Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Amiral – comfortabel en zacht tapijt met tijdloos design

Bent u op zoek naar de perfecte aanvulling voor de woonkamer of de hotelbranche? Ontdek dan Balsan Amiral en laat u inspireren door het hoogwaardige tapijt. Ervaar hoe het gezellige decor een feelgood-sfeer creëert en u wilt het nooit meer opgeven dankzij de praktische eigenschappen van de textiele vitrines.

 

Lees verder

Balsan Amiral

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Het tapijt van Balsan- gemakkelijk te verzorgen en zeer duurzaam

Met zijn zachte velours-oppervlak ziet deze collectie er niet erg robuust of duurzaam uit. Maar een blik op de hoge utiliteitsklasse laat ons zien uit welk hout het tapijt van Balsan echt is gemaakt. 33-klasse vloeren kunnen immers ook in drukbezochte commerciële ruimtes worden gebruikt en zijn daarom zeer veelzijdig. Naast hotels kunnen textieltapijten ook worden gebruikt in restaurants, winkels of kantoren. Bovendien kunt u genieten van de eersteklas kwaliteit in uw huis, waar Amiral u zal betoveren met zijn talrijke eigenschappen. Naast de klassieke toepassingsgebieden, zoals de woonkamer of slaapkamer, vertoont de robuuste vloerbedekking ook op andere plaatsen een uitstekende groei. Gebruik het tapijt bijvoorbeeld in de ingang van uw huis, als een bekleding van trappen of plaats het in uw privé-onderzoek.

Het feit dat het duurzame bruikbare oppervlak zoveel kan weerstaan ​​en tegelijkertijd zacht en comfortabel oogt, is vooral te danken aan het gebruikte garenmateriaal. Want het Franse bedrijf gebruikt alleen polyamide van hoge kwaliteit voor zijn eigen producten. Het materiaal wordt vooral gewaardeerd om zijn superieure slijtvastheid, die de vorming van resten en startbanen tegengaat. Bovendien is het tapijt moeilijk te vervuilen, maar de kleuren zijn weer sterk en intens, waardoor het een populaire keuze is geworden voor de productie van textiel vloerbedekkingen. En dat is nog niet alles, Balsan heeft het bruikbare deel van de collectie behandeld met de eigen oppervlakteafwerking van Protect. Het is een coating die als een beschermlaag over de vezels van de grond ligt.