Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Balsan Atrium – tapijt met geometrische structuren

Met de Balsan Atrium collectie ervaart u een rustgevende ambiance te midden van alle soorten ruimtes, van de privé-woonkamer tot licht commercieel gebruik. Met zijn mix van velourslook en cirkelvormige patronen gemaakt van strop, maakt het tapijt een bijzonder hoogwaardige indruk, waardoor het eenvoudig overal in past! Ontdek een vloer met eersteklas functies die u elke dag zal inspireren!

 

Lees verder

Balsan Atrium

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Het perfecte tapijt voor woonruimte en hotels

Vanwege de vrij hoge gebruiksklasse 23 voor de zwaar gebruikte woonruimte en 32 voor het gemiddelde gebruikte commerciële gebied, is de collectie veelzijdig. In de woonkamer siert de vloerbedekking van Balsan hoofdzakelijk slaapkamers en woonkamers, maar het blijkt ook een uitstekende keuze te zijn in kinderkamers. Dankzij de trapgeschiktheid voor de woonruimte, kunt u ook uw zwaar beladen trappen versieren met het esthetische tapijt! Het fluweelachtige oppervlak nodigt uit om te ontspannen en tot rust te komen, zodat het u helpt om een ​​welverdiende pauze te nemen na een lange dag op het werk. Bovendien kan de vloer ook worden gebruikt in voorwerpen met een matige belasting. Daarom is het vooral populair in de hotelindustrie, maar het kan zelfs worden gebruikt voor kleine kantoren of conferentiezalen.

Het Franse bedrijf heeft gekozen voor hoogwaardige garenmaterialen zodat de textielstoffen zowel huiselijke esthetiek als veerkracht kunnen combineren. Daarom is het effectieve gebied 100% polyamide, een materiaal waarvan bekend is dat het moeilijk te beitsen is. Tegelijkertijd is het zo van hoge kwaliteit dat het een subtiel glinsterend effect heeft dat het bijzonder soepel en zacht maakt. Niet voor niets komt de collectie overeen met de luxeklasse 4, die spreekt voor een behoorlijk exquise look & feel. Hoewel het materiaal al gemakkelijk te onderhouden is, gebruikt Balsan unieke coatings om uw tapijt duurzamer te maken. De vezels worden immers tijdens de productie extra verfijnd met Balsan Protect & Silvercare. Deze speciale coatings zijn niet zichtbaar en kunnen u ook niet ruiken of voelen. De behandeling met Protect ondersteunt de vuilafstotende eigenschappen van het garen en moet voorkomen dat vreemde stoffen probleemloos in uw tapijt blijven zitten. Silvercare, aan de andere kant, creëert een antibacteriële beschermlaag die helpt bacteriën of mijten buiten te houden. Ondanks de eersteklasbehandeling, kunnen onzuiverheden soms niet worden vermeden. Daarom moet nu en dan intensief worden schoongemaakt. Deze volledige reiniging moet een of twee keer per jaar worden uitgevoerd, afhankelijk van de belasting. De gebruikelijke reiniging is meer beperkt tot het regelmatig gebruik van een gewone stofzuiger, waarmee u op betrouwbare wijze stof en vuil kunt verwijderen. Het is het beste om een ​​opzetborstel te gebruiken, omdat het de vezels loslaat en zo beter alle soorten contaminanten bereikt en verwijdert.