Close icon

Associated Weavers—de zevende hemel voor uw voeten

Belgische Associated Weavers, het meest bekend onder de afkorting AW, is een van de grootste en belangrijkste wereldwijde …

lees meer
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
origin-claim
1 - 20 van 288 Producten

“AW”, deze twee letters staan niet alleen voor Associated Weavers, een van de toonaangevende fabrikanten in Europa, maar ook voor tapijten van hoge kwaliteit, waarvan het uiterlijk en de technische kenmerken zijn gebaseerd op de behoefte van de markt. Als gevolg hiervan heeft het in België al meer dan 50 jaar ervaring, en overtuigt zijn klanten met een veelzijdig assortiment. 

Gesneden aw tapijtvloeren in verschillende texturen en kleuren

In tegenstelling tot veel andere producenten beperkt Associated Weavers zich tot het produceren van één type vloer: tapijten. Bijgevolg vloeit de ervaring van het bedrijf voort in de verdere ontwikkeling van textielstoffen, waardoor AW-producten bekend staat ​​om hun ware expertise. Voor de meeste collecties gebruikt de fabrikant het hoogwaardige poolmateriaal polyamide, dat wordt gekenmerkt door uitstekende duurzaamheid en zachte textuur. Dit geeft elk tapijt een lange levensduur zonder aan comfort in te boeten.

Het Belgische bedrijf staat bekend om zijn weelderige ontwerpen. In de huidige tijd is echter vooral vraag naar zwart-wit versies. Dat is de reden waarom de fabrikant nu nadruk legt op een verscheidenheid van texturen en kleuren in plaats van wilde patronen. U vindt dus gegarandeerd de variant die past bij uw interieurstijl en uw ideeën. Met de vele keuzes, wordt het al snel duidelijk dat de AW tapijten populair zijn voor een reden. Het bedrijf maakt gebruik van het poolmateriaal oplossing geverfd nylon (SDN), die is gekleurd in een speciaal proces.

AW Sensualité: luxe voor uw huis

Verwen uw zintuigen en ontspan zorgeloos - met de Sensualité-lijn van AW is dit mogelijk. Daarachter verstoppen zich acht exclusieve collecties die het ultieme comfort voor uw huis beloven. De prijs is een getuigenis van de hoogste luxeklasse, wat staat voor een bijzonder aangenaam oppervlak. Maar dat is niet waar AW Sensualité om draait - al haar collecties hebben praktische functies. Als u de vleiende kwaliteit op het werk niet wilt opgeven, kunt u kiezen voor AW Sensation of AW Sirène, deze collecties zijn zelfs geschikt voor gebruik in de openbare ruimtes. Met deze luxe tapijten kunt u uw dagelijks leven comfortabeler maken dan ooit!

Het perfecte balans tussen prijs en kwaliteit: de Gaia- lijn van AW

In het gouden midden ligt polyester: dit poolmateriaal scoort met zeer goede eigenschappen, die toch betaalbaar blijven. Daarom gebruikt AW dit voor de vier collecties van de GAIA lijn: Equator, Equinox, Solstice en Meridia. Deze tapijten kunnen flexibel worden gebruikt in uw huis, want ze zijn allemaal voorzien van de hoogste serviceklasse voor de particuliere sector. Alle vier de collecties worden bekroond met Luxury 4 of 5, dus u kunt uitkijken naar een comfortabele vloerbedekking. Als u op zoek bent naar een robuust tapijt, maakt u een goede keuze met AW Equinox en Solstice AW: Deze zijn gemaakt van PBT, een hoogwaardige polyester, die zeer duurzaam is.

AW Stratos: de betrouwbare partner voor het objectgebied

Hoewel AW zich grotendeels heeft gespecialiseerd in vloerbedekking voor thuis, biedt de fabrikant nog steeds een aangename selectie hoogwaardige commerciële producten aan. Met AW Stratos krijgt u een duurzame collectie die zelfs de zwaarste belastingen kan weerstaan. De naleving van veiligheidsnormen wordt gegarandeerd door de brandwerendheidsklasse Cfl-s1. De antistatische afwerking en de geschiktheid van de stoelrol maken de collectie tot een aantrekkelijke keuze voor kleine en grote kantoren. Dankzij de uitstekende geluidsisolatie en geluidsabsorptie, kunt u een rustige omgeving creëren met deze decoratie die uw gasten en werknemers zal verrassen.

In het merk van het milieu: met groene kenmerken

Het kleurrijke vlinderlogo toont de verwantschap van Associated Weavers met de natuur. Het streven naar duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsbeleid.

Het ecologische karakter van de collecties is gebaseerd op een speciaal ontwerp van de productieprocessen: ongeveer 25% van de gebruikte elektriciteit is afkomstig van de eigen fotovoltaïsche installatie van het bedrijf en het niveau van afval wordt altijd tot een minimum beperkt. Bovendien verbetert het bedrijf continu de energie-efficiëntie van zijn productiefaciliteiten. Daarom zijn de tapijten een uitstekende optie voor diegenen die groot belang hechten aan een milieubewuste productie.

Vrijheid bij de installatie, dankzij de FusionBac

Velen zien zichzelf gedwongen om bij de verhuizing een vakman in dienst te nemen bij het leggen van een vloer. Tapijten kunnen worden aangebracht met de juiste voorbereiding en een beetje planning! Het is vooral belangrijk om een ​​legmethode te kiezen die past bij het product en de plaats van gebruik. Vooral bij grote of zwaar gebruikte oppervlakken wordt een volledige hechting aanbevolen, omdat dit voor meer stabiliteit zorgt. In kleinere ruimtes komt de losse fixatie in vraag, die u kunt bereiken met behulp van een speciaal plakband.

Verschillende AW-collecties zijn uitgerust met de speciale FusionBac-achterkant, een combinatie van fleece en polypropyleen. Dit maakt leggen met alle gangbare methoden mogelijk - van verlijmen tot StretchFit. Daarom kunt u de variant kiezen die aan uw behoeften voldoet. Als u in het dagelijks leven extra comfort wilt, kunt u het tapijt combineren met een warmwater-vloerverwarming. In de regel hoeft u geen afzonderlijke geluidsisolatie voor de impact te kopen, omdat textielvloeren op natuurlijke wijze het geproduceerde geluid verminderen.

Ontdek het AW tapijt nu bij BRICOFLOR!

Met AW-tapijten krijgt u een kwaliteit die zelfs aan de hoogste eisen voldoet. U kunt uzelf overtuigen van de verscheidenheid aan producten door een kijkje te nemen in onze online winkel: daar vindt u alle collecties tegen een onverslaanbare prijs, dankzij onze beste prijsgarantie. Als verschillende decors uw interesse hebben getrokken, kunt u ze vergelijken met onze gratis sampleservice: kies maximaal acht ontwerpen en we sturen u de stalen toe. Voor grote hoeveelheden kunt u een individueel aanbod van ons ontvangen waarmee u nog meer geld kunt besparen. Neem contact met ons op - per telefoon, per post of via het contactformulier. Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons deskundig advies helpt u graag verder bij het kiezen van het juiste product en onderneemt actie als er problemen zijn met uw bestelling. We kijken uit naar uw bericht!

Plus icon lees meer