Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Alinéa – tapijt voor elke gelegenheid

Bent u op zoek naar een tapijt die comfortabel is en er goed uitziet? Ontdek dan Balsan Alinéa is perfect je volgende renovatie! Het combineert een esthetisch oppervlak met betrouwbare duurzaamheid en, dankzij de veelzijdige eigenschappen, brengt je elke dag vreugde!

Lees verder

Balsan Alinéa

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Vanwege de hoge gebruiksklasse, kunt u deze collectie van Balsan op een groot aantal verschillende locaties gebruiken. De klasse 33 is zelfs zo duurzaam dat hij kan worden gebruikt voor zware commerciële ruimten. Naast toepassingen, zoals de hotelindustrie, kan het tapijt ook prachtig worden gebruikt in restaurants, winkels, kantoortuinen of in evenementruimtes. Als je het ontwerp net zo goed vindt, zal niemand je ervan weerhouden om de vloerbedekking direct in je woonkamer te leggen.

Integendeel, het materiaal voelt aangenaam zacht aan en voldoet zelfs aan luxeklasse 4. Dit maakt het tapijt uitnodigend en zorgt ervoor dat u zich snel thuis voelt. Het maakt niet uit of u gasten, vrienden of zelfs zakenpartners en klanten verwelkomt. Het geheim van het bruikbare gebied, ligt in hun materiaal. Omdat Balsan voor deze vloer alleen het beste polyamide heeft gebruikt, een garenmateriaal dat van bijzonder hoge kwaliteit wordt geacht. Niet alleen zijn de kleuren krachtig, het is ook relatief ongevoelig voor vervuiling, dus je Balsan-tapijt ziet er chic uit met weinig zorg.