVC tegels hebben een slijtlaag van 0,2 mm.

Senso Natural van Gerflor—zelfklevende PVC tegels met met realistische designs

Het feit dat u niet langer geld hoeft te investeren in stenen of marmeren vloeren, wordt gedemonstreerd door de zelfklevende PVC tegels uit de Gerflor Senso Natural collectie. Door het realistische uiterlijk van de stenen decors zijn deze nauwelijks te onderscheiden van echte stenen. Je vindt Gerflor Senso Natural in de onlineshop van BRICOFLOR. Naast het tegelformaat van 30,5 x 60,9 cm vindt u de PVC tegels ook in het formaat 45,7 x 45,7 cm. De tegelformaten hebben een rondlopende afschuining (V4). Dankzij deze afschuining zien de pvc tegels er erg realistisch uit.

Gerflor Senso:zelfklevende vinyltegels makkelijk te plaatsen 

Zelfklevend PVC laminaat kan door iedereen worden neergelegd. Dit geldt ook voor de zelfklevende pvc tegels. Stel de zelfklevende PVC tegels eenvoudig op de bestaande afmetingen. Vervolgens kan de vloer worden neergelegd. Dit moet worden gedaan op een vloer zonder oneffenheden of viezigheid. Zorg er dus voor dat u uw vloer voorbereid voordat de tegels worden geplaatst. Om een optimale verbinding te garanderen, kunt u eventueel, vóór het leggen van de vloer, een primer aanbrengen. Vervolgens verwijdert u de folie van de pvc tegels die de kleefkant beschermt en kunt u het op grond plaatsen. Nadat de ruimte is bekleed met de tegels, is de renovatie voltooit en kunt u volledig genieten van uw nieuwe vloer.

Profiteer van de voordelen van PVC tegels—Gerflor Senso Natural

Naast het prachtige uiterlijk en eigenschappen van de Senso Natural collectie van Gerflor, overtuigt de zelfklevende PVC vloer u ook met technische kwaliteitskenmerken. Mede dankzij deze productkenmerken draagt de designvloer bij aan een gemakkelijk en aangenaam leven. De technische kenmerken van de collectie omvatten het brandgedrag bfl-s1, een slijtlaag van groep T en de lichteenheid van het niveau ≥6. Daarnaast krijgt u 10 jaar garantie voor uw vloer (in de woonkamer). Biologische en verantwoorde productie staat centraal bij de producent Gerflor. De zelfklevende PVC tegels van de Gerflor Senso Natural zijn vrij van oplosmiddelen en weekmakers, bevatten geen zware metalen en kunnen 100% gerecycled worden.  

Zelfklevende PVC tegels voor de beste prijs—grijp ze nu!

De PVC tegels hebben een totale dikte van 2,0 mm. Hierdoor is de vloer makkelijk te installeren en kan het snel worden gelegd. Het oppervlak wordt getemperd door een Pureclean-afdichtmiddel, waardoor het gemakkelijk te onderhouden en resistent is tegen krassen. Laat u betoveren door de zelfklevende pvc tegels van deze collectie. U kun de Gerflor Senso Natural nu vinden in de online shop van BRICOFLOR tegen de beste prijs!

+ lees meer