Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Balsan Sérénité vloerbedekking per meter - een vleugje luxe voor thuis of op kantoor

Plant u een verbouwing en bent u daarom nog op zoek naar een passende oplossing voor de vormgeving van uw vloeren?&nb…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Balsan tapijt - Realiseer een modern en stijlvol interieur in een handomdraai

De Balsan Sérénité- collectie is verkrijgbaar in twintig eenvoudige kleurvarianten, die allemaal staan ​​voor eersteklas comfort en een huiselijke sfeer. Hieronder vind je verschillende beige- en bruintinten, die scoren met een natuurlijke charme, maar ook enkele klassieke blauw- en grijstinten die je woonkamer of projectruimte een stijlvolle uitstraling geven. Als alternatief kunt u ook een spannende rode of paarse tint kiezen om uw kamers een bijzonder elegante uitstraling te geven.      

Balsan Sérénité - U hoeft niet meer te kiezen tussen een mooi ontwerp en een duurzaam tapijt

Met een oppervlak van geregenereerde oplossing geverfd Econyl vezels, de Balsan Sérénite collectie scoort niet alleen met zijn uitstekende duurzame eigenschappen, maar ook met aanzienlijke lichtweerstand en zijn weerstand tegen vlekken. Bovendien is het tapijt zeer onderhoudsvriendelijk. Een contactgeluidsisolatie van 28 dB en de mogelijkheid om de vloerbedekking te combineren met vloerverwarming zorgen voor nog meer gebruikscomfort.       

Volgens de hoge gebruiksklasse 33 is de textiele vloerbedekking geschikt voor plaatsing in drukbezochte projectruimtes, waarbij de Balsan Sérénité collectie ook geschikt is voor de hotellerie. Ook regelmatig gebruik van stoelwielen en het leggen op trappen is geen probleem. Zodat uw persoonlijke veiligheid altijd gegarandeerd is, heeft de vloerbedekking een antislip oppervlak en kan ook als brandvertragend geclassificeerd worden, bewezen door de hoge brandbeschermingsklasse Cfl-s1. Uw elektronische apparaten zijn ook beschermd tegen schade door elektrostatische ladingen dankzij de antistatische afwerking van de vloerbedekking.     

Een tapijt is perfect voor iedereen - Ook voor allergieën

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is tapijt de beste optie voor een allergievriendelijke en gezonde sfeer. In plaats van fijnstof- en huisstofdeeltjes die zich door de lucht verspreiden, hechten ze dankzij de fijnstofbindende vezels aan de vloer, waardoor de binnenlucht kwaliteit merkbaar toeneemt.     

Geniet snel van uw nieuw tapijt dankzij de gemakkelijke installatie van de Balsan Sérénité collectie

Het leggen van de Balsan Sérénité- collectie is snel, veilig en gemakkelijk. Voordat u aan de slag kunt, moet u zich echter eerst voorbereiden. Zo moet de ondergrond droog, vlak, glad en vooral schoon zijn en eventuele oneffenheden moeten met een plamuur worden geëgaliseerd. Afhankelijk van de ruimte waarin het tapijt van Balsan moet worden gelegd, moet u rekening houden met verschillende zaken. Meer gedetailleerde informatie en specifieke informatie die nodig is voor het leggen van de Balsan Sérénité collectie vindt u bij de producent. 

Balsan tapijt - Koop nu tapijt van een milieuvriendelijke producent

Als internationale fabrikant van textiele vloerbedekkingen draagt Balsan een grote verantwoordelijkheid voor het milieu en zijn hulpbronnen. Daarom streeft de Franse marktgigant ernaar om zijn impact op het milieu te verminderen, zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Al in de ontwerpfase bekijkt Balsan elke stap vanuit het perspectief van duurzaamheid. 

In 2013 werd Balsan's lange termijn doel van volledig recyclen van alle industrieel afval bereikt. Daarnaast investeert het Franse bedrijf in het welzijn van het milieu, onder meer in de vorm van een eigen biologische rioolwaterzuiveringsinstallatie met actief slibproces en zuurstofvijvers. 

Bovendien probeert Balsan altijd zijn industriële faciliteiten aan te passen. Ook aan recycling hecht de Franse fabrikant veel waarde. Het bedrijf maakt namelijk voor sommige van haar producten gebruik van gerecyclede materialen en ook de verpakking is volledig recyclebaar. Bovendien is de toewijding van het bedrijf aan de ontwikkeling van een inzamelings- en verwerkingssysteem voor afval duidelijk. In de loop van dit initiatief is er een holistisch hergebruik van afval van tapijttegels

Daarnaast is een groot deel van de grondstoffen die worden gebruikt door Balsan afkomstig van lokale leveranciers. Vanwege de diverse inspanningen van het bedrijf op het gebied van duurzaamheid en milieubescherming, zijn de producten van Balsan bekroond met verschillende kwaliteitskeurmerken en milieulabels.             

Koop uw nieuwe tapijt veilig en vertrouwd bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Bent u overtuigd geraakt van de eersteklas voordelen van de Balsan Sérénité collectie? Waar wacht je dan nog op? Selecteer eenvoudig uw favoriete ontwerp en geniet bij onze online webshop van exclusieve aanbiedingen en andere voordelen die u nergens anders zult vinden.

Bent u nog niet zeker van welk ontwerp de juiste is? Dat is geen probleem, want met onze gratis sample service kunt u de knoop doorhakken in uw eigen vier muren. Mocht een grote renovatie op de planning staan raden wij u aan om een individuele offerte aan te vragen. Wanneer u dit doet en vermeldt hoeveel u precies nodig heeft kan iemand van ons serviceteam een offerte met nog betere voorwaarden voor u opstellen, om zo nog meer geld te besparen. Bovendien bespaart u bij aankoop in onze online winkel niet alleen tijd en zenuwen, maar dankzij onze beste prijs garantie bespaart u gegarandeerd geld, ongeacht hoeveel u wilt bestellen.     

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een vriendelijke en bekwame medewerker van onze winkel, dit kan gemakkelijk via e-mail of telefoon. Als alternatief kunt u ook ons contactformulier gebruiken, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van uw droomvloer.    

Mis de kans niet en koop uw nieuwe Balsan tapijt eenvoudig en snel bij Bricoflor! 

Plus icon lees meer